Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location updated star
30 піцерій Києва: від неаполітанської до нью-йоркської та чиказької піци

30 піцерій Києва: від неаполітанської до нью-йоркської та чиказької піци

Чому піца стала головною стравою року в Україні й де її замовляти

15 закладів, які встигли відкрити в Києві в березні

15 закладів, які встигли відкрити в Києві в березні

Що встигли відкрити до посилення карантину

«Реберня» в Одесі і тайське барбекю в Харкові: 10 закладів, які відкриють навесні за межами Києва

«Реберня» в Одесі і тайське барбекю в Харкові: 10 закладів, які відкриють навесні за межами Києва

Анонсуємо головні відкриття сезону в Одесі, Дніпрі, Харкові та Київській області

Друга «Реберня», фудхоли Борисова та 10-й «Хлібний»: 25 закладів, які відкриють навесні в Києві

Друга «Реберня», фудхоли Борисова та 10-й «Хлібний»: 25 закладів, які відкриють навесні в Києві

Друга «Реберня», фудхоли Борисова та 10-й «Хлібний»: 25 закладів, які відкриють навесні в Києві

Друга «Реберня», фудхоли Борисова та 10-й «Хлібний»: 25 закладів, які відкриють навесні в Києві

Анонсуємо головні відкриття сезону

20 закладів, які закрили чи перезапустили за зиму в Києві

20 закладів, які закрили чи перезапустили за зиму в Києві

Серед закриттів – одразу кілька закладів на Бессарабці

20 закладів, які відкрили в Києві в лютому

20 закладів, які відкрили в Києві в лютому

Нова японська кухня, кошерне кафе й заклади на Троєщині – серед відкриттів місяця

12 закладів, які відкрили в Києві в січні

12 закладів, які відкрили в Києві в січні

Піца, шаурма й азійські страви – серед відкриттів місяця

10 закладів, які відкриють у Києві до кінця зими

10 закладів, які відкриють у Києві до кінця зими

Друга піцерія Pie Spot, п'ята Ramen vs Marketing і бістро на Шулявці

25 закладів, які відкрили в Києві у грудні

25 закладів, які відкрили в Києві у грудні

Піца, бургери та стритфуд – серед відкриттів місяця

У масках і на відстані: 5 безпечних вечірок у новорічну ніч

У масках і на відстані: 5 безпечних вечірок у новорічну ніч

Bursa, «Бездельники», «Зигзаг», Beef і Zweig

«Перший віртуальний фудхол» запускає сервіс доставки Raketa. Розповідаємо, що це таке

«Перший віртуальний фудхол» запускає сервіс доставки Raketa. Розповідаємо, що це таке

Фудхол на лівому березі з 8 форматами їжі та дизайном Balbek Bureau у стилі кіберпанк

Найкращі заклади України 2020 року: кого нагородили на ресторанній премії «Сіль»

Найкращі заклади України 2020 року: кого нагородили на ресторанній премії «Сіль»

Найкращі ресторани, бари і кав'ярні року

20 закладів, які відкрили в Києві в листопаді

20 закладів, які відкрили в Києві в листопаді

Близькосхідна й італійська кухня – серед відкриттів місяця

20 закладів, які закрили чи перезапустили за осінь у Києві

20 закладів, які закрили чи перезапустили за осінь у Києві

Серед закриттів – Furgoneta на Басейній і велика мережа піцерій

25 закладів, які відкрили у Львові за карантин

25 закладів, які відкрили у Львові за карантин

Рамен, булки й алкоголь: які формати з’явилися в місті за час карантину

Найкращі бари світу: рейтинг The World’s 50 Best Bars 2020

Найкращі бари світу: рейтинг The World’s 50 Best Bars 2020

Найкращий бар світу 2020 року працює в Лондоні

30 закладів, які відкрили в Києві в жовтні

30 закладів, які відкрили в Києві в жовтні

Азійська, мексиканська та корейська кухня – серед відкриттів місяця

40 закладів, які відкрили в Києві у вересні

40 закладів, які відкрили в Києві у вересні

Новий Milk Bar і раменна на Подолі – серед відкриттів місяця

12 закладів, які відкриють у Києві восени

12 закладів, які відкриють у Києві восени

Де ми будемо їсти цього сезону

30 закладів, які закрили чи перезапустили влітку в Києві

30 закладів, які закрили чи перезапустили влітку в Києві

Серед закриттів – ресторани, які працювали понад 20 років

45 закладів, які відкрили в Києві в серпні

45 закладів, які відкрили в Києві в серпні

Китайська, мексиканська і берлінська кухня – серед відкриттів місяця

Що таке натуральне, органічне та біодинамічне вино. Пояснює сомельє

Що таке натуральне, органічне та біодинамічне вино. Пояснює сомельє

Як експериментують з натуральним вином в Україні

40 закладів, які відкрили в Києві в липні

40 закладів, які відкрили в Києві в липні

Італійська, грузинська та київська кухня – серед відкриттів місяця

25 найкращих ресторанів світу за версією TripAdvisor

25 найкращих ресторанів світу за версією TripAdvisor

Рейтинг від мандрівників

Найкращі ресторани, кав’ярні та бари 2020 року: фіналісти ресторанної премії «Сіль»

Найкращі ресторани, кав’ярні та бари 2020 року: фіналісти ресторанної премії «Сіль»

Які заклади назвали найкращими експерти премії

15 нових закладів в Одесі

15 нових закладів в Одесі

Odesa Food Market, ром і пінца: які ресторани, бари і кав'ярні відкрили в Одесі за минулий рік

20+ закладів, які вже закрили в Києві за час карантину

20+ закладів, які вже закрили в Києві за час карантину

Закриття, перезапуски та оновлення

«Чому так дорого?»: що таке органічні продукти й чи дійсно вони кращі за звичайні

«Чому так дорого?»: що таке органічні продукти й чи дійсно вони кращі за звичайні

Як вирощують органічні овочі, м’ясо, молоко і хліб

Фудзона «Бухта Food Station» відкрила другий сезон: серед резидентів «Альтруіст», рамен і боули

Фудзона «Бухта Food Station» відкрила другий сезон: серед резидентів «Альтруіст», рамен і боули

«Найбільший літній майданчик міста»: що їсти на фудзоні біля Річкового вокзалу

25 закладів, які відкрили в Києві в червні

25 закладів, які відкрили в Києві в червні

Фудхол, грецьке кафе та нові формати на лівому березі – серед відкриттів місяця

Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.