Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location
Пішли, але обіцяли повернутися: 7 закладів на ремонті

Пішли, але обіцяли повернутися: 7 закладів на ремонті

Від Make My Cake і Holy Chick до «Глінтвейні»

5 років Ulichnaya Eda: розповідаємо про гастро-хедлайнерів фестивалю

5 років Ulichnaya Eda: розповідаємо про гастро-хедлайнерів фестивалю

Східна та африканська кухня, а також десерти (3-5 серпня)

12 закладів, які відкрили в Києві у липні

12 закладів, які відкрили в Києві у липні

Італійська, японська і турецька кухня – у головних відкриттях місяця

Замість айс-лате: 10 холодних кавових напоїв

Замість айс-лате: 10 холодних кавових напоїв

Небанальні кавові напої для літа

15 закладів, які відкрили в Києві у червні

15 закладів, які відкрили в Києві у червні

Міське кафе, руфтоп-бар і дешеве пиво та сидр – у головних відкриттях місяця

Де їсти окрошку

Де їсти окрошку

Де шукати окрошку на квасі чи з копченою куркою

18 закладів, які відкрили у Львові навесні

18 закладів, які відкрили у Львові навесні

Акваріум з акулами, «лабараторія» і піца: головні заклади сезону у місті

Один день на їжу: що робити на фестивалі Ulichnaya Eda Cheat Meal

Один день на їжу: що робити на фестивалі Ulichnaya Eda Cheat Meal

Вареники з косулею та кабаном, іспанські коржики, хумус і концерт гурту Bahroma

12 закладів, які відкрили в Києві у травні

12 закладів, які відкрили в Києві у травні

Кухня з Азії, морозиво і кава – у головних закладах місяця

7 видів крафтового пива, які варто спробувати на Kyiv Beer Festival

7 видів крафтового пива, які варто спробувати на Kyiv Beer Festival

Яке пиво куштувати і що брати на закуску

21 заклад, який відкрили в Києві у квітні

21 заклад, який відкрили в Києві у квітні

Не тільки «Білий налив» – ресторани української, індонезійської та в’єтнамської кухні, а також кава і коктейлі

Де пити вино у Києві

Де пити вино у Києві

Вино та до вина: від равликів до фермерських сирів

10 кав’ярень: де шукати колд-брю у Києві

10 кав’ярень: де шукати колд-брю у Києві

Де шукати колд-брю з лимонадом і лікером

Kyiv Coffee Festival: національні чемпіонати кави та понад 40 кав’ярень

Kyiv Coffee Festival: національні чемпіонати кави та понад 40 кав’ярень

Свято для усіх фанатів кавової культури на Арт-заводі Платформа

«Найбільш універсальний стритфуд»: тренд на хот-доги

«Найбільш універсальний стритфуд»: тренд на хот-доги

Чому в Києві продовжують відкривати місця з хот-догами

Де купити великодню паску

Де купити великодню паску

Де шукати паски з кардамоном, маскарпоне і журавлиною

10 продуктів до великоднього столу на гастромаркеті «Всі. Свої»

10 продуктів до великоднього столу на гастромаркеті «Всі. Свої»

Паска-кекс і паштет із в’ялених томатів – небанальні продукти на Пасху від українських виробників

14 закладів, які відкрили в Києві у березні

14 закладів, які відкрили в Києві у березні

Від креветок і хумусу до котлети по-київськи та кабачкової ікри

Швидка користь: 10 закладів здорового фастфуду

Швидка користь: 10 закладів здорового фастфуду

Де швидко та смачно перекусити в Києві

Тренд на хумус: що це і з чим його їсти

Тренд на хумус: що це і з чим його їсти

Тренд на хумус: чому в Києві продовжують відкривати місця з хумусом

14 кондитерських Києва

14 кондитерських Києва

Англійські чизкейки та фісташкові еклери – де в київських закладах їсти солодке

12 закладів, які відкрили в Києві у лютому

12 закладів, які відкрили в Києві у лютому

Від вегетаріанської кухні та хумусу до прошуто і джину

Рубрики