Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location updated star

Новини

11:02

Нове місце: Кав’ярня Liberika Coffee Point на Харківському масиві

08:00

Доставка дня: Сніданки і бранчі від міського кафе «Хармс»

16:51

Нове місце: Кав’ярня Ladushky поблизу метро «Шулявська»

11:53

Нове місце: Перший «Білий налив» відкрили в Дніпрі

20:59

Нове місце: Мексиканський стритфуд Taсo Spaco на Печерську

15:27

Нове місце: Кафе «Zемляне» на Подолі

13:18

«Відкрий ресторани»: ресторатори просять дозволити їм відкрити заклади

11:40

Доставка дня: Паста, лазанья і напівфабрикати з Pastateca

10:10

Українець уперше отримав сертифікат Міжнародної асоціації сомельє

17:27

Нове місце: Кав'ярня Yellow Cup біля «Виставкового центру»

11:32

Жителям Відня роздадуть ваучери на похід у ресторани чи кафе

10:41

Доставка дня: Бургер з оселедцем і нідерландські сніданки від «Амстер Дамстер»

19:31

Ресторанні новини: Київський «Стейкхаус» перезапустять власники мережі «Хлебный». Савва Лібкін вийшов із проєкту

15:58

Нове місце: Кав’ярня «Грушевс’кий» на Січових Стрільців

12:11

Доставка дня: Індонезійські страви з ресторану 17.804 Indonesian Social Kitchen

10:58

Нове місце: Стріт-фуд Pita Kyiv на Бессарабській площі

50 літніх майданчиків Києва

50 літніх майданчиків Києва

Ресторани і кафе, які вже відновили роботу терас

10 закладів, які відкрили в Києві під час карантину

10 закладів, які відкрили в Києві під час карантину

Фалафель, піца і кава

50 ідей для доставки їжі в Києві

50 ідей для доставки їжі в Києві

Щодня протягом 50 днів ми вели рубрику «Доставку дня». Тепер підбиваємо підсумки

«Усі хочуть потусуватися»: репортаж київськими закладами, які відновили роботу літніх майданчиків

«Усі хочуть потусуватися»: репортаж київськими закладами, які відновили роботу літніх майданчиків

«Відкриття літників ресторанний бізнес не врятує»

Виживання та адаптація. Як ми проживаємо найбільшу кризу в історії ресторанного бізнесу України

Виживання та адаптація. Як ми проживаємо найбільшу кризу в історії ресторанного бізнесу України

Виживання та адаптація. Як ми проживаємо найбільшу кризу в історії ресторанного бізнесу України

Виживання та адаптація. Як ми проживаємо найбільшу кризу в історії ресторанного бізнесу України

Досвід власників закладів Mimosa Brooklyn Pizza, «Асамблея», Ramen vs Marketing і Bistro Bistro

Від фермерських продуктів до поке: 5 небанальних сервісів доставки

Від фермерських продуктів до поке: 5 небанальних сервісів доставки

Де замовити овочі з Житнього ринку та цукерки без цукру

25 ідей для доставки їжі: піца, бургери і не тільки

25 ідей для доставки їжі: піца, бургери і не тільки

Перші підсумки рубрики «Доставка дня»

Як приготувати правильний стейк удома? Рецепти, поради та набори BBQ від Sam's Steak House

Як приготувати правильний стейк удома? Рецепти, поради та набори BBQ від Sam's Steak House

Барбекю за рецептами шеф-кухаря без порушення карантину

Бариста в домашніх умовах: готуємо напої з того, що є вдома

Бариста в домашніх умовах: готуємо напої з того, що є вдома

Лате, матча-лате, какао й колд-брю на вашій кухні

Моє кулінарне життя не готувало мене до карантину

Моє кулінарне життя не готувало мене до карантину

10 відеорецептів від команди The Village Україна

Готуємо вдома: 6 «конструкторів їжі» від київських закладів

Готуємо вдома: 6 «конструкторів їжі» від київських закладів

Пропозиції від Mimosa, Kyiv Food Market, «Любимый дядя», Food vs Marketing, Veterano Brownie та Діми Борисова

17 коктейлів від українських барменів, які варто спробувати після карантину

17 коктейлів від українських барменів, які варто спробувати після карантину

Ідеї коктейлів від учасників конкурсу World Class

Як приготувати великодню паску вдома: рецепт

Як приготувати великодню паску вдома: рецепт

Паска від Євгена Клопотенка («100 років тому вперед»)

Кава з доставкою: 15 варіантів від українських кав'ярень

Кава з доставкою: 15 варіантів від українських кав'ярень

Кава для приготування вдома – від українських обсмажувальників

Великдень вдома: де замовити великодню паску

Великдень вдома: де замовити великодню паску

Паски від 10 київських кондитерських

Я скупив всю гречку в магазині. Що з неї готувати?

Я скупив всю гречку в магазині. Що з неї готувати?

Небанальні рецепти від українських шеф-кухарів

15 закладів, які не відкрили у Києві в березні

15 закладів, які не відкрили у Києві в березні

Ресторани, бари і кав'ярні, які чекають на закінчення карантину

Як київський ресторан переживає карантин: на доставці не заробиш, без орендних канікул не відновишся

Як київський ресторан переживає карантин: на доставці не заробиш, без орендних канікул не відновишся

«Якщо в Китаї все настільки погано, то в Україні це буде катастрофа»

Ресторатор Девід Ченґ просить врятувати американські заклади від кризи. Це актуально і для України

Ресторатор Девід Ченґ просить врятувати американські заклади від кризи. Це актуально і для України

«95% ресторанів можуть не відновити роботу після кризи». Переказуємо звернення засновника Momofuku Noodle Bar

«Втратили 80% продажів»: як київські ресторани переживають карантин

«Втратили 80% продажів»: як київські ресторани переживають карантин

«Не вирили ще такої ями, з якої б ми не вибралися! Їй просто не існує!»

50+ закладів і 5 сервісів для доставки їжі

50+ закладів і 5 сервісів для доставки їжі

Що і як замовити додому: великий гід

7 сервісів доставки продуктів: як замовити і скільки доведеться чекати

7 сервісів доставки продуктів: як замовити і скільки доведеться чекати

goodwine, мережі супермаркетів та інші магазини

Кешбек та акції на страви: як сервіс доставки Raketa допоможе зекономити на їжі під час карантину

Кешбек та акції на страви: як сервіс доставки Raketa допоможе зекономити на їжі під час карантину

Фіксовані ціни улюблених кафе

Перевірки на вході та більша відстань між столами: як київські заклади адаптуються до карантину

Перевірки на вході та більша відстань між столами: як київські заклади адаптуються до карантину

Kyiv Food Market, «Сім’я ресторанів Дмитра Борисова», «Ресторани Гусовських» і McDonald’s – про запобігання коронавірусу

Ресторан, який вчить готувати: «Практика» – перший гастроклуб біля Львівської площі

Ресторан, який вчить готувати: «Практика» – перший гастроклуб біля Львівської площі

Майстер-класи та вистави від шефа у «Практиці»

15 закладів, які відкриють у Києві навесні

15 закладів, які відкриють у Києві навесні

Де ми будемо їсти цього сезону

16 закладів, які відкрили взимку у Львові

16 закладів, які відкрили взимку у Львові

Канапки, пельмені та львівські коноплі: що нового відкрили у Львові впродовж зими

Бар-бістро Zweig у будівлі заводу «Арсенал»

Бар-бістро Zweig у будівлі заводу «Арсенал»

Кава, коктейлі та сніданки у стилі Стефана Цвейга на Печерську

30 закладів, які відкрили в Києві у лютому

30 закладів, які відкрили в Києві у лютому

Рамен, неаполітанська піца та коктейлі – у головних відкриттях місяця

20 закладів, які закрили взимку в Києві

20 закладів, які закрили взимку в Києві

Закриття, перезапуски та переїзди

Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.