Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location

Новини

09:26

Нове місце: Shepit Coffeebar у Дніпрі

15:37

50 найкращих кав’ярень Європи: у списку заклад, який українець відкрив у Відні

08:33

Нове місце: Vegano Hooligano на фудкорті Vegan Boom Store на Хмельницького

18:47

Нове місце: «Жовте море Delivery» на Пушкінській

10:20

Нове місце: Двоповерховий кавовий хаб Afrika Cafe в Одесі

10:12

Нове місце: Натуральні десерти в кондитерській VAM

13:27

Нове місце: Кава та боули у кафе Daily в Одесі

11:44

Нове місце: Бургерна Dogz&Burgerz у Дніпрі від Діми Борисова

11:41

Кафе-бар «Дефіцит» на Ярвалу перезапустили як Val Bar & Pub

15:35

Львівський заклад «Ресторація Бачевських» відкрили у Варшаві

17:46

Нове місце: Піцерія Il Molino на Русанівці

10:48

«Сім'я ресторанів Дмитра Борисова» почала співпрацю з доставкою Glovo

15:39

MIRA Cafe відкрила заклади на «Палаці спорту» та Січових Стрільців

14:24

Нове місце: «Причал 14» на майдані Незалежності

12:33

«Глінтвейню» на Бессарабському ринку закрили

10:50

Uber Eats в Києві: які заклади вже приєдналися до сервісу

7 закладів на Мечникова

7 закладів на Мечникова

Де їсти біля станції метро «Кловська»

Що київські заклади роблять із залишками їжі

Що київські заклади роблять із залишками їжі

«Поки не zero waste»: досвід ресторанів Дмитра Борисова, пекарень і кондитерської

Який алкоголь містить найменше цукру?

Який алкоголь містить найменше цукру?

Що випити, якщо ви стежите за кількістю солодкого, яке споживаєте

Шия ягняти та «італійський гуляш»: оновлення меню київських закладів

Шия ягняти та «італійський гуляш»: оновлення меню київських закладів

Де шукати «оперний стейк» і «гедоністичні вина»

Що таке Uber Eats і як ним користуватися

Що таке Uber Eats і як ним користуватися

Перевіряємо, як працює сервіс доставки їжі від Uber

Що купувати на ринку в лютому

Що купувати на ринку в лютому

Сезон коренеплодів: які сезонні продукти купувати цього місяця

Три рецепти гарячих коктейлів

Три рецепти гарячих коктейлів

Куркума-лате, какао та матча

Плати, лише якщо сподобалося: як київська кондитерська місяць працює без обов’язкової оплати

Плати, лише якщо сподобалося: як київська кондитерська місяць працює без обов’язкової оплати

«Я зрозумів, що люди кращі, ніж я про них думав»

9 закладів, які відкрили в Києві у січні

9 закладів, які відкрили в Києві у січні

Піца, бургери та вино – у головних відкриттях місяця

Щось до пива: нове устричне меню в «THIS IS ПИВБАР»

Щось до пива: нове устричне меню в «THIS IS ПИВБАР»

Чому пиво з устрицями – це новий тренд

Що купувати на ринку в січні

Що купувати на ринку в січні

Соління та коренеплоди: що їсти цього сезону

10 закладів на Позняках та Осокорках

10 закладів на Позняках та Осокорках

Ресторани, кафе та рибна крамниця – де їсти на районі

Як підсмажити соковитий стейк удома

Як підсмажити соковитий стейк удома

Товщина м’яса, рибай і відпочинок стейка

Бар і необістро The Cinematographer’s Party на БЖ

Бар і необістро The Cinematographer’s Party на БЖ

Не кіно: авторські коктейлі та страви в новому закладі на Великій Житомирській

Піцерія Holly Food на кіностудії на Троєщині

Піцерія Holly Food на кіностудії на Троєщині

Піца «Чотири ковбаси» в новому закладі від власника The Burger

Львівська «Реберня», дайнер на кіностудії і кіберспортивний бар: 20 закладів, які відкриють у Києві

Львівська «Реберня», дайнер на кіностудії і кіберспортивний бар: 20 закладів, які відкриють у Києві

Де ми будемо їсти цього року

Свято, яке завжди з тобою: гід по ігристому

Свято, яке завжди з тобою: гід по ігристому

Головний різдвяний гід

Новий погляд на італійську кухню в ресторані «Итальянская редакция»

Новий погляд на італійську кухню в ресторані «Итальянская редакция»

Італійський ресторан від засновників міських кафе ЖЗЛ і «Любимый дядя» біля площі Льва Толстого

5 рецептів олів’є від шефів

5 рецептів олів’є від шефів

Із запеченими овочами, кав'яром та карі

Рубрики