Анонсуємо головні відкриття сезону
Серед закриттів – одразу кілька закладів на Бессарабці
Скільки їжі потрібно їсти за один раз?
Нова японська кухня, кошерне кафе й заклади на Троєщині – серед відкриттів місяця
Розповідаємо про сім страв із меню
Новий ресторан Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна на Мечникова
Напої від 50 гривень від власників одеського закладу Zelda Bar
Піца, шаурма й азійські страви – серед відкриттів місяця
Ігор Сухомлин (Mimosa), Дмитро Борисов («Канапа»), Алекс Купер (Kyiv Food Market) та Анна Завертайло (Honey)
Друга піцерія Pie Spot, п'ята Ramen vs Marketing і бістро на Шулявці
Сніданки, основні страви та корисні чипси
Для вихідних локдауну
Як відновитися після застіль – розповідає лікарка-дієтолог
А ще змагання з нард, золоті віслюки та килими в інтер’єрі
Чи існує вона взагалі та як алкоголь впливає на організм – пояснює молекулярний біолог
Рецепти до домашньої вечірки
Поради від сімейної лікарки та гастроентеролога
Замовляти локальне, відмовлятися від приборів і тестувати зворотну тару
Піца, бургери та стритфуд – серед відкриттів місяця
Bursa, «Бездельники», «Зигзаг», Beef і Zweig
Фудхол на лівому березі з 8 форматами їжі та дизайном Balbek Bureau у стилі кіберпанк
«Не нью-йоркська і не неаполітанська, а золотоворітська піца»
Пропозиція від організаторів «Благодійного Полуденку»
Серед локацій – Коростишівський каньйон, ресторан «Маріо» та бар «БарменДиктат»
Що спробувати в італійській траторії?
Нові ресторани Львова, Одеси, Харкова, Дніпра й інших міст
Нові ресторани та кафе міста
Нові кав’ярні, пекарні та кондитерські міста
Коктейльні бари, винні бари, паби
Закриття, перезапуски та переїзди