Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location

Новини

08:49

Нове місце: Боули та роли в ресторані «Свіжість» від Діми Борисова

17:04

Промо: 100 годин дискусій та 5 000 учасників: продовольча виставка Ukrainian food expo 2018

15:34

Нове місце: Хачапурна «Мама Манана» у Харкові

19:02

Нове місце: Рамен у Ramen-do на Печерську

16:38

Нове місце: Стейки та морепродукти у ресторані Negorkiy на «Олімпійській»

13:47

Нове місце: Kachorovska Store&Cafe у Одесі

19:04

Новини ресторанів: Ресторан The Kitchen 21 перезапустили, тепер тут подають індійську кухню

14:29

Коли відкриють громадський ресторан Urban Space 500 у Києві

12:05

Нове місце: Алкоголь у крапельницях в барі «Морфий» на «Олімпійській»

17:50

Нове місце: Середземноморська кухня у Vino&Tapas

15:38

GoodDeal: goodwine запустив pop-up маркет алкоголю зі знижками

15:59

Нове місце: «Маца и устрицы» на Дніпровській набережній

16:19

Нове місце: Стейки у Sam’s Steak House Prime на Львівській площі

18:33

«Хвильовий» запустив краудфандинг коштів на ремонт

15:06

У Лондоні хочуть заборонити рекламу фастфуду: чому

11:50

Нове місце: «Білий налив» у Львові на Вірменській

15 закладів, які закрили 2018 року в Києві

15 закладів, які закрили 2018 року в Києві

«Бессарабія», Holy Chick i Cafe Select Eatery – у головних закриттях року

Перший український аудіофільний бар «Грам»

Перший український аудіофільний бар «Грам»

Новий бар від співзасновника клубу Xliб на місці «Хорошо, всегда»

Що купувати на ринку в грудні

Що купувати на ринку в грудні

Мандарини і квашений кавун: що їсти цього сезону

Як вибирати мандарини

Як вибирати мандарини

Колір, м’якість, плодоніжка – на що звертати увагу при виборі мандаринів

Смажені хінкалі, баранина з інжиром та вина з різних регіонів Грузії у Suluguni

Смажені хінкалі, баранина з інжиром та вина з різних регіонів Грузії у Suluguni

Що з грузинської кухні варто спробувати у холодний сезон

Від Mimosa до Furgoneta: найкращі заклади року за версією ресторанної премії «Сіль»

Від Mimosa до Furgoneta: найкращі заклади року за версією ресторанної премії «Сіль»

Найкращі ресторани, кафе, бари і кав’ярні України 2018 року

Що таке поке?

Що таке поке?

І чому їх усі їдять

20 закладів, які відкрили в Києві у листопаді

20 закладів, які відкрили в Києві у листопаді

Рамен, такос і морепродукти – у головних відкриттях місяця

Яка різниця, з чого пити алкоголь?

Яка різниця, з чого пити алкоголь?

Експериментуємо з ложками, чашками і келихами

Три небанальні рецепти гарячих супів

Три небанальні рецепти гарячих супів

На холодну пору: супи від шеф-кухарів київських закладів

Сибас, «бабусин торт» і піца від неаполітанця в новому закладі на Пушкінській

Сибас, «бабусин торт» і піца від неаполітанця в новому закладі на Пушкінській

Кролик за домашнім рецептом і піца, захищена ЮНЕСКО, у Viva Oliva NAPOLETANА

10 закладів на БЖ

10 закладів на БЖ

Індійська, кубинська та італійська кухні – де їсти в районі Великої Житомирської

Шаурма у центрі Києва

Шаурма у центрі Києва

Де шукати в місті трушну шаурму

Як приготувати пасту

Як приготувати пасту

Запитуємо у шеф-кухаря, як удома приготувати пасту з чотирма видами сиру

Рамен у бістро WhaiThai на «Кловській»

Рамен у бістро WhaiThai на «Кловській»

Прості паназійські страви від засновників Blur Coffee

Нове меню тайської кухні від шефа з Бангкока у «Гриль Азія»

Нове меню тайської кухні від шефа з Бангкока у «Гриль Азія»

Салат із зеленої папаї, парові креветки та каштани у сиропі

Міфи про алкоголь: 
навіщо додавати лід?

Міфи про алкоголь: навіщо додавати лід?

Історія льоду і його зв’язок з міцним алкоголем

11 видів стейків та пунші: 6 причин відвідати ресторан Senator

11 видів стейків та пунші: 6 причин відвідати ресторан Senator

Атмосфера Нью-Йорка в центрі столиці

Що купувати на ринку в листопаді

Що купувати на ринку в листопаді

Яблука і кавунова редька: що їсти цього сезону

Рубрики