Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location

Новини

14:41

Нове місце: Бургер зі страусом у ресторані «Птаха» на Подолі

12:31

Вегетаріанський ресторан Shankara Food на Бехтерівському провулку відновить роботу

11:55

Промо: Оновлене меню бару «Бездельники»: панакота й качка в ананасовій глазурі

11:46

Київський ресторан Positano увійшов до 50 найкращих піцерій світу

16:47

Нове місце: Кав’ярня «Простір кави» біля станції метро «Іподром»

10:30

Хто став найкращим бартендером України у конкурсі World Class 2019

20:20

Нове місце: Авторські десерти у кав’ярні Original Cafe на Гончара

11:48

Нове місце: Веганський ресторан «Фенхель» на Володимирській

11:34

Промо: Сервіс My Coffee Factory: перший додаток з обсмажування кави

14:51

Нове місце: Хінкальня Miminoshi на Печерську

12:28

Чотири українські ресторани – у шортлисті міжнародної премії за найкращий дизайн

16:56

«Перша автентична тайська кухня у Києві»: на Шулявці відкрили точку Aroi Mak Mak

14:50

Команда The Village Україна видаватиме перше українське медіа про барну культуру

10:32

Нове місце: Паб «Кеды искусствоведа» на Бессарабці

12:34

Нове місце: Кафе-кондитерська «Маша Кейк» на Деміївській

14:13

Нове місце: Крафтове пиво у Craft&Kumpel у Львові

Борщ, сало, деруни: 5 нових ресторанів української кухні

Борщ, сало, деруни: 5 нових ресторанів української кухні

Не лише «Канапа» і Barvy: де скуштувати українські страви

Що таке квас і як його приготувати?

Що таке квас і як його приготувати?

Готуємо смачний напій удома

Як вибирати черешні

Як вибирати черешні

На що звернути увагу при виборі черешень? Запитуємо у goodwine та на Бессарабському ринку

Де скуштувати сирники, тушковані у молочному соусі з ягодами

Де скуштувати сирники, тушковані у молочному соусі з ягодами

Оновлене меню у ONE LOVE espresso bar

М’ясо на кілках у ресторані «5-те підземелля» на площі Ринок

М’ясо на кілках у ресторані «5-те підземелля» на площі Ринок

Ресторація у середньовічному стилі в центрі Львова

Біляші, пончики і шаурма від Діми Борисова: «БПШ» на площі Льва Толстого

Біляші, пончики і шаурма від Діми Борисова: «БПШ» на площі Льва Толстого

Шаурма по 39 гривень від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова» біля кінотеатру «Київ»

Найкращі ресторани, кав'ярні і бари 2019 року: фіналісти ресторанної премії «Сіль»

Найкращі ресторани, кав'ярні і бари 2019 року: фіналісти ресторанної премії «Сіль»

Які заклади назвали найкращими експерти премії

«Панукраїнська» кухня з локальних продуктів у ресторані Toloka

«Панукраїнська» кухня з локальних продуктів у ресторані Toloka

Сучасні рецепти традиційних страв у передмісті Києва

Як обрати недороге вино: п’ять головних порад

Як обрати недороге вино: п’ять головних порад

Які хитрощі потрібно знати та в які міфи не варто вірити

Бургери від шефа та неаполітанська піца у Liberty Diner на Контрактовій площі

Бургери від шефа та неаполітанська піца у Liberty Diner на Контрактовій площі

Перший заклад «Ресторанів Гусовських» на Подолі

22 заклади, які відкрили в Києві у травні

22 заклади, які відкрили в Києві у травні

Американська, балканська та українська кухні – у головних відкриттях місяця

8 закладів, які закрили навесні у Києві

8 закладів, які закрили навесні у Києві

Від One Love Coffee до Bottega: за ким будемо сумувати

Я переїхав з Канади в Україну і відкрив у Києві точку зі стритфудом

Я переїхав з Канади в Україну і відкрив у Києві точку зі стритфудом

Хто і як відкрив канадську вуличну їжу «Ось лось» на площі Льва Толстого

Найкраща нова концепція закладу: хто отримав ресторанну премію «Пальмова гілка»

Найкраща нова концепція закладу: хто отримав ресторанну премію «Пальмова гілка»

Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Харків та Рівне – серед фіналістів премії

Сімейний ресторан River Grill на Русанівській набережній

Сімейний ресторан River Grill на Русанівській набережній

Шашлики біля Дніпра: двоповерховий заклад у будівлі насосної станції на Русанівці

Авокадо-тост і стейк із язика: оновлення меню SHO, One Love Coffee та стейкхаусу «Ватра»

Авокадо-тост і стейк із язика: оновлення меню SHO, One Love Coffee та стейкхаусу «Ватра»

Де шукати вареники з потрохами та бургер із мармуровою яловичиною

Чому варто купувати їжу від місцевих виробників?

Чому варто купувати їжу від місцевих виробників?

Як це впливає на довкілля і здоров’я

Кінопокази і аргентинський гриль на терасі Tref cinema café в Одесі

Кінопокази і аргентинський гриль на терасі Tref cinema café в Одесі

Дві тераси та кіноекран в парку Перемоги

8 нових закладів на Бессарабці

8 нових закладів на Бессарабці

Кафе, кав’ярні та стритфуд – що вже відкрили цього року біля Бессарабського ринку

Чим лунго відрізняється від американо?

Чим лунго відрізняється від американо?

Розбираємося в чорній каві

Тартар з лосося та жива музика на теплоході «Роса Вікторія»

Тартар з лосося та жива музика на теплоході «Роса Вікторія»

Прогулянка по Дніпру з вечерею від шефа

Хот-доги, шаурма і кава: де їсти на фудзоні «Бухта Food Station» на Поштовій

Хот-доги, шаурма і кава: де їсти на фудзоні «Бухта Food Station» на Поштовій

21 контейнер на фудкорті біля Річкового вокзалу від засновників Ulichnaya Eda

Де шукати салат у банані і крем-суп зі спаржі

Де шукати салат у банані і крем-суп зі спаржі

В'єтнамські страви і роли від Діми Борисова

33 заклади, які відкрили в Києві у квітні

33 заклади, які відкрили в Києві у квітні

33 заклади, які відкрили в Києві у квітні

33 заклади, які відкрили в Києві у квітні

Бургери, піца і кава – серед відкриттів місяця

Чи вмієте ви правильно вибирати продукти?

Чи вмієте ви правильно вибирати продукти?

Перевіряємо ваші знання про етикетку, упаковку і виробників

Як музика впливає на смак: розкриваємо нові смаки Jägermeister за допомогою різних мелодій

Як музика впливає на смак: розкриваємо нові смаки Jägermeister за допомогою різних мелодій

Мелодії, які підсилюють відчуття солодкого, гіркого, фруктового, пряного

5 весняних смузі

5 весняних смузі

Небанальні рецепти: з кокосом, спіруліною, льоном і шпинатом

Кава і сніданки цілий день у Takava Coffee-Buffet на Бессарабці

Кава і сніданки цілий день у Takava Coffee-Buffet на Бессарабці

Другий заклад Takava у місті – на колишній локації Kafe Selekta

«Гостя не на*беш»: Діма Борисов про «Білий налив», нові формати з шаурмою і варениками та Берлін

«Гостя не на*беш»: Діма Борисов про «Білий налив», нові формати з шаурмою і варениками та Берлін

«Гостя не на*беш»: Діма Борисов про «Білий налив», нові формати з шаурмою і варениками та Берлін

«Гостя не на*беш»: Діма Борисов про «Білий налив», нові формати з шаурмою і варениками та Берлін

Чому Борисов готує хот-доги на п’ять міст і не планує відкривати великі ресторани в Україні

Суп із качкою та білим шоколадом і бранчі на лівому березі

Суп із качкою та білим шоколадом і бранчі на лівому березі

Де шукати доб та вегетаріанські обіди

Рубрики