Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location

Новини

12:13

Кафе у львівській ратуші відкриють власники «Криївки»

11:40

Не більше ніж 49 хвилин: Дмитро Борисов запустив власний сервіс доставки їжі

15:49

Нове місце: Магазин пива «Міля Beer Shop» від футболіста Мілевського на Позняках

12:38

Нове місце: Кав’ярня Balcone Coffee Bar на Виноградарі

19:39

Нове місце: I’m Burger та Salo Bar в «Арена-Сіті»

15:11

Нове місце: Кав’ярня Plagiat Contact Bar біля площі Льва Толстого

11:11

Ресторанні новини: Хот-доги Bistro Bistro у Львові

12:03

Нове місце: Кав’ярня Lion Coffee в UNIT.City

10:57

Коли відкриють «Бухта Food Station» на Набережній від засновника Ulichnaya Eda

15:33

Нове місце: Крафтове пиво в Gonzo Bar на Подолі

15:21

Нове місце: Кав’ярня-магазин CafeBoutique на Тургенєвській

14:04

Нове місце: Фастфуд «Пан Веган» на ВДНГ

09:35

Нове місце: «П’яна вишня» в ТРЦ Dream Town

20:03

Нове місце: Сучасна американська кухня у ресторані Peggy Smith в Одесі

13:36

VarenykyNOW та «Біляш, пончик і шаурма»: Діма Борисов анонсував нові формати закладів

13:51

Нове місце: Ресторан Welcome Eat на Печерську

5 весняних смузі

5 весняних смузі

Небанальні рецепти: з кокосом, спіруліною, льоном і шпинатом

Кава і сніданки цілий день у Takava Coffee-Buffet на Бессарабці

Кава і сніданки цілий день у Takava Coffee-Buffet на Бессарабці

Другий заклад Takava у місті – на колишній локації Kafe Selekta

«Гостя не на*беш»: Діма Борисов про «Білий налив», нові формати з шаурмою і варениками та Берлін

«Гостя не на*беш»: Діма Борисов про «Білий налив», нові формати з шаурмою і варениками та Берлін

«Гостя не на*беш»: Діма Борисов про «Білий налив», нові формати з шаурмою і варениками та Берлін

«Гостя не на*беш»: Діма Борисов про «Білий налив», нові формати з шаурмою і варениками та Берлін

Чому Борисов готує хот-доги на п’ять міст і не планує відкривати великі ресторани в Україні

Суп із качкою та білим шоколадом і бранчі на лівому березі

Суп із качкою та білим шоколадом і бранчі на лівому березі

Де шукати доб та вегетаріанські обіди

Необістро «Асамблея» на Франка

Необістро «Асамблея» на Франка

Настрій від Foodies, вино від Frank Wines, кава від «Світу кави» – у закладі поблизу Золотих воріт

Без борщу, але з бджолами: ресторан української кухні «100 років тому вперед»

Без борщу, але з бджолами: ресторан української кухні «100 років тому вперед»

Переосмислення української кухні від шеф-кухаря Євгена Клопотенка і співзасновниці «Нової пошти» Інни Поперешнюк

30 закладів, які відкрили в Києві у березні

30 закладів, які відкрили в Києві у березні

Тель-Авів, Канада і Карпати – у головних відкриттях місяця

Good Girl від творців Milk Bar

Good Girl від творців Milk Bar

Без цукру і лактози, але з авокадо-тостами і смузі власного виробництва

7 закладів на Троєщині та Воскресенці

7 закладів на Троєщині та Воскресенці

Ресторани, кафе та кав’ярні – де їсти на районі

Сезонне, весняне, добре: оновлення меню в київських закладах

Сезонне, весняне, добре: оновлення меню в київських закладах

Де шукати вегетеріанський прошуто і весняні напої

Як приготувати ідеальні млинці?

Як приготувати ідеальні млинці?

Чи потрібно змащувати сковорідку та як зробити ажурні млинці

Що купувати на ринку в березні

Що купувати на ринку в березні

Представники «Сільпо», Good Wine, Foodies i Holy Burger – про те, як і навіщо обирати сезонні продукти

Тель-Авів у Києві в ресторані Adelle

Тель-Авів у Києві в ресторані Adelle

Новий заклад «Ресторанів Гусовських» біля площі Льва Толстого

Брауні від ветеранів та переселенців у Veterano Brownie на Подолі

Брауні від ветеранів та переселенців у Veterano Brownie на Подолі

Моноформат шоколадного десерту на Нижньому Валу

Чим відрізняються скотч, бурбон та віскі?

Чим відрізняються скотч, бурбон та віскі?

Що спільного у цих напоїв та як їх пити

Як правильно приготувати каву вдома

Як правильно приготувати каву вдома

5 способів приготування кави від баристи ONE LOVE coffee

20 закладів, які відкрили в Києві у лютому

20 закладів, які відкрили в Києві у лютому

Безлімітні хачапурі та веганська піца – у головних відкриттях місяця

Домашнє завдання: що треба знати, аби почати свій гастробізнес

Домашнє завдання: що треба знати, аби почати свій гастробізнес

Як обрати бізнес-модель, знайти клієнтів та сплатити податки

12 закладів, які закрили взимку в Києві

12 закладів, які закрили взимку в Києві

За якими закладами будемо сумувати

Неаполітанська піца зі Львова і півлобстера за 198 гривень

Неаполітанська піца зі Львова і півлобстера за 198 гривень

Де шукати пінсу з чорізо і «Незайману Мері»

7 закладів на Мечникова

7 закладів на Мечникова

Де їсти біля станції метро «Кловська»

Що київські заклади роблять із залишками їжі

Що київські заклади роблять із залишками їжі

«Поки не zero waste»: досвід ресторанів Дмитра Борисова, пекарень і кондитерської

Який алкоголь містить найменше цукру?

Який алкоголь містить найменше цукру?

Що випити, якщо ви стежите за кількістю солодкого, яке споживаєте

Шия ягняти та «італійський гуляш»: оновлення меню київських закладів

Шия ягняти та «італійський гуляш»: оновлення меню київських закладів

Де шукати «оперний стейк» і «гедоністичні вина»

Що таке Uber Eats і як ним користуватися

Що таке Uber Eats і як ним користуватися

Перевіряємо, як працює сервіс доставки їжі від Uber

Що купувати на ринку в лютому

Що купувати на ринку в лютому

Сезон коренеплодів: які сезонні продукти купувати цього місяця

Три рецепти гарячих коктейлів

Три рецепти гарячих коктейлів

Куркума-лате, какао та матча

Плати, лише якщо сподобалося: як київська кондитерська місяць працює без обов’язкової оплати

Плати, лише якщо сподобалося: як київська кондитерська місяць працює без обов’язкової оплати

«Я зрозумів, що люди кращі, ніж я про них думав»

9 закладів, які відкрили в Києві у січні

9 закладів, які відкрили в Києві у січні

Піца, бургери та вино – у головних відкриттях місяця

Щось до пива: нове устричне меню в «THIS IS ПИВБАР»

Щось до пива: нове устричне меню в «THIS IS ПИВБАР»

Чому пиво з устрицями – це новий тренд

Рубрики