Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location

Новини

13:37

Нове місце: «Домашня кав’ярня» Sova Cafe на Солом’янці

09:45

Нове місце: Кав’ярня O.coffee в «Освіторія Хабі» на «Арсенальній»

17:56

Нове місце: Локшина, кава та коктейлі у кафе Tiger (Львів)

13:19

Нове місце: Кав'ярня і необістро Rule біля «Олімпійської»

10:21

Нове місце: Кава і сендвічі у Vdoma Coffee на Печерську

14:29

Нове місце: Оновлене Balmelli Casual Cafe на «Палаці спорту»

18:09

Нове місце: Точка з шаурмою «Перша ліпша» на Ринку у Львові

14:12

Нове місце: Кава та книги у Lightside Espresso Bar на Позняках

12:14

Нове місце: Кафе Bobinna Coffee & Healthy Food у «Довженко-Центрі» на «Голосіївській»

20:22

Нове місце: «Rock’n’Rольник Паб» на «Осокорках»

18:36

Нове місце: Азійська кухня в американському стилі: California від Дмитра Борисова у Запоріжжі

18:57

Нове місце: Вино та в’єтнамська їжа у Lil Saigon Bar поблизу ВДНГ

14:48

Нове місце: Кав’ярня-книгарня «Моя книжкова полиця» на Русанівці

13:50

Пекарня, де працюють люди з ментальною інвалідністю, відновила роботу

21:00

Нове місце: Кав’ярня Lion Coffee у МАФі на Лук’янівці

18:41

Нове місце: Кримські чебуреки у «Софрі» на «Почайній»

Найстаріший стейк-хаус в Україні та 18 видів мармурової яловичини

Найстаріший стейк-хаус в Україні та 18 видів мармурової яловичини

Шеф-кухар про особливості ресторану, заснованого 1996 року

33 заклади, які відкрили в Києві у жовтні

33 заклади, які відкрили в Києві у жовтні

Китайська, ізраїльська та грецька кухні – у головних відкриттях місяця

Цілодобовий ресторан «Молодість» на «Арсенальній»: тепер і в Києві

Цілодобовий ресторан «Молодість» на «Арсенальній»: тепер і в Києві

«Олів’є», «Оселедець з картоплею» та 90-ті – у закладі від засновників Kyiv Food Market

Де їсти класичну італійську кухні в Києві: нове меню в ресторані Grano

Де їсти класичну італійську кухні в Києві: нове меню в ресторані Grano

Ризото, паста, піца та фокача

Комахи і водорості: що й чому ми будемо їсти за 10 років?

Комахи і водорості: що й чому ми будемо їсти за 10 років?

7 харчових інновацій, які доступні вже сьогодні

Зимова тераса і том-ям в ресторані Bootlegger на лівому березі

Зимова тераса і том-ям в ресторані Bootlegger на лівому березі

А ще пропозиції для фуршетів і банкетів

Як поєднувати м’ясо й пиво: принципи фудпейрінгу від «THIS IS ПИВБАР»

Як поєднувати м’ясо й пиво: принципи фудпейрінгу від «THIS IS ПИВБАР»

Яке пиво обрати до в’яленого м’яса

Як готувати коктейлі на основі джину: авторські рецепти від українських барменів

Як готувати коктейлі на основі джину: авторські рецепти від українських барменів

Ідеї від фіналістів конкурсу Drinks Come True by Bombay Sapphire

Ресторан грецької кухні Kritikos на «Печерській»

Ресторан грецької кухні Kritikos на «Печерській»

Сімейний підхід і дзадзикі: грецька мережа відкрила заклад у Києві

Неспішний сніданок: як приготувати гранолу

Неспішний сніданок: як приготувати гранолу

Які інгредієнти обрати, з чим їсти та навіщо перемішувати

«Чисто В’єтнам»: Hanh Cafe & Market на Гончара

«Чисто В’єтнам»: Hanh Cafe & Market на Гончара

Заклад від шеф-кухарки з В’єтнаму біля «Золотих воріт»

Китайський ресторан China Ma на Солом’янці

Китайський ресторан China Ma на Солом’янці

Дімсами та китайська гастрономія напроти Південного вокзалу

10 закладів, які закрили у вересні в Києві

10 закладів, які закрили у вересні в Києві

Закриття, перезапуски та зміни концепцій

Що приготувати з гарбуза: три простих рецепти

Що приготувати з гарбуза: три простих рецепти

Смузі, хумус і боул з головного овоча сезону

Як заощадити на здоровому харчуванні

Як заощадити на здоровому харчуванні

Поради для тих, хто хоче налагодити свій раціон і не спустошити гаманець

Що таке панкейки та як їх приготувати?

Що таке панкейки та як їх приготувати?

Щоб смачно поснідати

40 закладів, які відкрили в Києві у вересні

40 закладів, які відкрили в Києві у вересні

Середземноморська, в’єтнамська та грузинська кухні, а також вермутерія – у головних відкриттях місяця

Коріння барної культури: гід фестивалем Barometer International Bar Show

Коріння барної культури: гід фестивалем Barometer International Bar Show

Куба, часи сухого закону і таємна кімната рому на святі барної культури

Як їжа майбутнього покращить нашу старість і берегтиме екологію

Як їжа майбутнього покращить нашу старість і берегтиме екологію

Білок комах і 3D-принтери проти слабоумства та забруднення води

30 нових закладів у Львові

30 нових закладів у Львові

Кебаби, чебуреки і дракон у підземеллі: що відкрили в місті за останні пів року

«Зібрати найкращі ресторани міста»: перші фото Kyiv Food Market на «Арсенальній»

«Зібрати найкращі ресторани міста»: перші фото Kyiv Food Market на «Арсенальній»

«Зібрати найкращі ресторани міста»: перші фото Kyiv Food Market на «Арсенальній»

«Зібрати найкращі ресторани міста»: перші фото Kyiv Food Market на «Арсенальній»

Який вигляд має ринок їжі від Алекса Купера та La Famiglia на Печерську

Італійський бар Milano Torino Vermuteria біля Хрещатика

Італійський бар Milano Torino Vermuteria біля Хрещатика

«Перша в Україні вермутерія»

Як приготувати по-справжньому смачну вівсянку?

Як приготувати по-справжньому смачну вівсянку?

Лайфхаки та рецепт

Як приготувати еспресо та лате з чаєм матча вдома

Як приготувати еспресо та лате з чаєм матча вдома

Три прості рецепти

Яблучний сезон: три рецепти пирогів

Яблучний сезон: три рецепти пирогів

Перевірені варіанти для домашнього чаювання

25 закладів, які відкрили в Києві у серпні

25 закладів, які відкрили в Києві у серпні

Морепродукти, випічка та коктейлі – у головних відкриттях місяця

Люди і кава: як ми підсіли на кофеїн у 850 році та чому любимо його досі

Люди і кава: як ми підсіли на кофеїн у 850 році та чому любимо його досі

Великий проєкт про каву й те, як вона змінювалася разом з нами

30 закладів, які закрили влітку у Києві

30 закладів, які закрили влітку у Києві

За ким будемо сумувати

Яєчня чи скрембл?

Яєчня чи скрембл?

Швидкий спосіб приготувати яйця

Як заощаджувати на їжі

Як заощаджувати на їжі

5 способів витрачати на продукти менше без шкоди для здоров’я

Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.

Рубрики