Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location

Новини

17:51

Нове місце: Рибні стейки і мідії у Mushlya Cafe біля «Олімпійської»

12:45

Нове місце: Кав’ярня Coffeeok Cafe біля Політехнічного інституту

18:25

Нове місце: Кав’ярні Kohana Kava у коворкінгах Chasopys

17:01

Нове місце: «Перший спікізі-бар на Троєщині»: Bar 8 з коктейлями по 150 грн

14:54

Нове місце: Бейгли у моноформаті Bögel у Dream Town

13:15

Нове місце: Кава та вино в August біля парку Шевченка

17:15

Нове місце: Третій Mushlya Bar у Києві на Подолі

16:28

Living Room переїде у нове приміщення на Подолі

13:47

Нове місце: Ресторан індійської кухні Rangoli на Шовковичній

20:00

Нове місце: Коктейлі та мистецтво у барі A1Bar на Подолі

13:40

Нове місце: Кондитерська Rafinad на Льва Толстого

11:46

«Ресторани Гусовських» відкриють Adelle та Pizzeria Napule на Міському ринку їжі

08:00

Bursa відкриває новий бар Parakalo, руфтоп-бар «1818» переходить на сезонний режим роботи

10:06

У Києві відкриють ресторан, де працюватимуть люди з синдромом Дауна

17:14

Нове місце: Ресторан і винний магазин Contrabando на Антоновича

13:23

Нове місце: Кав’ярня Kohana Kava на Саксаганського

Як заощаджувати на їжі

Як заощаджувати на їжі

5 способів витрачати на продукти менше без шкоди для здоров’я

Якою має бути справжня неаполітанська піца

Якою має бути справжня неаполітанська піца

Запитуємо фахівців з Неаполя

Як вибирати кавуни

Як вибирати кавуни

На що звернути увагу під час вибору кавуна? Запитуємо у goodwine та «Сільпо»

Що таке аперитив і як його влаштувати вдома

Що таке аперитив і як його влаштувати вдома

Це просто

33 заклади, які відкрили в Києві у липні

33 заклади, які відкрили в Києві у липні

Китайська кухня, вареники та ребра – у головних відкриттях місяця

Три рецепти домашнього морозива

Три рецепти домашнього морозива

Для літнього настрою

«Реберня на Узвозі»: триповерховий м'ясний ресторан від !FEST на Подолі

«Реберня на Узвозі»: триповерховий м'ясний ресторан від !FEST на Подолі

Три поверхи з реберцями по-львівськи на Андрївському узвозі

Кафе «Чашка» на Бессарабці закривають. Чому?

Кафе «Чашка» на Бессарабці закривають. Чому?

Засновник закладу Ігор Сухомлин – про сім років роботи, плани на нову «Чашку» та розвиток кавової культури Києва

Страви з дичини від італійського шефа та авторські коктейлі у Maral Bar

Страви з дичини від італійського шефа та авторські коктейлі у Maral Bar

Що скуштувати у гастробарі на Шота Руставелі

Хот-доги, хачапурі і кава: де їсти на фестивалі Atlas Weekend

Хот-доги, хачапурі і кава: де їсти на фестивалі Atlas Weekend

Американська, мексиканська та грузинська кухні – на фудкорті музичного фестивалю на ВДНГ

Стейк рибай на двох за 400 гривень у ресторані Bootlegger

Стейк рибай на двох за 400 гривень у ресторані Bootlegger

Тижні американської кухні у закладі на проспекті Соборності

25 закладів, які відкрили в Києві у червні

25 закладів, які відкрили в Києві у червні

Шаурма, котлети по-київськи і крафтове пиво – у головних відкриттях місяця

«Хмільна айва» та «Ігристий шпіц»: які коктейлі спробувати у барі «Прописка»

«Хмільна айва» та «Ігристий шпіц»: які коктейлі спробувати у барі «Прописка»

Три авторські коктейлі від бармена-міксолога «Прописки»

10 найкращих ресторанів світу: молекулярна кухня, Скандинавія та Nikkei

10 найкращих ресторанів світу: молекулярна кухня, Скандинавія та Nikkei

За версією The World's 50 Best Restaurants

Борщ, сало, деруни: 5 нових ресторанів української кухні

Борщ, сало, деруни: 5 нових ресторанів української кухні

Не лише «Канапа» і Barvy: де скуштувати українські страви

Що таке квас і як його приготувати?

Що таке квас і як його приготувати?

Готуємо смачний напій удома

Як вибирати черешні

Як вибирати черешні

На що звернути увагу при виборі черешень? Запитуємо у goodwine та на Бессарабському ринку

Нове меню у ONE LOVE espresso bar: боул з тофу та авокадо-тост з фермерських продуктів

Нове меню у ONE LOVE espresso bar: боул з тофу та авокадо-тост з фермерських продуктів

Нові позиції від шефа Андрія Петренка

М’ясо на кілках у ресторані «5-те підземелля» на площі Ринок

М’ясо на кілках у ресторані «5-те підземелля» на площі Ринок

Ресторація у середньовічному стилі в центрі Львова

Біляші, пончики і шаурма від Діми Борисова: «БПШ» на площі Льва Толстого

Біляші, пончики і шаурма від Діми Борисова: «БПШ» на площі Льва Толстого

Шаурма по 39 гривень від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова» біля кінотеатру «Київ»

Найкращі ресторани, кав'ярні і бари 2019 року: фіналісти ресторанної премії «Сіль»

Найкращі ресторани, кав'ярні і бари 2019 року: фіналісти ресторанної премії «Сіль»

Які заклади назвали найкращими експерти премії

«Панукраїнська» кухня з локальних продуктів у ресторані Toloka

«Панукраїнська» кухня з локальних продуктів у ресторані Toloka

Сучасні рецепти традиційних страв у передмісті Києва

Як обрати недороге вино: п’ять головних порад

Як обрати недороге вино: п’ять головних порад

Які хитрощі потрібно знати та в які міфи не варто вірити

Бургери від шефа та неаполітанська піца у Liberty Diner на Контрактовій площі

Бургери від шефа та неаполітанська піца у Liberty Diner на Контрактовій площі

Перший заклад «Ресторанів Гусовських» на Подолі

22 заклади, які відкрили в Києві у травні

22 заклади, які відкрили в Києві у травні

Американська, балканська та українська кухні – у головних відкриттях місяця

8 закладів, які закрили навесні у Києві

8 закладів, які закрили навесні у Києві

Від One Love Coffee до Bottega: за ким будемо сумувати

Я переїхав з Канади в Україну і відкрив у Києві точку зі стритфудом

Я переїхав з Канади в Україну і відкрив у Києві точку зі стритфудом

Хто і як відкрив канадську вуличну їжу «Ось лось» на площі Льва Толстого

Найкраща нова концепція закладу: хто отримав ресторанну премію «Пальмова гілка»

Найкраща нова концепція закладу: хто отримав ресторанну премію «Пальмова гілка»

Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Харків та Рівне – серед фіналістів премії

Сімейний ресторан River Grill на Русанівській набережній

Сімейний ресторан River Grill на Русанівській набережній

Шашлики біля Дніпра: двоповерховий заклад у будівлі насосної станції на Русанівці

Авокадо-тост і стейк із язика: оновлення меню SHO, One Love Coffee та стейкхаусу «Ватра»

Авокадо-тост і стейк із язика: оновлення меню SHO, One Love Coffee та стейкхаусу «Ватра»

Де шукати вареники з потрохами та бургер із мармуровою яловичиною

Рубрики