Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location updated star

Новини

20:25

Нове місце: «Чарочна» в підвалі Barkada Cafe на Гончара

18:40

Нове місце: Кав’ярня No Panic на Русанівці

18:27

Нове місце: Заклад «Розкажи мені про Китай» біля «Олімпійської»

13:12

Нове місце: Кафе BeGood у ТРЦ River Mall

11:49

Нове місце: Rozetka відкриває кафе на майдані Незалежності

15:07

Нове місце: «Пиріжкова «Тітка Клара» біля Львівської площі

12:19

Нове місце: Tavernetta. Pizza & Prosecco від ресторатора Савви Лібкіна (Одеса)

14:05

Нове місце: Кав’ярня Yellow Place біля метро «Осокорки»

17:39

Нове місце: 4-й заклад Egersund Seafood у Києві біля ТРЦ Lavina Mall

15:11

Нове місце: Бар, «присвячений усім колишнім», відкрили у Львові

11:35

Готові обіди й пастрамі-сандвічі до 200 грн: сервіс доставки Cargo Kitchen запустили в Києві

12:54

Нове місце: «Пан-Піцца» в Одесі відновлює роботу. Піцерію заснували ще в 1993 році

16:44

Нове місце: Піта, хумус і шакшука: ізраїльська кухня в Moshe в Дніпрі

15:35

Нове місце: Заклад Senorita Bonita біля площі Льва Толстого

12:29

Нове місце: «Кіберпанк-бар» Neon на Гоголівській

19:37

Нове місце: Гастропаб «Томатологія» на Січових Стрільців

Що таке натуральне, органічне та біодинамічне вино. Пояснює сомельє

Що таке натуральне, органічне та біодинамічне вино. Пояснює сомельє

Як експериментують з натуральним вином в Україні

Keller Bar відновили після трьох років без роботи. У промзоні на Кирилівській

Keller Bar відновили після трьох років без роботи. У промзоні на Кирилівській

Електронний майданчик на колишній території ливарного цеху

Засновники Raketa – про запуск у 25 містах за рік, McDonald’s і проблеми сервісів доставки

Засновники Raketa – про запуск у 25 містах за рік, McDonald’s і проблеми сервісів доставки

І про вихід на міжнародні ринки

40 закладів, які відкрили в Києві в липні

40 закладів, які відкрили в Києві в липні

Італійська, грузинська та київська кухня – серед відкриттів місяця

25 найкращих ресторанів світу за версією TripAdvisor

25 найкращих ресторанів світу за версією TripAdvisor

Рейтинг від мандрівників

Серіал про стритфуд Латинської Америки вийшов на Netflix. Київські шефи радять його переглянути

Серіал про стритфуд Латинської Америки вийшов на Netflix. Київські шефи радять його переглянути

Чому не варто пропускати? Розповідають київські шефи

Карі-бар Delhi Delhi біля площі Льва Толстого

Карі-бар Delhi Delhi біля площі Льва Толстого

Індійська кухня на Великій Васильківській

Ресторан «Редкая птица» на Бессарабці від власників «Хлібного» і Holy Burger

Ресторан «Редкая птица» на Бессарабці від власників «Хлібного» і Holy Burger

«У Києві не так багато місць, куди можна піти на вечерю. Тому ми вирішили створити таке місце самі»

Дезінфекція щогодини та 10 пар рукавичок на день: як працюють нові правила безпеки в McDonald’s

Дезінфекція щогодини та 10 пар рукавичок на день: як працюють нові правила безпеки в McDonald’s

Зберігайте дистанцію та сплачуйте карткою

B Boutiquebar: оновлений коктейльний бар Biancoro на Бессарабці

B Boutiquebar: оновлений коктейльний бар Biancoro на Бессарабці

Коктейлі від чемпіонки світу та класичний підхід

Mimosa Brooklyn Pizza. Вона повернулася

Mimosa Brooklyn Pizza. Вона повернулася

«У закладі все нове, крім підлоги на першому поверсі»

Odesa Food Market: 18 нових форматів на фудхолі Алекса Купера

Odesa Food Market: 18 нових форматів на фудхолі Алекса Купера

«Робити масову їжу дуже крутою»: як змінився «Городской рынок еды» в Одесі

Найкращі ресторани, кав’ярні та бари 2020 року: фіналісти ресторанної премії «Сіль»

Найкращі ресторани, кав’ярні та бари 2020 року: фіналісти ресторанної премії «Сіль»

Які заклади назвали найкращими експерти премії

15 нових закладів в Одесі

15 нових закладів в Одесі

Odesa Food Market, ром і пінца: які ресторани, бари і кав'ярні відкрили в Одесі за минулий рік

20+ закладів, які вже закрили в Києві за час карантину

20+ закладів, які вже закрили в Києві за час карантину

Закриття, перезапуски та оновлення

Як поєднати чай з алкоголем? 5 ідей для коктейлів від бару ZebraLounge

Як поєднати чай з алкоголем? 5 ідей для коктейлів від бару ZebraLounge

Китайський улун і Шрі-Ланка

Bro Market від власників Mimosa Brooklyn Pizza на Бессарабці

Bro Market від власників Mimosa Brooklyn Pizza на Бессарабці

Чотири формати в фудхолі на колишній локації «Чашки»

«Чому так дорого?»: що таке органічні продукти й чи дійсно вони кращі за звичайні

«Чому так дорого?»: що таке органічні продукти й чи дійсно вони кращі за звичайні

Як вирощують органічні овочі, м’ясо, молоко і хліб

Фудзона «Бухта Food Station» відкрила другий сезон: серед резидентів «Альтруіст», рамен і боули

Фудзона «Бухта Food Station» відкрила другий сезон: серед резидентів «Альтруіст», рамен і боули

«Найбільший літній майданчик міста»: що їсти на фудзоні біля Річкового вокзалу

25 закладів, які відкрили в Києві в червні

25 закладів, які відкрили в Києві в червні

Фудхол, грецьке кафе та нові формати на лівому березі – серед відкриттів місяця

Київські заклади знову приймають гостей у залах. Що треба знати перед поверненням у ресторан

Київські заклади знову приймають гостей у залах. Що треба знати перед поверненням у ресторан

Досвід і правила закладів «Любимый дядя», «БарменДиктат» і First Point

Своє смачніше: як вирощувати трави на кухні

Своє смачніше: як вирощувати трави на кухні

«Щойно зірвана зелень має набагато сильніший аромат»

Перший фудхол Дмитра Борисова Gastrofamily Market на Бессарабці

Перший фудхол Дмитра Борисова Gastrofamily Market на Бессарабці

7 форматів – від 19 гривень за пончики до качки по-пекінськи

Бургер з гречаником і сорбет із полуниці та кампарі в літньому меню ресторану Toloka

Бургер з гречаником і сорбет із полуниці та кампарі в літньому меню ресторану Toloka

Локальні продукти в закладі сучасної української кухні

Де купувати овочі та фрукти від локальних фермерів

Де купувати овочі та фрукти від локальних фермерів

Органічні й екологічно чисті продукти

Карантин змінив доставку їжі в Києві. Розповідаємо, як саме

Карантин змінив доставку їжі в Києві. Розповідаємо, як саме

Uber Eats пішов із ринку України, Bolt готується зайти. Що відбувається з сервісами доставки їжі

Не тільки для десертів: 4 салати з полуницею

Не тільки для десертів: 4 салати з полуницею

Небанальні рецепти від українських шеф-кухарів

Рібай, тібоун чи філе-міньйон? Обираємо правильний стейк для домашнього приготування

Рібай, тібоун чи філе-міньйон? Обираємо правильний стейк для домашнього приготування

Вам залишається лише правильно його приготувати

15 закладів, які закрили навесні в Києві

15 закладів, які закрили навесні в Києві

Хто не повернеться після карантину

Засновники !FEST («Криївка», «П'яна вишня») – про кризу, відновлення та другу «Реберню» в Києві

Засновники !FEST («Криївка», «П'яна вишня») – про кризу, відновлення та другу «Реберню» в Києві

«Рестораторам про цей рік треба забути»: як «Холдинг емоцій !FEST» виходить з найбільшої кризи в історії ресторанного бізнесу

Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.