Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location updated star

Новини

10:10

Нове місце: Кав’ярня «Альтернативна кава» у дворику в центрі Львова

18:34

Нове місце: У Харкові почав роботу заклад «Сніг на голову», де працюють люди з ментальною інвалідністю

16:08

Нове місце: Ресторан «Одеса-мама» на Контрактовій площі

14:03

Нове місце: Близькосхідна кухня у Lampa біля площі Льва Толстого

16:26

Нове місце: Наливки та пунш у барі «Кілішкова» у Львові

14:30

Бар «Хвильовий» перезапустять і відкриють ще одне приміщення

21:24

Нове місце: 120 видів рому в закладі MBarGo в Одесі

14:07

Нове місце: Кав’ярню Takava відкриють на Подолі

14:56

Нове місце: Гавайське поке з доставкою від Aloha Poke

14:16

Нове місце: Ліванський ресторан «Лаванда» на Саксаганського

10:26

Ресторан Cafe Charlotte відновив роботу у новому форматі: тепер це міське кафе

09:34

Нове місце: Устриці та піцети у сімейному ресторані «Наші люди» біля «Осокорків»

10:23

Нове місце: Хінкалі та хачапурі у «Мама Манана» на Прорізній

14:20

Нове місце: Кав'ярня, бар та корнер із секс-товарами у «Кексі» біля «Арсенальної»

13:09

Новини ресторанів: Mimosa Brooklyn Pizza повертається: поки як попап у ресторані Fishkultura

21:17

Нове місце: Сніданки та сидр у кафе Papi в центрі Львова

«Рослинне м’ясо» Beyond Meat: де можна купити в Україні

«Рослинне м’ясо» Beyond Meat: де можна купити в Україні

Ресторани і магазини, які вже продають котлети і ковбаски рослинного походження

Три простих рецепти куті на кожен день

Три простих рецепти куті на кожен день

Поживна каша, якою можна замінити вівсянку

Яєчня, боул чи морозиво? 18 рецептів на кожну пору року

Яєчня, боул чи морозиво? 18 рецептів на кожну пору року

Прості та незвичні страви, які можна приготувати вдома

20 закладів, які відкрили в Києві у грудні

20 закладів, які відкрили в Києві у грудні

Нові заклади від засновників Mimosa і Menya Musashi – у головних відкриттях місяця

Обираємо правильну піцу: якими мають бути борти, основа та сир

Обираємо правильну піцу: якими мають бути борти, основа та сир

Поради від шеф-кухаря італійського ресторану Mercato Italiano

Як створити домашній бар – інструкція для початківця

Як створити домашній бар – інструкція для початківця

Алкоголь, девайси та рецепти коктейлів у 5 кроків

Рибний ресторан Fishkultura на Мечникова від власників Mimosa Brooklyn Pizza

Рибний ресторан Fishkultura на Мечникова від власників Mimosa Brooklyn Pizza

Сіфуд напроти goodwine

Піцерія Борисова, бар-бістро і кавова вежа: 15 закладів, які відкриють у Києві 2020 року

Піцерія Борисова, бар-бістро і кавова вежа: 15 закладів, які відкриють у Києві 2020 року

Де ми будемо їсти наступного року

Дров’яна піч і цільнозернове борошно: як у мережі ресторанів il Molino готують неаполітанську піцу

Дров’яна піч і цільнозернове борошно: як у мережі ресторанів il Molino готують неаполітанську піцу

Мережа, що працює з 2010 року

Екоальтернатива до новорічних свят: чим замінити пластикові трубочки вдома та в закладах

Екоальтернатива до новорічних свят: чим замінити пластикові трубочки вдома та в закладах

Розбираємо на кейсах ресторанних експертів

«Я не архітектор, я сторітелер»: інтерв’ю з дизайнером Mimosa, Adelle і Good Girl

«Я не архітектор, я сторітелер»: інтерв’ю з дизайнером Mimosa, Adelle і Good Girl

Денис Беленко – про відновлення Mimosa, найдорожчий ресторан, новий проєкт з Ігорем Сухомлином і 20 років у ресторанній сфері

Kyiv Food Market ввів меню сніданків: «Бургер-бенедикт» і «Ранковий фо»

Kyiv Food Market ввів меню сніданків: «Бургер-бенедикт» і «Ранковий фо»

Фудхол на Печерську почав працювати з 08:00 і подавати сніданки. Розповідаємо, що куштувати

90 кав’ярень і кондитерських, які відкрили в Києві 2019 року

90 кав’ярень і кондитерських, які відкрили в Києві 2019 року

Усі кав’ярні та кондитерські, про які ми писали за рік

Зберіть свій власний мікс морепродуктів з усього світу у ресторані Flagman

Зберіть свій власний мікс морепродуктів з усього світу у ресторані Flagman

Обирайте рибу разом із шеф-кухарем та спостерігайте за процесом

80 закладів, які закрили чи перезапустили 2019 року в Києві

80 закладів, які закрили чи перезапустили 2019 року в Києві

Закриття, перезапуски та переїзди

50 барів, які відкрили 2019 року в Києві

50 барів, які відкрили 2019 року в Києві

Усі заклади з коктейлями, вином і пивом, про які ми писали за рік

Головні закриття року: 18 закладів, які припинили роботу 2019 року в Києві

Головні закриття року: 18 закладів, які припинили роботу 2019 року в Києві

Не тільки «Чашка»

150 ресторанів і кафе, які відкрили 2019 року в Києві

150 ресторанів і кафе, які відкрили 2019 року в Києві

150 ресторанів і кафе, які відкрили 2019 року в Києві

150 ресторанів і кафе, які відкрили 2019 року в Києві

Усі нові ресторани, кафе та стритфуд міста

10 закладів, які відкрили восени у Львові

10 закладів, які відкрили восени у Львові

Боули, чурос і море риби: що відкрили у місті впродовж осені

Глінтвейн біля ковзанки: де їсти на фудкорті Roshen Winter Village

Глінтвейн біля ковзанки: де їсти на фудкорті Roshen Winter Village

Вулична їжа від команди Ulichnaya Eda на заводі Roshen

Прозорі коктейлі та вареники з олениною у FULL Bar

Прозорі коктейлі та вареники з олениною у FULL Bar

Міксологія та інтер'єр від Balbek Bureau у закладі під рестораном Barvy на Мечникова

33 заклади, які закрили або перезапустили восени в Києві

33 заклади, які закрили або перезапустили восени в Києві

Закриття, перезапуски та зміни концепцій – головне за сезон

Найкращі українські заклади року за версією ресторанної премії «Сіль» 2019

Найкращі українські заклади року за версією ресторанної премії «Сіль» 2019

Найкращі ресторани, кафе, бари і кав’ярні України за рік

100 років йогурту: хто і як його створив

100 років йогурту: хто і як його створив

Історія створення першого йогурту Данон

Винний ресторан Wine Love біля «Олімпійської»

Винний ресторан Wine Love біля «Олімпійської»

Винний ресторан Wine Love біля «Олімпійської»

Винний ресторан Wine Love біля «Олімпійської»

Вино, кухня та інтер’єр від архітектора Mimosa та Adelle

25 закладів, які відкрили в Києві у листопаді

25 закладів, які відкрили в Києві у листопаді

Нові заклади від засновників Mimosa і «Косатки» – у головних відкриттях місяця

Раки та морозиво на сухому льоду: 11 страв з нестандартною подачею у «THIS IS ПИВБАР»

Раки та морозиво на сухому льоду: 11 страв з нестандартною подачею у «THIS IS ПИВБАР»

Що скуштувати в пивному ресторані

Бістро Forever Young від власників Mimosa Brooklyn Pizza на Бессарабці

Бістро Forever Young від власників Mimosa Brooklyn Pizza на Бессарабці

Молодість у новому закладі Ігоря Сухомлина на Басейній

 Пояснюємо без снобізму: що, хто і як впливає на смак кави?

Пояснюємо без снобізму: що, хто і як впливає на смак кави?

Як правильно відчувати і розуміти каву?

Стейки і скандинавські страви в ресторані «Практика» біля Львівської площі

Стейки і скандинавські страви в ресторані «Практика» біля Львівської площі

М’ясо під куполом у новому закладі від власників Sam’s Steak House

Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.