The Village Україна зібрали десять сервісів доставлення продуктів, які працюють у Києві й передмісті, а також в інших містах України.

«Сільпо»

   

 

 

Мережа супермаркетів «Сільпо» запустила власне доставлення продуктів у квітні 2020 року. «Смаковершники» доставляють увесь асортимент товарів, представлений у магазинах «Сільпо»: овочі, фрукти, готову їжу, корм для тварин, підгузки й інші товари. Крім того, можна замовляти свіжу рибу чи морозиво, їх довезуть в автівках, що оснащені морозильними камерами.

Втрати на три мільярди, 21 магазин в окупації й супершвидка доставка: як «Сільпо» працює під час війни

Доставлення в «Сільпо» можна замовляти на найближчий час, або на конкретну годину, або день. Застосунок (який нещодавно оновили) вираховує орієнтовну ціну за товари, але вона може відрізнятися через різницю ваги. Оплата за сформованим чеком відбувається лише після того, як курʼєр зібрав повний пакунок продуктів.

   

Зона доставлення: Київ і передмістя, а також інші великі міста України 

Вартість: до 49 гривень

Приблизний час очікування: до трьох годин

Лінк

Loko

   

 

 

Сервіс продуктів Loko запустили в Києві у вересні 2022 року на заміну експрес-доставленню від «Сільпо». Проєкт є частиною Fozzy Group, але працює незалежно. Loko доставляє продукти, страви з ресторанів поруч, квіти, засоби гігієни, а взимку навіть вивозять ялинки, кажуть у сервісі.

Крім Києва, Loko працює у Львові, Одесі, Івано-Франківську, Тернополі й Чернігові. Доставлення також планують запустити в Броварах, Харкові, Дніпрі, Миколаєві, Вінниці й Чернівцях. Loko працює щодня, з 8:00 до 22:00, навіть під час повітряних тривог. Замовляти можна в окремому застосунку Loko або в застосунку «Сільпо».

   

Зона доставлення: Київ, Львів, Одеса, Івано-Франківськ, Тернопіль, Чернігів

Вартість: залежить від адреси доставлення

Приблизний час очікування: середній час доставлення продуктів становить 25 хвилин, а доставлення з ресторанів – 45 хвилин

Лінк

Goodwine

   

 

 

Goodwine доставляє продукти, страви з кулінарії, вина й міцні алкогольні напої, книжки, косметику, побутову хімію і квіти. Замовлення потрібно оформити у мобільному застосунку. Вартість доставлення в Києві – 200 гривень. Крім того, є опція «Самовивіз»: оплачені продукти покладуть у багажник вашої автівки в Goodwine, що на вулиці Мечникова. 

Склад goodwine на 15 мільйонів євро зруйнувала ракета рф. Розпитали співвласника, як відновлюється компанія 

Мінімальне замовлення для доставлення в Києві й передмісті становить 1000 гривень, а для термінового – 2000 гривень. Є також доставлення «Нової поштою» в інші міста України. Мінімальне замовлення – 1000 гривень.

   

Зона доставлення: Київ і передмістя

Вартість: 200 гривень

Приблизний час очікування: замовлення, створені до 17:00, доставлять у цей же день, а замовлення до 23:59 – наступного дня

Лінк

Glovo

   

 

 

Сервіс швидкого доставлення Glovo доставляє не тільки їжу з ресторанів і кафе, а й продукти з магазинів і супермаркетів. Можна замовити продукти у WineTime, «Фора», «АТБ», Varus, «Екомаркет», товари для домашніх тварин у MasterZoo, а також побутову хімію чи косметику в Eva або OnePrice.

Україна в топ 4 всіх країн Glovo. Співзасновник Glovo Саша Мішо про доставку під час війни

   

Зона доставлення: 37 міст України

Вартість: залежить від адреси доставлення

Приблизний час очікування: близько години

Лінк

Zakaz.ua

   

 

 

Сервіс доставлення продуктів Zakaz.ua працює із супермаркетами: Novus, «МегаМаркет», Metro, WineTime, Varus, «Екомаркет», «Ашан», Ultramarket. Сервіс на ринку з 2010 року й доставляє товари в 13 містах України, зокрема, в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі і Львові.

На Zakaz.ua є декілька видів доставлення: планове замовлення, самовивіз і відправлення продуктів «Новою поштою». Оформити замовлення можна в застосунку Zakaz.ua на iOS та Android. Вартість доставлення залежить від адреси, а також від вартості товарів: що більший загальний чек, то дешевше буде доставлення. За замовлення вагою від 41 кілограма нараховуватимуть 25 гривень за кожні 10 кілограмів перевищення.

   

Зона доставлення: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Запоріжжя, Вінниця, Житомир, Полтава, Кривий Ріг, Чернівці, Івано-Франківськ, Рівне

Вартість: залежить від адреси доставлення й ваги замовлення

Приблизний час очікування: протягом двох годин

Лінк

     

FozzyShop

   

 

 

Онлайн-супермаркет Fozzy доставляє із власних гіпермаркетів їжу, алкоголь, побутову хімію, підгузки, корм для тварин, канцелярію. Замовлення приймають цілодобово. Курʼєр доставить продукти до дверей будинку чи офісу, але якщо в приміщенні немає ліфта, то лише до пʼятого поверху включно. 

Крім Києва, FozzyShop доставляє продукти в Бровари, Ірпінь, Бучу й Гостомель. Усі населені пункти, куди доїжджають курʼєри Fozzy, позначені на цій карті. У всі інші міста України, де не працює курʼєрська служба, продукти відправляють «Новою поштою».

   

Зона доставлення: Київ і передмістя

Вартість: доставлення коштує 1 гривню для замовлень у межах Києва, Дніпра, Харкова, Одеси, Кременчука й Рівного

Приблизний час очікування: близько двох годин

Лінк

Turbo.ua

   

 

 

Київський сервіс доставлення продуктів Turbo.ua запустили в жовтні 2021 року. Овочі й фрукти, готову їжу, алкоголь і солодощі доставляють протягом 45 хвилин завдяки власним dark stores.

Усі замовлення доставляють курʼєри на велосипедах, тому вага замовлення не має перевищувати 12 кілограмів. Вартість доставлення становить 40 гривень, а для замовлень від 250 гривень вона безоплатна. Сервіс працює щодня, з 08:00 до 21:00.

   

Зона доставлення: Київ

Вартість: 40 гривень 

Приблизний час очікування: протягом 15 хвилин

Лінк

Fruit Time

   

 

 

Інтернет-магазин продуктів Fruit Time доставляє продукти в Києві й Київській області. В асортименті свіжі овочі й фрукти, ягоди, гриби, горіхи й насіння, сухофрукти, прянощі, мед, молочна продукція, а також понад 500 екзотичних плодів із різних куточків світу, кажуть у Fruit Time.

Товари вартістю до 500 гривень доставляють безоплатно в межах Києва, а в області – від 1000 гривень. Продукти привозять уже наступного дня після замовлення.

   

Зона доставлення: Київ і Київська область, Харків, Дніпро

Вартість: доставка безоплатна

Приблизний час очікування: доставлення наступного дня після замовлення

Лінк

Kabanchik.ua

   

 

 

В онлайн-сервісі замовлення послуг Kabanchik можна викликати не тільки майстра для ремонту чи клінінгу, а й замовити продукти. Для цього треба створити нове замовлення, вказати продукти, їхній обсяг і запланувати час доставлення.

За посилку вагою близько трьох кілограмів, яку потрібно доставити протягом двох годин, орієнтовно потрібно буде заплатити 150 гривень. Утім, вартість і час доставлення можна обговорювати безпосередньо з курʼєром.

   

Зона доставлення: Київ

Вартість: від 100 гривень

Приблизний час очікування: залежить від домовленості з курʼєром

Лінк

Обкладинка згенерована нейронною моделлю Dalle-3 на основі штучного інтелекту.