Ресторан зі стравами середземноморських кухонь The Truffle почав роботу в Одесі.

Співвласником закладу став шеф-кухар Андрій Дромов («Галушка» на Бессарабській площі в Києві). Відповідно до назви, в ресторані готують багато страв із трюфельним смаком та ароматом, розповідають у команді.

Тісто для піци ферментують протягом 48 годин і готують із трьох видів італійського борошна. До піци додають рикоту та страчателлу власного виробництва. Також подають стейки, рибні страви, морепродукти – локальні та імпортні.

З меню:

Сирники з кокосовим кремом і білим шоколадом –179 гривень

Карпачо з яловичини в пряних травах – 289 гривень

«Олів’є» з восьминогом – 349 гривень

Рибний суп із чорноморськими мідіями та овочами – 159 гривень

Трюфельна лазанья з моцарелою – 199 гривень

Піца-бургер з мармуровою яловичиною котлетою – 349 гривень

Качина грудка з цибулевим мармеладом і картопляним пюро – 389 гривень

Коктейль Deep Purple – 199 гривень

Крім того, в закладі пропонують десять видів сніданків, десерти та авторські коктейлі. В меню можна знайти вкладку з рецептами від бабусі Андрія Дромова (котлети, борщ, курячий бульйон з домашньою лапшою).

У коментарі The Village Україна Андрій Дромов додає, що команда також збирається запускати франшизу.

   

Коли:

08:00 – 22:00

Де:

вулиця Каманіна, 16-А/2