Мережа ресторанів «Євразія» запустила нове пісне меню, де поєднала насичені смаки та користь. Страви вподобають і люди, які дотримуються великого посту, і ті, хто просто хоче скуштувати щось новеньке, ще й в оригінальній подачі.

Пісне меню вже доступне у всіх 18 ресторанах Києва, де команда «Євразії» щоденно радує жителів столиці приємною атмосферою, чудовим сервісом і смачними стравами.

The Village Україна разом із «Євразією» зібрали 11 страв із пісного меню – від азійського місо супу до рослинних мітболів – що смакуватимуть як шанувальникам східних смаків, так і прихильникам європейської кухні.

Що скуштувати з пісного меню?

Футо макі

Ціна – 215 гривень

Вдалий вибір для гостей, які полюбляють роли, але обмежують себе в споживані риби. У футо макі поєднали свіжі овочі з морською капустою та сиром тофу, а солодкуватий манго та соуси підкреслюють смак страви.

Місо суп із печерицями та гливами

Ціна – 85 гривень

Це вдосконалена версія японського місо супу: до вже знайомого смаку додають асорті смажених грибів. А трюфельна олія підкреслює насичений посмак.

Локшина фунчоза із соєвим сиром і грибами Муер

Ціна – 195 гривень

Шанувальникам азійських смаків варто звернути увагу на фунчозу з хрумкими овочами, ніжним сиром тофу та деревними грибами. Пікантності страві додають імбир і соус Чилі Гарлік, а за азійський смак відповідає соус Стір-фрай.

Стір-фрай із рослинними мітболами та сиром тофу

Ціна – 255 гривень

Хочете скуштувати щось нове та незвичне? Спробуйте страву, приготовлену за технікою стір-фрай. Соковиті овочі та гриби поєднали з азійськими соусами та горіхами й додали цікавий елемент у вигляді мітболів із рослинного м’яса.

Паста Араб'ята

Ціна – 255 гривень

Для шанувальників європейської кухні – італійські смаки. Томатний соус, біле вино, часник та оливки смакують у тандемі з хрусткими овочами й рослинним м’ясом.

Бургер із рослинною котлетою та томатною сальсою

Ціна – 270 гривень

Сучасне пісне меню пропонує страви й для тих, хто обожнює бургери. Зернова булочка, хрусткий салат, червона цибуля, томатна сальса та класичний соус барбекю поєднали із соковитою рослинною котлетою, щоби створити новий смак добре знайомої страви.

Рослинні мітболи в томатному соусі з кус-кусом

Ціна – 295 гривень

Страва для тих, хто надає перевагу простим, але витонченим смакам. Рослинні мітболи в томатному соусі, гарніровані кус-кусом із соусом песто та свіжим шпинатом. Цитрусова заправка додає страві свіжості та весняного смаку.

Грецький салат із тофу

Ціна – 160 гривень

Надаєте перевагу класичним стравам, але більшість із них не є пісними? Спробуйте грецький салат із сиром тофу – це інтерпретація знайомого салату на пісний лад.

Хумус

Ціна – 145 гривень

Легка закуска з нуту, смак якого підкреслили грибами, селерою та зеленим маслом. Для зручного куштування хумус гарнірують тортильєю.

Салат Табуле з фалафелем

Ціна – 245 гривень

Якщо хочете спробувати незвичне поєднання смаків – ця страва буде вдалим вибором. Тут поєднали рослинні мітболи, хумус, кускус, мікс різних овочів і соусів – усе це стане справжнім вибухом смаків для ваших рецепторів.

Корисний боул

Ціна – 255 гривень

Корисна й легка, але водночас ситна страва. Цікаві соуси додають продуктам свіжості й добре підкреслюють смаки овочів і м’яса. Цікавинки страві додає поєднання хумусу та в’ялених томатів.

Переглянути все пісне меню «Євразії»

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ