Кава та випічка
Класичні й авторські коктейлі
Це новий проєкт власників Why Bar
Новий ресторан Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна на Мечникова
Сандвічі, салати, супи, смузі
У центрі нового залу – бар, стилізований під кіоск
Заклад поєднує кав’ярню та лабораторію
Нові резиденти фудхолу Алекса Купера
Напої від 50 гривень від власників одеського закладу Zelda Bar
У меню сицилійські пироги із різними начинками
Круасани, сандвічі, багети та різні види хліба
Супи, боули, салати, роли, десерти
Еспресо, капучино, лате, флет-вайт
Бао, супи, локшина, рис і спринг-роли
«Не нью-йоркська і не неаполітанська, а золотоворітська піца»
У меню – різні види локшини та рис
Бургери з яловичиною, курятиною та вегетаріанські
З інтер’єром Belenko, стравою на честь аромату Gucci й натуральним вином
Від шеф-кухаря, який запустив заклади в Тель-Авіві, Нью-Йорку, Берліні та Барселоні
Напої і страви на великі компанії у новому форматі Bulldozer Group на Печерську
Неаполітанська піца й паста від Klara Group
Неаполітанська, римська і туринська піца – від найкращого піцайоло світу до 35 років
Новий формат Tin Tin Food Spot біля велотреку – з тако, кесадільєю та орчатою
Найбільший ресторан First Line Group: від Близького Сходу до Південно-Східної Азії
Оновлений формат ресторану в готельному комплексі на місці White Noise
На «Кловській» від власників Blur Coffee
Третій Milk Bar у Києві з терасою, піцою та коктейлями
Індійська кухня на Великій Васильківській
«У Києві не так багато місць, куди можна піти на вечерю. Тому ми вирішили створити таке місце самі»
Коктейлі від чемпіонки світу та класичний підхід