Бістро від співзасновників ресторану «100 років тому вперед»
Обіди для літніх людей від київських рестораторів
Можна приготувати м’ясо на грилі або замовити бульгогі чи бібімбап
Неаполітанська піца і слайси на Ярославовому Валу
Третій заклад мережі кафе з азійськими стравами Kitaika та новий формат із техасько-мексиканською кухнею
Текіла-бар на Саксаганського
З позиціями без м'яса та зеленим інтер'єром
Kyiv Intelligent & Sexy Association: коктейлі та натуральне вино в колишньому приміщенні секс-шопу на «Театральній»
«Винний для вільних» на Верхньому Валу
Сніданки протягом цілого дня, хумус і рамен – у новому закладі Дмитра Запорожця
«Альтернатива шаурмі» від співзасновника Kyiv Food Market на вулиці Мазепи
Робочі зустрічі, препаті з ігристим і виставки у дворі на Липинського
Сніданки, обіди та коктейлі на Липинського
Класичні коктейлі та музичні вечори в закладі від засновниці Citronelle
Класична італійська кухня від власників «Хлібного»
Від італійського виробника напоїв Gamondi та співзасновника Doska Bar
Натуральне вино та роботи українських митців – у новому просторі на Січових Стрільців
Пекарня Bakehouse, кав’ярня Yellow Place, магазин вина і винний бар Sabotage Wine та ресторан Mirali – у колишній будівлі гаража
Коктейлі і Середземномор'я – у першому закладі в Києві від білоруського ресторатора Влада Луневича
«Перша крафтова пончична» біля Золотих воріт
Бао, супи, локшина, рис і спринг-роли
Перший ресторан Mimosa Family на Подолі – у приміщенні автостанції «Поділ»
«Класична італійська кухня в сучасній інтерпретації»
5 закладів у ревіталізованій будівлі на Рейтарській
Бургери від засновників Mimosa Brooklyn Pizza у колишньому приміщенні Bro Market
Заклад на 1000 м² з інтер’єром від Маші Шубіної
Стритфуд із Японії від Деніела Фіппарда
Там є окрема кімната для кур’єрів
«Кафе на кожен день» від засновника Balbek Bureau і «Дилетанта»
Із кавовими напоями, лимонадами та матчею