Винний магазин із баром «Каштан Wine» почне роботу на Рейтарській 12 серпня.

Це новий заклад від власників кафе «Каштан» і «Липа».

Раніше у цьому просторі працював вінтажний магазин «Каштан», який зачинили наприкінці квітня. Винний магазин із баром почав працювати в тестовому режимі із 7 липня.

«Всі зібралися під «Каштаном», але з іншою ідеєю. Це винний магазин, де можна придбати пляшку смачного, цікавого, натурального вина або випити келих під закуски. Також у майбутньому буде можливість відвідувати звані вечері від шефів», – коментує The Village Україна команда закладу. 

Винну карту розробляли разом із сомельє Roots UA. «Обирали натуральне, біодинамічне, біле, рожеве, червоне, ігристе, помаранчеве і взагалі на будь-який смак актуальні позиції. Плануємо постійно оновлювати полиці і пропонувати куштувати щось нове», – додають в команді.

З меню:

Келих просеко – 150 гривень

Келих Naked Red (червоне біодинамічне вино) – 170 гривень

Келих Loimer (безалкогольне ігристе) – 130 гривень

Пиво Milky Mango – 100 гривень

Сидр Ysla Rose – 110 гривень

Коктейль Mimosa – 190 гривень

Лимонад із ананасом – 80 гривень

Пляшка вина Pet Nat – 700 гривень

Винна тарілка – 250 гривень

У винному барі також можна взяти сидр, коктейлі, пиво й лимонади. У майбутньому хочуть організовувати звані вечері від шефів, каже команда закладу. 

 

 

Як у кав’ярні «Каштан» і кафе «Липа», ремонт робили своїми руками, намагаючись зберегти автентичність будинку й попередній ремонт для вінтажного магазину. Із дизайном допомагали Михайло Станіславський та Ілля Павлович.

Заклад розрахований на 16 місць і високу посадку, також можна посидіти в дворі «Каштану» чи на газоні.

 

Коли

13:00 – 21:30

Де

вулиця Рейтарська, 9–Б