The Village Україна продовжує підбивати підсумки року, розповідаючи про найкращі публікації рубрики «Квартира тижня».

Лофт для сім’ї у Вишневому

«Мінімум ресурсів і фінансових витрат» – гасло цієї квартири за межами Києва. Автори проєкту хотіли з однокімнатної квартири зробити трикімнатну, скоротивши витратити до мінімуму. Намагалися дотримуватися світлої кольорової гами, яку поєднували з деревом і бетоном.

Метраж: 75 м²

Дизайн: Артем Мар’єтіс

Двоповерхова квартира засновників KAMA з роботами сучасних українських художників

Засновники Kyiv Academy of Media Arts Сергій та Анна Вовк мешкають у дуплексі на Дмитрівській. За проєкт відповідала команда дизайнерів Ater.architects, яка, крім приватного дизайну, має в портфоліо заклади «Асамблея», Milano Torino Vermuteria і Talkies Bar. Дворівневий простір зонували на тиху й гучну зони, інтер’єр прикрасили роботами українських художників – Олексія Кондакова та Степана Рябченка.

Метраж: 100 м²

Дизайн: Ater.architects

 Читати

Квартира дизайнерки на Хрещатику з краєвидом на Пасаж

Ріна Ловко – засновниця студії Rina Lovko Design (Hashtag Bar, Regenschirm, «Бальтазар»). Родина дизайнерки орендувала оселю на Хрещатику післявоєнної забудови. В інтер’єрі – вінтажні меблі, вкраплення IKEA та JYSK. Із вікон – краєвид на Пасаж і подвір’я.

Метраж: 55 м²

Дизайн: власники, Ріна Ловко

 Читати

Мурал Маші Реви у квартирі на Русанівці

Господарка оселі – молода дівчина, яка до 19 років встигла відвідати майже сто країн і любить збирати в себе компанії друзів. «Це майже як холостяцький барліг – тільки ніжніше, світліше і з безліччю яскравих акцентів», – розповідає співавтор проєкту. Особливість – мурал художниці Маші Реви, який довелося перемальовувати двічі.

Метраж: 74 м²

Дизайн: Lauri Brothers

Квартира для вечірок у ЖК «Комфорт Таун»

Господар цієї квартири – керівний партнер агенції Havas Digital Kyiv, екскерівник телеканалу «MTV Україна» Денис Логвиненко. Помешкання створювали, враховуючи, що власник житиме сам і часто подорожуватиме. Також у квартирі планують влаштовувати вечірки та збирати друзів. «Це квартира холостяка та місце для тусовок. Один загальний простір для людей, які зможуть добре проводити час. Тут не має бути сумно», – розповідає власник.

Метраж: 64 м²

Дизайн: Олена Фатєєва

Панорама на Київ у трикімнатній квартирі на Подолі

«Панорама на Київ тут охоплюється на 240 градусів, із вікон відкривається неймовірний краєвид на модерністську архітектуру Подолу, елеватор, мости та Дніпро. Саме краєвид став для нас натхненням для створення інтер’єру», – кажуть автори проєкту. Це трикімнатне помешкання для пари, серед особливостей якого – дерев’яні елементи та міні-ферма для вирощування зелені.

Метраж: 117 м²

Дизайн: Orb

 Читати

Квартира для багатодітної родини від Balbek Bureau

Родина співзасновника бару Loggerhead і барного технолога Степана Цуцмана мешкає у квартирі на Березняках – із краєвидом на сім мостів над Дніпром. За проєкт відповідала команда архітектора Слави Балбека Balbek Bureau. Особливість – використання вбудованих меблів і рухома перегородка із шафою і телевізорами.

Метраж: 67 м²

Дизайн: Ліза Кормілець (Balbek Bureau)

 Читати

Спальня в кубі в студії біля Львівської площі

Невелику площу в сталінці вирішили перетворити на студію, у якій спальна кімната оформлена в куб у загальному просторі. Для цього команда U Concept провела перепланування в однокімнатній квартирі – прибрали всі стіни, крім санвузла.

Метраж: 41 м²

Дизайн: U Concept

Девід Бові та статуя Свободи у квартирі директора гурту The Hardkiss

Єгор Кір’янов – директор музичного гурту The Hardkiss. Квартира Кір’янова в новому житловому комплексі – це студія з окремою спальною кімнатою. Стриманий інтер’єр прикрасили акцентами на зразок портрета Девіда Бові.

Метраж: 56 м²

Дизайн: Ніка Ломачевська

 Читати

Нью-Йорк на Саксаганського у квартирі продюсерки

Господарка оселі – керівниця київського продакшну, яка мешкає тут із донькою. «Власниця часто подорожує, одне з її улюблених міст – Нью-Йорк. У цій квартирі ми спробували відтворити еклектику Нью-Йорка зокрема», – пояснюють автори проєкту. Серед основних побажань замовниці було не використовувати на стінах і стелі світлі тони, тому ставку зробили на складні фіолетово-коричневі відтінки.

Метраж: 105 м²

Дизайн: U Concept

 Читати

 А тут можна переглянути найкращі квартири в рубриці «Квартира тижня» за 2017 і 2018 роки.