The Village Україна продовжує підбивати підсумки року, розповідаючи про найкращі публікації у рубриці «Квартира тижня» 2017 року.

Квартира в будинку 1910 року на Терещенківській

Меблі з ІКЕА, димохід і панорама на центр Києва – у квартирі поблизу парку Тараса Шевченка. За дизайн помешкання відповідала власниця Катерина. Кольори у квартирі вона називає «пудровими».

 Читати

Хрущовський лофт на Солом’янці

За інтер’єр двокімнатної квартири відповідала студія Слави Балбека. «Недороблені стіни, крива цегла – когось це може розчарувати. Та якщо ти бачиш у цьому свій шарм, якщо ти сприймаєш це з гумором, то все набуває зовсім іншого відтінку», – пояснює Балбек. Додає – основним завданням на проекті було адаптувати оселю під потреби власника-холостяка.

 Читати

Лофт для холостяка

Відкрита проводка на стелі, натуральні матеріали та інші атрибути лофту – у квартирі від студії B4 Team. «Власне, завдання зробити стовідсотковий лофт нам і не ставили. Це просто сучасний дизайн, у якому втілені побажання клієнта», – кажуть дизайнери.

 Читати

Одеська квартира з гамаком та морським краєвидом

Гамак,  меблі з блошиного ринку і краєвид на узбережжя за вікном – у цій квартирі можна знайти всю Одесу. Ще одна особливість помешкання – у ньому немає стін-перегородок.

 Читати

Студія з авторським дизайном на Гоголівській

Власники Вадим та Євгенія не приховують – наміру продавати квартиру вони не мають. Урешті-решт, зробити це було б не так просто, адже кожна деталь у цій оселі підібрана під смаки власників. Вітраж із Джимом Моррісоном на стіні й нерівна бетонна поверхня стін – деталі, які насамперед впадають у вічі.

 Читати

Квартира на Французькому бульварі (Одеса)

Власниця Вікторія Гладченко – співзасновниця мережі кондитерських Make My Cake. Виготовлений на замовлення стіл, фортепіано початку ХІХ століття і роздруковані фотографії з Instagram на стіні закривають квартиру в один стиль.

 Читати

Двоповерхова квартира із краєвидом на НСК «Олімпійський»

Господар помешкання – фахівець у сфері розумних технологій для будинків. Оснащена smart-системою і його квартира. Своєю чергою, за інтер’єр відповідала команда Sergey Makhno Architects. Особливості оселі – витвори мистецтва сучасних українських художників Романа Мініна, Олега Тістола та Назара Білика.

 Читати

Дворівнева квартира на Сихові з горищем і каміном (Львів)

На Сихові бувають і такі квартири – з дизайном від Moot Design Studio і декоративними елементами з Франції, Бельгії та Нідерландів. Брендинг Амстердама виділяє кухню дворівневої оселі.

 Читати

«Вабі-сабі – це не стиль, а філософія»: квартира, у якій живе архітектор Сергій Махно

«Таких квартир в Україні більше немає», – каже архітектор Сергій Махно. Його квартиру з двома поверхами і терасою визначає застосування філософії вабі-сабі – поєднання принципів простоти і милування старовиною. У цьому випадку – інтегровані етнічні українські деталі на кшталт глиняних стін і поїлки для худоби з Карпат.

 Читати

«Це схоже на запах печених яблук». Квартира декораторки Make My Cake

Власниця Анна Бахонько – співвласниця і декораторка Make My Cake. Її квартиру виділяють світлі тони, ванна на ніжках і домашній улюбленець. «Це схоже на запах печених яблук: почуваєшся вдома затишно і добре», – каже господарка.

 Читати