Сусідський своп у ТС Pizza, фестиваль «Токсік» в Arsenal XXII та благодійний маркет у «Ласці»: зібрали події на перші вихідні серпня. 

Літній фестиваль на Мечникова 

   

Цієї суботи Octo Tower організовує фестиваль на літньому майданчику. На вас чекають: бургери, коктейлі, квіти, матча, рослини, прикраси, фотокамери та вініл.

Коли: субота, 5 серпня, 12:00

Де: Octo Tower, вулиця Мечникова, 5

Попап від Broen і Mates 

   

Заклади Broen і Mates проведуть дводенний попап на Пейзажці. Наприклад, кав’ярня Mates пригощатиме двома видами сендвічів: із томленою телятиною та вегетаріанським. 

Коли: 5–6 серпня, 14:00 

Де: Broen, вулиця Велика Житомирська, 20 

Сусідський своп у TС Pizza

   

На подвір’ї TC Pizza відбудеться своп-вечірка: сусіди із «Сусідської слобідки» продаватимуть одяг, взуття та предмети інтерʼєру. Увесь прибуток із барахолки організатори передадуть на закупівлю екіпірування в межах проєкту «Стрій». У програмі також стендап від Олександра Качури та Сергія Чиркова, ботанічний куточок від Plants 044, вино та лимонади від TC Pizza, сидри Cider Enthusiasis і морозиво в ріжку від Leilia Bakery. 

Коли:5–6 серпня, 11:00–19:00 

Де: TC Pizza, вулиця Гончара, 15/3

Дружня йога в Ботанічному саду 

   

Кав’ярня «Дружба» разом з Oycha організовують благодійну йогу в Ботанічному саду Гришка. На вас чекають декілька хвилин дихальних вправ і збалансована потокова йога-практика просто неба з йогинею Дар’єю Самусенко, а також традиційне чаювання від засновника Oycha Климента Матюніна. Кількість місць обмежена, забронювати місце можна в інстаграмі. Важливо мати із собою килимок і водичку. Отримані кошти з івенту організатори передадуть на два актуальні збори. 

Коли: неділя, 6 серпня, 10:00 

Де: Ботанічний сад Гришка 

Квитки: 700 гривень

Подія

«Хованка» в Keller 

   

Клуб Keller організовує фінальну «Хованку» цього літа. У лайнапі: Binary Energy Manitu, Taqaddam, RB4K, Igor Zadorozhnyi, Dj Did3000, Yureeq та інші. 

 

Коли: субота, 5 серпня 

Де: Keller, вулиця Кирилівська, 71 

Капінг кави в Yellow Place

   

Кав’ярня Yellow Place в гастрохабі Garage організовує капінг від чернівецького обсмажувальника Bacara Roastery. Вхід вільний, але кількість місць обмежена. Зареєструватися можна в інстаграмі. 

Коли: субота, 5 серпня, 10:00

Де: Garage, вулиця Межигірська, 82

Фестиваль «Токсік» в Arsenal XXII

   

Цієї суботи в барі Vognyk і клубі Arsenal XXII пройде фестиваль попсцени 1990-х і 2000-х «Токсік». На вас чекає добірка сучасних та актуальних попвиконавців України. Вести шоу будуть MC Yoxden і Микола Серпень. «Між сценами можна буде знайти чарівну домівку під назвою «Караоке», у якій тільки ти та твої подружки будуть знати, що відбувається», – додають організатори. У лайнапі: Kugatessa, Райчу, Love, Mary, Lowcost49, Kawasaki Drift, DJ Mavr, Kiss Allah та інші.

 

Коли: субота, 5 серпня, 17:00

Де: Arsenal XXII, вулиця Князів Острозьких, 8

Квитки: 400 гривень 

Подія 

Презентація альбому Klub 34 на терасі BGRN 

   

Молодий гурт Klub 34, що грає ніжну суміш соулу та блюзу, представить наживо дебютний мініальбом «Три, чотири» на терасі «Багряного». 

Коли: четвер, 3 серпня, 19:00 

Де: BGRN, Андріївський узвіз, 36 

Квитки: 300 гривень 

Подія

 «Так а шо ти?» 

   

Вечірка «Так а шо ти?» для тих, хто хоче потанцювати під найкращі хіти 1980-х, 90-х і 00-х і не проти одягнутися у стилі «Барбі». Організатори просять дотримуватися дрес-коду, а за найкреативніші перевтілення дарують квитки на наступні вечірки. У лайнапі Yellow Kit, XXV кадр та Olvipmiss. Частину прибутку передадуть волонтерському штабу «Зграя» на потреби ЗСУ. 

Коли: субота, 5 серпня, 17:00–21:00 

Де: Bel etage, вулиця Шота Руставелі, 16-А

Квитки: від 300 гривень 

Подія

 «Соняшні» вечорниці» 

   

Юлія Лункова та Міла Потапова організовують благодійну подію в закладі «В зюзю». Упродовж вечора ви зможете долучатись до збору волонтерки Тати Кеплер на тактичну медицину. Ціль – зібрати 300 тисяч грн. Усі чайові та відсоток від продажу коктейлів на «соняшних» вечорницях перерахують на збір. 

Коли: п’ятниця, 4 серпня, 18:00

Де: «В зюзю», вулиця Володимирська, 69

Community Market від Integral 

   

Фітнес-студія Integral організовує маркет, щоби познайомити своїх відвідувачів з українськими брендами. Можна буде сходити на тренування, випити каву, з’їсти бомболоні та придбати спортивний одяг, а також парфумовані олії, натуральну косметику, в’язані торбинки, прикраси, аксесуари для гаджетів, шовкові вироби, свічки та квіти. 

Коли: неділя, 6 серпня, 10:00–16:00 

Де: Integral, вулиця Іонна Павла II, 21

 Благодійний маркет у «Ласці» 

   

Благодійний магазин «Ласка» організовує літній благодійний маркет, де можна буде придбати речі українських брендів, які вони більше не продають. На них може бути недолік – наприклад, затяжка, тріщинка, відсутній ґудзик, – але ці речі мають право на друге життя. Зібрані на події кошти передадуть громадській організації Azov One. 

Коли: 5–6 серпня, 11:00–20:00

Де: «Ласка», вулиця Малопідвальна, 15

Капінг від Dam Coffee Roasters в Octo Tower 

   

Цієї неділі в Octo Tower гостюватиме дніпровський обсмажувальник Dam Coffee Roasters. Ви зможете відвідати лекцію на кавову тему від бронзового чемпіона чемпіонату світу з каптейстингу Андрія Васильєва, узяти участь у кавовому квізі та капінгу. Івент безплатний, але ви зможете задонейтити на допомогу армії.

 

Коли: неділя, 6 серпня, 13:00–15:00 

Де: Octo Tower, вулиця Мечникова, 5 

 Книжковий пікнік на Артзаводі «Платформа»

   

На ярмарку ви зможете обрати книги різних жанрів і тематик, зокрема фікшн, бізнес-літературу, дитячі книги й поезію, а також поїсти на фуд-кортах і BBQ-зоні, подивитися фільми просто неба, відвідати майстер-класи та долучитися до допомоги в зоні благодійності. Для дітей працюватиме велика дитяча зона. 

Коли: 5–6 серпня, 12:00–22:00

Де: Артзавод «Платформа», вулиця Магнітогорська, 1-А

Благодійний маркет від Kashtany Sekta

   

Сумсько-київська електронна формація Kashtany Sekta організовує благодійний попап. На вас чекатимуть ексклюзивний одяг, прикраси, трофейні тубуси розписані митцями, артобʼєкти, арома-витвори й інше. Частину коштів від івенту передадуть у «Фонд Сергія Притули». Свої сети зіграють діджеї: Denys Yatsko, Varmour Valeriy, Kidcake та Ghetto Groove. 

Коли: субота, 5 серпня, 14:00

Де: Berlin 89, вулиця Верхній Вал, 12 

обкладинка: @volandemrr