Корнер свіжої випічки Leilia Bakery почав роботу у піцерії TС Pizza, що на вулиці Олеся Гончара. Формат запустила Лейла Туваклієва, екс-керівниця відділу корпоративних продажів Bakehouse (goodwine), разом із співзасновницею Hangover Ольгою Рижик.

У травні власники TC Pizza Антон Фурса та Роман Жирних перезапустили піцерію. На кухні облаштували цех випічки, об'єднавши два бізнеси в одному закладі, та розробили меню сніданків.

«На початку березня я познайомилась з Антоном Фурсою, співвласником ресторану TC Pizza. Ми разом волонтерили. Я директорка фонду «Київ Волонтерський», що об’єднав ресторани і готує для військових та цивільних з 28 лютого. Три місяці команда ресторану готувала разом з нами. У травні Антон та його партнер Роман Жирних перевідкрили заклад, а я приєдналася до них як операційна менеджерка, аби допомогти проєкту. Із часом ми зрозуміли, що можемо переорганізувати кухню під цех випічки, і вирішили об’єднати наші бізнеси під одним дахом. Тож ми запустили корнер свіжої випічки, а шеф-кухар ресторану Тімур Габуєв розробив меню сніданків», – розповіла The Village Україна Лейла Туваклієва.

В асортименті пекарні є мигдалеві, фісташкові круасани, ягідні даніши, равлики з шоколадом та абрикосом. Також випікають хліб на заквасці, багети.

На сніданок пропонують французькі тости, оладки з цукіні, тости з авокадо та літні салати.

Згодом планують додати солону випічку, пироги та сендвічі. Асортимент будуть оновлювати з огляду на доступність сезонних локальних продуктів.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

Крім того, Leilia Bakery пропонує доставку випічки для кав'ярень, ресторанів та готелів, у такому форматі пекарня працює вже три місяці. Випічку доставляють у замороженому вигляді, а закладу лишається тільки розморозити її та випекти.

Пекарня працює щодня з 07:30 до 15:00, окрім понеділка. TC Pizza працює із 12:00 до 21:00.


Коли

07:30-15:00 (з вівторка по неділю), понеділок – вихідний

Де

м. Київ, вулиця Гончара, 15/3


 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.