Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location

Новини

19:07

Нове місце: Кафе «Еней» Діми Борисова в Національному художньому музеї

11:08

анонс: Відкриття оновленого Barbara Bar

10:40

Нове місце: Студія морозива Gelarty в Lavina Mall

20:03

Новини ресторанів: «Супкультура» відкрилась у Дніпрі

19:50

Нове місце: «П.Пельмені» на Бессарабському ринку

15:41

Новини ресторанів: Сезонне меню сніданків «Парад Фрітелле» в Panna Pasticceria

15:11

Нове місце: Комікс-кафе з власною кондитерською на Осокорках

18:16

Нове місце: Food Простір на бульварі Вацлава Гавела

14:35

Новини ресторанів: Оновлене меню в ORANG + UTAN

19:09

Нове місце: Італійська кухня у We.Restaurant на Оболоні

15:05

анонс: 4 роки фестивалю Ulichnaya Eda

12:14

Новини ресторанів: Сніданки без обмежень в «Канапка бар»

15:09

Новини ресторанів: МАМА МАНАНА напроти Південного вокзалу

14:36

Pizza Veterano та Barman Dictat роблять спільну коктейльну вечірку

18:18

Нове місце: Шаурма в Das Ist Gut

14:13

Події: Липневий гастромаркет «Всі. Свої»

Заклади, які відкрилися цього літа у Києві

Заклади, які відкрилися цього літа у Києві

Понад 20 нових київських місць – від ресторанів до кіосків

«Юшка Шніцель Бар» на вулиці Вірменській (Львів)

«Юшка Шніцель Бар» на вулиці Вірменській (Львів)

Монопродуктовий формат з першими стравами та шніцелями

Ulichnaya Eda – 4 роки: як це було (18-20 серпня)

Ulichnaya Eda – 4 роки: як це було (18-20 серпня)

За вихідні фестиваль відвідало 15 000 гостей

7 індійських продуктів у яскравому дерев’яному боксі

7 індійських продуктів у яскравому дерев’яному боксі

Індійський Ящик від «Місцевої Їжі» та Podil East India Company

Barbara Bar відкривається у новому форматі

Barbara Bar відкривається у новому форматі

Новий інтер’єр, меню зі здоровою їжею, швидка подача страв

Де поїсти у Львові вночі?

Де поїсти у Львові вночі?

The Village Україна розповідає, у яких закладах можна поїсти у Львові пізно вночі і аж до ранку.

Чоловіча розмова: 
вино, метафізика, дружба

Чоловіча розмова: вино, метафізика, дружба

Архітектор, бізнесмен та піарник відповідають на питання Пруста

8 українських музикантів, які відмовились від м'яса

8 українських музикантів, які відмовились від м'яса

Саша Кольцова, Анатолій Тапольський та інші музиканти розповідають про життя та творчість без м’яса

Кафе Savage Food поруч із клубом Closer

Кафе Savage Food поруч із клубом Closer

Вегетаріанське кафе на стрічкоткацькій фабриці на Подолі

«В’єтнамський Привіт» на Бессарабському ринку

«В’єтнамський Привіт» на Бессарабському ринку

Стрітфуд із супом Фо, немами та в’єтнамською кавою

Відпустка на узбережжі Ulichnaya Eda

Відпустка на узбережжі Ulichnaya Eda

Найсмачніші страви середземноморської кухні та розваги головного гастро-фестивалю Києва (21-23 липня)

Фламандські сендвічі в Tartine

Фламандські сендвічі в Tartine

Тартіни і свіжа випічка в новому закладі на Ярвалу

В’єтнамський ресторан Tin Tin на велотреку

В’єтнамський ресторан Tin Tin на велотреку

Перепілка у кавовому соусі та суп Фо на Золотих воротах

Триповерховий Musafir на Богдана Хмельницького

Триповерховий Musafir на Богдана Хмельницького

Кримськотатарська кухня на місці колишньої «Бочки»

Бар Regenschirm від власників Parasolka

Бар Regenschirm від власників Parasolka

Авторські коктейлі і вечірки на Подолі

Ulichnaya Eda – літній формат: що нового

Ulichnaya Eda – літній формат: що нового

Нове літнє меню, ягідна тема, Chinatown, препаті з диджеями та маркет крафтових виробників (23-25 червня)

Джелато та сицилійські десерти в Panna

Джелато та сицилійські десерти в Panna

Італіська кухня, солодощі та морозиво на Софійській площі

Похмілля під ключ у Hangover

Похмілля під ключ у Hangover

Сходи з Андріївського узвозу на барі нового закладу на Грушевського

Гід закладами, де їдять одесити (Одеса)

Гід закладами, де їдять одесити (Одеса)

The Village Україна розповідає про одеські заклади, де їдять самі мешканці міста

;

Рубрики