Подкаст «Простими словами» на канікулах до 16 січня. Але ми вирішили нагадати вам про попередні епізоди шоу, в якому говоримо про почуття та ситуації, знайомі кожному. Окремо хочемо подякувати усім, хто залишає оцінки та відгуки на Apple Podcasts та інших платформах. Це дуже допомагає нам ставати кращими.

Слухайте на зручній платформі:

У сьомому (святковому) епізоді подкасту «Простими словами» Марк та Ілля обговорюють самотність. Чому люди почуваються особливо самотніми напередодні великих сімейних свят – Нового року та Різдва? Які симптоми в самотності та чим прекрасне усамітнення?

У шостому (експериментальному) випуску подкасту «Простими словами» Марк та Ілля ведуть розмову в «дитячому садку». На прикладі дитини вони пояснюють, як працює образа та для чого вона потрібна. А це кілька коротких тез із подкасту.

Детальніше

У п’ятому (дуже серйозному) випуску подкасту «Простими словами» пояснюємо, як пов’язані між собою страх і тривога. Марк Лівін розповідає історію про турнікети та людей, які заходять за жовту лінію в метро, а Ілля Полудьонний пояснює, чому свідомість – це тусовка для одного

Детальніше

У четвертому випуску подкасту «Простими словами» пояснюємо, що таке сором і як з ним жити. Ведучий подкасту Марк Лівін розповідає сором’язливу історію про дві пари штанів, а Ілля Полудьонний сміється з табуна коней, який бігає у подкасті.

У третьому випуску подкасту «Простими словами» розповідаємо, звідкіля береться почуття провини, як воно пов’язане з нашим минулим, чому ми відчуваємо провину навіть тоді, коли нічого поганого не зробили, і як це почуття відрізняється від сорому

Детальніше

У другому випуску подкасту «Простими словами» розповідаємо, навіщо людям заздрість, чому вона не буває чорною та білою і що робити, аби це почуття не з’їло наш мозок, а служило за призначенням

Детальніше

У пілотному випуску подкасту розповідаємо, навіщо нам злість і що робити з її енергією. А також вимірюємо насиченість злості – від обурення до люті.


Подкаст «Простими словами» – серія розмов про психологію від The Village Україна. Перший сезон присвячено емоціям. Ведучі подкасту: редактор The Village Україна Марк Лівін і психолог, сертифікований гештальт-терапевт Ілля Полудьонний.

Продюсер: Костя Гузенко

Верстка та дизайн: Анна Шакун

Обкладинка: Даша Коровіна

Ведучі: Марк Лівін та Ілля Полудьонний