Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location updated star
Як приготувати правильний стейк удома? Рецепти, поради та набори BBQ від Sam's Steak House

Як приготувати правильний стейк удома? Рецепти, поради та набори BBQ від Sam's Steak House

Барбекю за рецептами шеф-кухаря без порушення карантину

17 коктейлів від українських барменів, які варто спробувати після карантину

17 коктейлів від українських барменів, які варто спробувати після карантину

Ідеї коктейлів від учасників конкурсу World Class

Під фільтр, еспресо, джезву: −30% на каву й доставка додому від української компанії Fresh Black

Під фільтр, еспресо, джезву: −30% на каву й доставка додому від української компанії Fresh Black

Підтримуємо локальний бізнес під час карантину

Кешбек та акції на страви: як сервіс доставки Raketa допоможе зекономити на їжі під час карантину

Кешбек та акції на страви: як сервіс доставки Raketa допоможе зекономити на їжі під час карантину

Фіксовані ціни улюблених кафе

Ресторан, який вчить готувати: «Практика» – перший гастроклуб біля Львівської площі

Ресторан, який вчить готувати: «Практика» – перший гастроклуб біля Львівської площі

Майстер-класи та вистави від шефа у «Практиці»

Млинці від Йови Ягер, салати від власниці Honey і сезонний маркет на фестивалі «True&Local. Масниця»

Млинці від Йови Ягер, салати від власниці Honey і сезонний маркет на фестивалі «True&Local. Масниця»

Перший фестиваль від «Лавки Традицій» у 2020 році

Jacobs запустили святкові маски в Instagram, щоб пригостити перехожих кавою

Jacobs запустили святкові маски в Instagram, щоб пригостити перехожих кавою

Новорічна акція #зігрійсвята

Обираємо правильну піцу: якими мають бути борти, основа та сир

Обираємо правильну піцу: якими мають бути борти, основа та сир

Поради від шеф-кухаря італійського ресторану Mercato Italiano

Як створити домашній бар – інструкція для початківця

Як створити домашній бар – інструкція для початківця

Алкоголь, девайси та рецепти коктейлів у 5 кроків

Дров’яна піч і цільнозернове борошно: як у мережі ресторанів il Molino готують неаполітанську піцу

Дров’яна піч і цільнозернове борошно: як у мережі ресторанів il Molino готують неаполітанську піцу

Мережа, що працює з 2010 року

Екоальтернатива до новорічних свят: чим замінити пластикові трубочки вдома та в закладах

Екоальтернатива до новорічних свят: чим замінити пластикові трубочки вдома та в закладах

Розбираємо на кейсах ресторанних експертів

Зберіть свій власний мікс морепродуктів з усього світу у ресторані Flagman

Зберіть свій власний мікс морепродуктів з усього світу у ресторані Flagman

Обирайте рибу разом із шеф-кухарем та спостерігайте за процесом

Шукайте яскраві стікери – нова рекламна кампанія для крафтової продукції від «Лавки Традицій»

Шукайте яскраві стікери – нова рекламна кампанія для крафтової продукції від «Лавки Традицій»

Тепер продукти від локальних виробників матимуть спеціальні позначки

100 років йогурту: хто і як його створив

100 років йогурту: хто і як його створив

Історія створення першого йогурту Данон

Без офіціантів і посадкових місць: у Києві відкрили перший ресторан у форматі dark kitchen

Без офіціантів і посадкових місць: у Києві відкрили перший ресторан у форматі dark kitchen

Безкоштовна доставка та замовлення через додаток

Раки та морозиво на сухому льоду: 11 страв з нестандартною подачею у «THIS IS ПИВБАР»

Раки та морозиво на сухому льоду: 11 страв з нестандартною подачею у «THIS IS ПИВБАР»

Що скуштувати в пивному ресторані

Де їсти класичну італійську кухні в Києві: нове меню в ресторані Grano

Де їсти класичну італійську кухні в Києві: нове меню в ресторані Grano

Ризото, паста, піца та фокача

Зимова тераса і том-ям в ресторані Bootlegger на лівому березі

Зимова тераса і том-ям в ресторані Bootlegger на лівому березі

А ще пропозиції для фуршетів і банкетів

Як поєднувати м’ясо й пиво: принципи фудпейрінгу від «THIS IS ПИВБАР»

Як поєднувати м’ясо й пиво: принципи фудпейрінгу від «THIS IS ПИВБАР»

Яке пиво обрати до в’яленого м’яса

Техніка, якою можна керувати з планшета, у новій лінійці від Miele

Техніка, якою можна керувати з планшета, у новій лінійці від Miele

Новинки бренду, які показали на презентації в Miele Experience Center

Як готувати коктейлі на основі джину: авторські рецепти від українських барменів

Як готувати коктейлі на основі джину: авторські рецепти від українських барменів

Ідеї від фіналістів конкурсу Drinks Come True by Bombay Sapphire

Українські винороби та дегустації фермерських продуктів на «Святі Сиру і Вина» у Львові

Українські винороби та дегустації фермерських продуктів на «Святі Сиру і Вина» у Львові

Три дні свята крафтових виробників у палаці Потоцьких

Коріння барної культури: гід фестивалем Barometer International Bar Show

Коріння барної культури: гід фестивалем Barometer International Bar Show

Куба, часи сухого закону і таємна кімната рому на святі барної культури

Як їжа майбутнього покращить нашу старість і берегтиме екологію

Як їжа майбутнього покращить нашу старість і берегтиме екологію

Білок комах і 3D-принтери проти слабоумства та забруднення води

«Хмільна айва» та «Ігристий шпіц»: які коктейлі спробувати у барі «Прописка»

«Хмільна айва» та «Ігристий шпіц»: які коктейлі спробувати у барі «Прописка»

Три авторські коктейлі від бармена-міксолога «Прописки»

Оновлене меню бару «Бездельники»: панакота й качка в ананасовій глазурі

Оновлене меню бару «Бездельники»: панакота й качка в ананасовій глазурі

А ще салат із помідорами та освіжні лимонади

Сервіс My Coffee Factory: перший додаток з обсмажування кави

Сервіс My Coffee Factory: перший додаток з обсмажування кави

Від 100 гривень за кілограм обсмаженої кави

М’ясо на кілках у ресторані «5-те підземелля» на площі Ринок

М’ясо на кілках у ресторані «5-те підземелля» на площі Ринок

Ресторація у середньовічному стилі в центрі Львова

«Панукраїнська» кухня з локальних продуктів у ресторані Toloka

«Панукраїнська» кухня з локальних продуктів у ресторані Toloka

Сучасні рецепти традиційних страв у передмісті Києва

У Львові запрацював ресторан «П’яте підземелля» в середньовічному стилі

У Львові запрацював ресторан «П’яте підземелля» в середньовічному стилі

М’ясо на кілках, ряса монаха та лицарський меч на площі Ринок

Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.