Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location updated star
Млинці від Йови Ягер, салати від власниці Honey і сезонний маркет на фестивалі «True&Local. Масниця»

Млинці від Йови Ягер, салати від власниці Honey і сезонний маркет на фестивалі «True&Local. Масниця»

Перший фестиваль від «Лавки Традицій» у 2020 році

Jacobs запустили святкові маски в Instagram, щоб пригостити перехожих кавою

Jacobs запустили святкові маски в Instagram, щоб пригостити перехожих кавою

Новорічна акція #зігрійсвята

Обираємо правильну піцу: якими мають бути борти, основа та сир

Обираємо правильну піцу: якими мають бути борти, основа та сир

Поради від шеф-кухаря італійського ресторану Mercato Italiano

Як створити домашній бар – інструкція для початківця

Як створити домашній бар – інструкція для початківця

Алкоголь, девайси та рецепти коктейлів у 5 кроків

Дров’яна піч і цільнозернове борошно: як у мережі ресторанів il Molino готують неаполітанську піцу

Дров’яна піч і цільнозернове борошно: як у мережі ресторанів il Molino готують неаполітанську піцу

Мережа, що працює з 2010 року

Екоальтернатива до новорічних свят: чим замінити пластикові трубочки вдома та в закладах

Екоальтернатива до новорічних свят: чим замінити пластикові трубочки вдома та в закладах

Розбираємо на кейсах ресторанних експертів

Зберіть свій власний мікс морепродуктів з усього світу у ресторані Flagman

Зберіть свій власний мікс морепродуктів з усього світу у ресторані Flagman

Обирайте рибу разом із шеф-кухарем та спостерігайте за процесом

Шукайте яскраві стікери – нова рекламна кампанія для крафтової продукції від «Лавки Традицій»

Шукайте яскраві стікери – нова рекламна кампанія для крафтової продукції від «Лавки Традицій»

Тепер продукти від локальних виробників матимуть спеціальні позначки

100 років йогурту: хто і як його створив

100 років йогурту: хто і як його створив

Історія створення першого йогурту Данон

Без офіціантів і посадкових місць: у Києві відкрили перший ресторан у форматі dark kitchen

Без офіціантів і посадкових місць: у Києві відкрили перший ресторан у форматі dark kitchen

Безкоштовна доставка та замовлення через додаток

Раки та морозиво на сухому льоду: 11 страв з нестандартною подачею у «THIS IS ПИВБАР»

Раки та морозиво на сухому льоду: 11 страв з нестандартною подачею у «THIS IS ПИВБАР»

Що скуштувати в пивному ресторані

Де їсти класичну італійську кухні в Києві: нове меню в ресторані Grano

Де їсти класичну італійську кухні в Києві: нове меню в ресторані Grano

Ризото, паста, піца та фокача

Зимова тераса і том-ям в ресторані Bootlegger на лівому березі

Зимова тераса і том-ям в ресторані Bootlegger на лівому березі

А ще пропозиції для фуршетів і банкетів

Як поєднувати м’ясо й пиво: принципи фудпейрінгу від «THIS IS ПИВБАР»

Як поєднувати м’ясо й пиво: принципи фудпейрінгу від «THIS IS ПИВБАР»

Яке пиво обрати до в’яленого м’яса

Техніка, якою можна керувати з планшета, у новій лінійці від Miele

Техніка, якою можна керувати з планшета, у новій лінійці від Miele

Новинки бренду, які показали на презентації в Miele Experience Center

Як готувати коктейлі на основі джину: авторські рецепти від українських барменів

Як готувати коктейлі на основі джину: авторські рецепти від українських барменів

Ідеї від фіналістів конкурсу Drinks Come True by Bombay Sapphire

Українські винороби та дегустації фермерських продуктів на «Святі Сиру і Вина» у Львові

Українські винороби та дегустації фермерських продуктів на «Святі Сиру і Вина» у Львові

Три дні свята крафтових виробників у палаці Потоцьких

Коріння барної культури: гід фестивалем Barometer International Bar Show

Коріння барної культури: гід фестивалем Barometer International Bar Show

Куба, часи сухого закону і таємна кімната рому на святі барної культури

Як їжа майбутнього покращить нашу старість і берегтиме екологію

Як їжа майбутнього покращить нашу старість і берегтиме екологію

Білок комах і 3D-принтери проти слабоумства та забруднення води

«Хмільна айва» та «Ігристий шпіц»: які коктейлі спробувати у барі «Прописка»

«Хмільна айва» та «Ігристий шпіц»: які коктейлі спробувати у барі «Прописка»

Три авторські коктейлі від бармена-міксолога «Прописки»

Оновлене меню бару «Бездельники»: панакота й качка в ананасовій глазурі

Оновлене меню бару «Бездельники»: панакота й качка в ананасовій глазурі

А ще салат із помідорами та освіжні лимонади

Сервіс My Coffee Factory: перший додаток з обсмажування кави

Сервіс My Coffee Factory: перший додаток з обсмажування кави

Від 100 гривень за кілограм обсмаженої кави

М’ясо на кілках у ресторані «5-те підземелля» на площі Ринок

М’ясо на кілках у ресторані «5-те підземелля» на площі Ринок

Ресторація у середньовічному стилі в центрі Львова

«Панукраїнська» кухня з локальних продуктів у ресторані Toloka

«Панукраїнська» кухня з локальних продуктів у ресторані Toloka

Сучасні рецепти традиційних страв у передмісті Києва

У Львові запрацював ресторан «П’яте підземелля» в середньовічному стилі

У Львові запрацював ресторан «П’яте підземелля» в середньовічному стилі

М’ясо на кілках, ряса монаха та лицарський меч на площі Ринок

Коктейлі по 79 гривень у новому барі «Прописка» на Терещенківській

Коктейлі по 79 гривень у новому барі «Прописка» на Терещенківській

Диван як із серіалу «Друзі» та краєвид на парк Шевченка

Фестиваль локальної гастрономії «True&Local. Гичка» збирає фермерів з усієї країни

Фестиваль локальної гастрономії «True&Local. Гичка» збирає фермерів з усієї країни

Приїдуть 58 виробників і фермерів з усієї країни

Чому варто купувати їжу від місцевих виробників?

Чому варто купувати їжу від місцевих виробників?

Як це впливає на довкілля і здоров’я

Як музика впливає на смак: розкриваємо нові смаки Jägermeister за допомогою різних мелодій

Як музика впливає на смак: розкриваємо нові смаки Jägermeister за допомогою різних мелодій

Мелодії, які підсилюють відчуття солодкого, гіркого, фруктового, пряного

Як правильно приготувати каву вдома

Як правильно приготувати каву вдома

5 способів приготування кави від баристи ONE LOVE coffee

Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.