Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location
Сервіс My Coffee Factory: перший додаток з обсмажування кави

Сервіс My Coffee Factory: перший додаток з обсмажування кави

Від 100 гривень за кілограм обсмаженої кави

М’ясо на кілках у ресторані «5-те підземелля» на площі Ринок

М’ясо на кілках у ресторані «5-те підземелля» на площі Ринок

Ресторація у середньовічному стилі в центрі Львова

«Панукраїнська» кухня з локальних продуктів у ресторані Toloka

«Панукраїнська» кухня з локальних продуктів у ресторані Toloka

Сучасні рецепти традиційних страв у передмісті Києва

У Львові запрацював ресторан «П’яте підземелля» в середньовічному стилі

У Львові запрацював ресторан «П’яте підземелля» в середньовічному стилі

М’ясо на кілках, ряса монаха та лицарський меч на площі Ринок

Коктейлі по 79 гривень у новому барі «Прописка» на Терещенківській

Коктейлі по 79 гривень у новому барі «Прописка» на Терещенківській

Диван як із серіалу «Друзі» та краєвид на парк Шевченка

Фестиваль локальної гастрономії «True&Local. Гичка» збирає фермерів з усієї країни

Фестиваль локальної гастрономії «True&Local. Гичка» збирає фермерів з усієї країни

Приїдуть 58 виробників і фермерів з усієї країни

Чому варто купувати їжу від місцевих виробників?

Чому варто купувати їжу від місцевих виробників?

Як це впливає на довкілля і здоров’я

Як музика впливає на смак: розкриваємо нові смаки Jägermeister за допомогою різних мелодій

Як музика впливає на смак: розкриваємо нові смаки Jägermeister за допомогою різних мелодій

Мелодії, які підсилюють відчуття солодкого, гіркого, фруктового, пряного

Як правильно приготувати каву вдома

Як правильно приготувати каву вдома

5 способів приготування кави від баристи ONE LOVE coffee

Домашнє завдання: що треба знати, аби почати свій гастробізнес

Домашнє завдання: що треба знати, аби почати свій гастробізнес

Як обрати бізнес-модель, знайти клієнтів та сплатити податки

5 святкових коктейлів для вечірки без алкоголю

5 святкових коктейлів для вечірки без алкоголю

Готуємо традиційні напої, після яких можна сідати за кермо

5 коктейлів, які можна приготувати вдома на Новий рік

5 коктейлів, які можна приготувати вдома на Новий рік

«Фізз» для новорічної ночі та «Кривава Мері» для ранку першого січня

100 годин дискусій та 5 000 учасників: продовольча виставка Ukrainian food expo 2018

100 годин дискусій та 5 000 учасників: продовольча виставка Ukrainian food expo 2018

Успішні кейси експортерів та продукти українського виробництва

11 видів стейків та пунші: 6 причин відвідати ресторан Senator

11 видів стейків та пунші: 6 причин відвідати ресторан Senator

Атмосфера Нью-Йорка в центрі столиці

Швидко і корисно: коли і як вживати снеки протягом дня

Швидко і корисно: коли і як вживати снеки протягом дня

7 ситуацій, для яких вам знадобиться здоровий перекус

У Львові відбудеться перший фестиваль локальної гастрономії True&Local

У Львові відбудеться перший фестиваль локальної гастрономії True&Local

44 виробники з різних регіонів, сезонне меню і майстер-класи від шефів

Rogue Bar: коктейльний бар на Льва Толстого, який відкрили четверо друзів

Rogue Bar: коктейльний бар на Льва Толстого, який відкрили четверо друзів

Ком’юніті-бар у колишньому офісі, де подають коктейлі з попкорном

«В Україні таке вино є лише у нас»: як ресторан нішевих вин робить власну селекцію

«В Україні таке вино є лише у нас»: як ресторан нішевих вин робить власну селекцію

Ресторан Bassano і його винна карта від італійських сімей

Мережа WOG запустила меню здорового харчування

Мережа WOG запустила меню здорового харчування

Салати з кіноа, фреш-сендвічі та вегетаріанські страви

23 бари з 11 країн: міжнародне бар-шоу Barometer у Києві

23 бари з 11 країн: міжнародне бар-шоу Barometer у Києві

Лекції, дегустації та змагання барменів

Подільський бар-кроул: тур барами з авторськими коктейлями

Подільський бар-кроул: тур барами з авторськими коктейлями

Три бари, три години та шість авторських коктейлів

Ігристе на колесах: хто і навіщо придумав перший в Україні просеко-фургон

Ігристе на колесах: хто і навіщо придумав перший в Україні просеко-фургон

5 причин замовити фургон з ігристим і сидром на вечірку

Wine Bureau організовує конкурс серед початківців та професійних барменів

Wine Bureau організовує конкурс серед початківців та професійних барменів

Головні призи Bar Spirit Cup 2018 – поїздка на віскікурню в Кентуккі та на BCB до Берліна

В Україні презентували рожевий джин від Gordon’s

В Україні презентували рожевий джин від Gordon’s

Напій з малиновим та полуничним смаком

Літнє меню: 11 ідей для обіду, вечері або похмільного бранчу

Літнє меню: 11 ідей для обіду, вечері або похмільного бранчу

Півень у винному соусі та савойська капуста з ростбіфом у новому меню бару «Бездельники»

5 причин відвідати нове київське кафе з індійською кухнею

5 причин відвідати нове київське кафе з індійською кухнею

Відсвяткувати день народження зі своїм собакою або позайматися йогою

Ресторан AYVA на Печерську: турецька кухня, східна гостинність і відкрита тераса

Ресторан AYVA на Печерську: турецька кухня, східна гостинність і відкрита тераса

Турецька піца з тандира і баранина на мангалі

200 сортів пива на третьому Beermaster Day на Десятинній

200 сортів пива на третьому Beermaster Day на Десятинній

200 сортів пива від 35 пивоварень із 10 країн

Відкрили перший пивоварний хаб для українських та закордонних крафтовиків

Відкрили перший пивоварний хаб для українських та закордонних крафтовиків

Перші 5 сортів пива, зварених у хабі, вже можна спробувати

Винний фестиваль Silpo Wine Fest у галереї «Лавра»

Винний фестиваль Silpo Wine Fest у галереї «Лавра»

250 вин з 15 країн і 30 сортів винограду

Рубрики