Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location updated star
У барі «Бездельники» оновили меню та запустили власну доставку

У барі «Бездельники» оновили меню та запустили власну доставку

Доставка діє в радіусі 2 кілометрів від закладу

Понад 30 видів преміального саке в Fenix Asia: яке обрати та з якими стравами поєднувати

Понад 30 видів преміального саке в Fenix Asia: яке обрати та з якими стравами поєднувати

Поєднувати японський напій рекомендують із традиційними стравами паназійської кухні

Шість найкращих кавових проєктів року оголосять на премії «Зерно» від довідника City Coffee Guide

Шість найкращих кавових проєктів року оголосять на премії «Зерно» від довідника City Coffee Guide

Церемонію нагородження проведуть онлайн

Nemiroff проведуть фестиваль дигестиву у київських закладах-партнерах

Nemiroff проведуть фестиваль дигестиву у київських закладах-партнерах

Гостям пропонуватимуть комплімент від Nemiroff

«Виготовляти коньяк, як алхіміки»: як Hennessy співпрацює із сучасними художниками

«Виготовляти коньяк, як алхіміки»: як Hennessy співпрацює із сучасними художниками

«Дуже особлива». Як природа й Рігведа надихнули художницю Faith XLVII на новий вигляд Hennessy

The Burger, Domino's Pizza, Honey: в яких ресторанах найчастіше залишають безконтактні чайові

The Burger, Domino's Pizza, Honey: в яких ресторанах найчастіше залишають безконтактні чайові

Результати акції від «ПриватБанку» та Visa

Тандир, велика тераса й автентичний узбецький плов у новому ресторані «Eshak» на Теремках

Тандир, велика тераса й автентичний узбецький плов у новому ресторані «Eshak» на Теремках

Сімейний заклад на вулиці Маршала Конєва

На будь-який смак: класична коктейльна карта, DJ-сети та японський алкоголь у барі Fenix

На будь-який смак: класична коктейльна карта, DJ-сети та японський алкоголь у барі Fenix

Італійські та паназійські коктейлі під одним дахом

На завершення вечері: що таке дигестив та як його обрати

На завершення вечері: що таке дигестив та як його обрати

А також як і з чим подавати напій: на прикладі The Inked Collection від Nemiroff

Новий Par Bar ³ на Осокорках: авторські коктейлі, розширене меню страв і дизайн від YODEZEEN

Новий Par Bar ³ на Осокорках: авторські коктейлі, розширене меню страв і дизайн від YODEZEEN

А також фірмові кальяни закладу

Дезінфекція щогодини та 10 пар рукавичок на день: як працюють нові правила безпеки в McDonald’s

Дезінфекція щогодини та 10 пар рукавичок на день: як працюють нові правила безпеки в McDonald’s

Зберігайте дистанцію та сплачуйте карткою

Як поєднати чай з алкоголем? 5 ідей для коктейлів від бару ZebraLounge

Як поєднати чай з алкоголем? 5 ідей для коктейлів від бару ZebraLounge

Китайський улун і Шрі-Ланка

Рібай, тібоун чи філе-міньйон? Обираємо правильний стейк для домашнього приготування

Рібай, тібоун чи філе-міньйон? Обираємо правильний стейк для домашнього приготування

Вам залишається лише правильно його приготувати

Як приготувати правильний стейк удома? Рецепти, поради та набори BBQ від Sam's Steak House

Як приготувати правильний стейк удома? Рецепти, поради та набори BBQ від Sam's Steak House

Барбекю за рецептами шеф-кухаря без порушення карантину

17 коктейлів від українських барменів, які варто спробувати після карантину

17 коктейлів від українських барменів, які варто спробувати після карантину

Ідеї коктейлів від учасників конкурсу World Class

Під фільтр, еспресо, джезву: −30% на каву й доставка додому від української компанії Fresh Black

Під фільтр, еспресо, джезву: −30% на каву й доставка додому від української компанії Fresh Black

Підтримуємо локальний бізнес під час карантину

Кешбек та акції на страви: як сервіс доставки Raketa допоможе зекономити на їжі під час карантину

Кешбек та акції на страви: як сервіс доставки Raketa допоможе зекономити на їжі під час карантину

Фіксовані ціни улюблених кафе

Ресторан, який вчить готувати: «Практика» – перший гастроклуб біля Львівської площі

Ресторан, який вчить готувати: «Практика» – перший гастроклуб біля Львівської площі

Майстер-класи та вистави від шефа у «Практиці»

Млинці від Йови Ягер, салати від власниці Honey і сезонний маркет на фестивалі «True&Local. Масниця»

Млинці від Йови Ягер, салати від власниці Honey і сезонний маркет на фестивалі «True&Local. Масниця»

Перший фестиваль від «Лавки Традицій» у 2020 році

Jacobs запустили святкові маски в Instagram, щоб пригостити перехожих кавою

Jacobs запустили святкові маски в Instagram, щоб пригостити перехожих кавою

Новорічна акція #зігрійсвята

Обираємо правильну піцу: якими мають бути борти, основа та сир

Обираємо правильну піцу: якими мають бути борти, основа та сир

Поради від шеф-кухаря італійського ресторану Mercato Italiano

Як створити домашній бар – інструкція для початківця

Як створити домашній бар – інструкція для початківця

Алкоголь, девайси та рецепти коктейлів у 5 кроків

Дров’яна піч і цільнозернове борошно: як у мережі ресторанів il Molino готують неаполітанську піцу

Дров’яна піч і цільнозернове борошно: як у мережі ресторанів il Molino готують неаполітанську піцу

Мережа, що працює з 2010 року

Екоальтернатива до новорічних свят: чим замінити пластикові трубочки вдома та в закладах

Екоальтернатива до новорічних свят: чим замінити пластикові трубочки вдома та в закладах

Розбираємо на кейсах ресторанних експертів

Зберіть свій власний мікс морепродуктів з усього світу у ресторані Flagman

Зберіть свій власний мікс морепродуктів з усього світу у ресторані Flagman

Обирайте рибу разом із шеф-кухарем та спостерігайте за процесом

Шукайте яскраві стікери – нова рекламна кампанія для крафтової продукції від «Лавки Традицій»

Шукайте яскраві стікери – нова рекламна кампанія для крафтової продукції від «Лавки Традицій»

Тепер продукти від локальних виробників матимуть спеціальні позначки

100 років йогурту: хто і як його створив

100 років йогурту: хто і як його створив

Історія створення першого йогурту Данон

Без офіціантів і посадкових місць: у Києві відкрили перший ресторан у форматі dark kitchen

Без офіціантів і посадкових місць: у Києві відкрили перший ресторан у форматі dark kitchen

Безкоштовна доставка та замовлення через додаток

Раки та морозиво на сухому льоду: 11 страв з нестандартною подачею у «THIS IS ПИВБАР»

Раки та морозиво на сухому льоду: 11 страв з нестандартною подачею у «THIS IS ПИВБАР»

Що скуштувати в пивному ресторані

Де їсти класичну італійську кухні в Києві: нове меню в ресторані Grano

Де їсти класичну італійську кухні в Києві: нове меню в ресторані Grano

Ризото, паста, піца та фокача

Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.