Київський ресторан To Be оновив дизайн простору та концепцію. Інтер’єр закладу став більш вишуканим, а основні акценти роботи змістили з барної спрямованості на гастрономію та фудпейринг. 

У нижній залі ресторану додали вінілову кімнату. Це атмосферне місце для святкувань невеличкими компаніями до 16 людей, яке дасть змогу відокремитися від інших гостей, послухати колекцію платівок чи навіть гру на фортепіано.

Оновлення меню

Оскільки ресторан зробив більший акцент на гастрономію, до команди доєдналася шеф-кондитерка, яка створюватиме для гостей улюблені десерти.

Крім того, To Be щосезону оновлюватимуть меню, що охоплюватиме кухні України, Європи та часом Азії. У ресторані, як і раніше, зберігають індивідуальний підхід до постійних гостей, тож ваші побажання можуть вплинути навіть на наступне сезонне меню.

У грудні команда й гості To Be відсвяткували восьму річницю роботи ресторану.  

«Цього року ми з Євгеном Попком вдихнули нове життя в улюблений заклад, активно працюємо над меню ресторану, тонкощами, пов’язаними із затишком наших гостей, а також постійно підтримуємо ЗСУ й тих, хто цього потребує, влаштовуючи благодійні аукціони й тематичні вечори. З моменту реновації нам вдалося передати понад 1,5 мільйона гривень на ці потреби», – розповідає Максим Пустовойт, співвласник ресторану To Be.

Благодійні аукціони й підтримка ЗСУ стали логічним продовженням справи, яку команда «To Be» робила від початку вторгнення: ресторан готував їжу для військових, лікарів і переселенців за підтримки фонду World Central Kitchen.

   

ДЕ:

Київ, вулиця Верхній Вал, 2-A

КОЛИ:

11:00–23:00

МЕНЮ

044 222 89 44

   

Забронювати вечерю в «To Be»

 

Матеріал підготовлено за підтримки To Be