Cервіс доставки правильного харчування Health and Food Kyiv запустив оновлений вебсайт. Команда продумала кожну дрібницю: від спрощеної форми замовлення до голосового аудіогіда.

Health and Food Kyiv пропонують повноцінні раціони в Києві для тих, хто хоче насолоджуватися смачними й корисними стравами, не турбуючись про процес приготування.

 

Health and Food Kyiv – це сервіс доставки правильного харчування, що з 2016 року допоміг тисячам киян, які цінують свій час, досягти бажаної мети для здоров’я та фігури без зайвих зусиль, зокрема схуднути або набрати масу

Вони поєднали професійну кухню, преміальну консьєрж-службу та сучасний маркетинг. У Health and Food Kyiv пам’ятають ваші виключення та рекомендації, а ще вони завжди пунктуальні та ввічливі.

«Іноді в метушні повсякденного життя ми цінуємо моменти, коли сервіси перевершують наші очікування та приділяють увагу деталям, які роблять наше життя комфортнішим. Переходьте на сайт і без проблем замовляйте раціони, щоб подарувати своєму організму те, на що він заслуговує: якісне харчування та піклування», – кажуть у Health and Food Kyiv

Ванільні сирники з родзинками та ягідним соусом

Скрембл із куркою, спаржевою квасолею, томатами та мигдалевими пластівцями

Насіння чіа з ягідним соусом, кешʼю та ягодами годжі

Овочі вок із куркою в соусі унагі 

Під час повномасштабного вторгнення Health and Food Kyiv продовжує працювати та допомагає українцям. У березні 2022 року команда сервісу приготувала понад 10 000 обідів для ТРО та волонтерських організацій. Також команда тривалий час співпрацює з військовими медиками. Внесок компанії відзначений подякою начальника госпіталю.

Замовити правильний раціон

   

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ Health and Food Kyiv