Виробник хлібобулочних виробів «Agrola» спільно з мережею ресторанів Mafia запускають у продаж заморожену піцу. Її виробляють з українських продуктів, а приготування не потребує зусиль і триває не більш як 10 хвилин. Серед смаків – «Чотири сири» та «Карбонара». Придбати піцу вже можна в супермаркетах «Епіцентр» (на вулицях Полярна, 20Д, Берковецька, 6-B, Братиславська, 11), «Метро», «Мегамаркет», а незабаром і у «Форі».

Розробкою піци займався професійний піцейола, який протягом багатьох років навчався та вдосконалював своє вміння випікати справжню італійську піцу. 

«Обід із друзями, сімейні посиденьки чи романтична вечеря з італійською атмосферою? Піца від Agrola і Mafia з найкращих українських продуктів за 10 хвилин додасть смаку приємним зустрічам щасливих людей. Кожен шматочок багатий на смак та аромат, покритий великою кількістю сиру й завершується пухким бортиком, таким ніжним, що його шкода залишати на краєчку тарілки», – кажуть у команді «Agrola». 

«Agrola» – флагманський бренд «Концерн Хлібпрома», виробника хлібної та кондитерської продукції, а також кави. Компанія представлена на українському та міжнародному ринках і є одним із найбільших експортерів хлібобулочних виробів.

Mafia – демократичний ресторан італійської та японської кухні з якісним обслуговуванням і цінами, доступними для людей із середнім рівнем достатку. Меню ресторану поєднує дві кулінарні традиції: японську й італійську. Фірмова метрова піца, регулярні спеціальні пропозиції й акції вже стали візитівками Mafia.

Слідкувати за новинами AGROLA

   

матеріал підготовлено за підтримки MAFIA