«Євразія» запускає традиційне українське меню. Тепер гості мережі можуть посмакувати наваристим червоним борщем зі свининою, який подають зі сметаною, зеленою цибулею, салом і солодовим хлібом, чи знайти для себе щось нове в смаках традиційних дерунів у поєднанні з авторським грибним соусом і крихтами бекону. Крім того, у меню пропонують пухкі варенички, ніби з дитинства, і бестселер серед гостей – «Котлету по-київськи з картопляним пюре».

Традиційна українська кухня надзвичайно насичена смаками, а приготування їжі – справжнє ремесло. Команда мережі надихнулася кулінарними сторінками історії українського народу й вирішила, що в кожному ресторані хоче радувати гостей самобутніми, ситними, національними стравами, але в сучасній інтерпретації та з авторською родзинкою. Бажання просувати українську кухню стало поштовхом для бренд-шефа мережі Валерія Шарова створити нові позиції в осінньому меню.  

«Наші предки залишили нам скарб у вигляді неосяжних поєднань і смаків із використанням простих продуктів. Ми намагались повністю адаптувати традиційні страви під уподобання нашого гостя й сезонність, і без зайвих сумнівів можу сказати – у нас вийшло!» – говорить Валерій Шаров.  

Окрім інших традиційних страв, в оновленому меню будуть:

ДЕРУНИ З ГРИБНИМ СОУСОМ І КРИХТАМИ БЕКОНУ – 125 гривень

Котлета по-київськи з картопляним пюре – 245 гривень

САЛАТ ІЗ БУРЯКОМ, ЧОРНОСЛИВОМ І СОУСОМ КРЕМ-ФЕТА – 135 гривень

БОРЩ ЧЕРВОНИЙ ЗІ СВИНИНОЮ – 165 гривень

Більше страв із нового меню

   

 Матеріал підготовлено за підтримки «Євразії»