Засновники львівської «Вуйко Сем Винокурні» створили бренд міцного алкоголю Spicer. Вони виготовляють настоянки, джини, невитримані фруктові бренді (О де Ві), лікери, зокрема вершкові, й авторські алкогольні напої спайсери.

Це один із перших українських брендів, що створює алкогольні напої на власному спирті, і єдиний, що використовує для цього високотехнологічний метод холодної дистиляції.

Як Spicer виготовляє напої

 Для виготовлення джинів і фруктових бренді Spicer використовує метод холодної дистиляції. Він полягає в зниженні температури кипіння спирту зі звичайних 83 – 93°C до 26 – 38°C.

Лікери, спайсери та настоянки виготовляють методом мацерації. Тобто всі напої настоюють від 14 до 30 днів винятково на натуральних інгредієнтах: свіжих фруктах, ягодах, спеціях, насінні, квітах і травах.

Завдяки складним технологіям напої Spicer вдаються кришталево чистими, розкриваються приємним фруктовим ароматом і не мають присмаку спирту. 

Які напої ввійшли до Лінійки

До лінійки бренда ввійшло понад 20 напоїв. Серед них – квітковий і смородиновий джин, яблучний О де Ві, фісташковий спайсер, малиновий вершковий лікер і настоянка «Tom Yum». Особливо вирізняється спайсер «Опіум», настояний на маку.

Кожен напій можна міксувати в коктейлях або вживати як самостійний продукт. 

Хто розробив промокампанію

Промокампанію для Spicer розробила київська креативна спільнота «Янков Клаб». Вони створили яскраві 3D-ролики та постери, а також спродюсували інтеграції в лідерів думок і публікації в медіа.

Де придбати напої Spicer

Нині напої від Spicer представлені на сайті та в Instagram бренда. Згодом спайсери та настоянки можна буде спробувати у фірмовому шоуромі з баром і дегустаційною зоною. 

Більше напоїв від Spicer

   

матеріал підготовлено за підтримки Spicer