У центрі Києва відкрили ресторан Chiba Sushi & More. Це проєкт мережі закладів Par Bar, у якому не буде традиційних кальянів і вечірок. Акцент зробили на європейські сніданки з азійським вектором.

Концепція Chiba Sushi & More 

Ресторан назвали на честь японського міста Тіба, що розташоване на узбережжі Токійської затоки. Японською мовою його назва пишеться двома ієрогліфами:  означає тисяча, а  – листя. Вона зображає ідею ресторану, яка ґрунтується на майстерності кухарів, красі природи й інгредієнтів, а також гастрономічних відкриттях для гостей.

Під час розроблення концепції засновники намагалися відійти від стереотипів, пов’язаних із ресторанами, де подають суші. Вони вирішили використовувати в подачі лише класичний посуд, зокрема вінтажний.

«Створювати Chiba Sushi & More почали ще в лютому. Нині ж бажання подарувати ресторану сміливу історію, а місту – яскраві гастрономічні враження перемогло. Нові реалії навчили нас не зупинятися за будь-яких обставин і продовжувати жити» говорять у команді закладу.

Світлий Інтер’єр Ресторану й відкрита кухня

В інтер’єрі використали натуральні матеріали та зробили акцент на різноманітності текстур, як-от мармур зі скам’янілостей різних порід дерев чи шкіра. Родзинка дизайну – велика кількість живих рослин і світильники, виконані у вигляді рибальських гаків.

Завдяки відкритій кухні процес приготування страв для гостей перетворюється на окрему гастрономічну подію. А мармуровий friendly-стіл у центрі зали та барна зона роблять ресторан хорошою локацією і для гамірної вечері з друзями, і для спокійних зустрічей із родиною. 

Що спробувати в Chiba Sushi & More

Під час створення меню Chiba Sushi & More особливу увагу приділили міксу м’яких, повітряних і хрустких текстур, наприклад, попкорн із гребінців легко поєднують із гуакамоле й соусом том ям. Суші та роли пропонують з авторськими поєднаннями інгредієнтів.

Для тих, хто любить довго спати, сніданки, як-от: крок-мадам чи панкейки, у ресторані подають незалежно від часу доби. А для тих, хто любить ситну їжу, пропонують великий вибір м’ясних страв: від локшини з телятиною й качиного філе з бататом до вирізки з пряним рататуєм.

Панкейки з мусом із вареного згущеного молока. Ціна – 215 гривень.
Місо баклажан із телятиною пастрамі. Ціна – 395 гривень. 

Доповнює основне меню винна та коктейльна карти. Під час вибору вин сомельє орієнтувалися на витонченість, легкість і збалансований смак напоїв. Коктейльну карту розробила команда Par Bar і поєднала класику з авторськими міксами. 

Tiki Bird. Ціна – 295 гривень.
Такуан. Ціна – 495 гривень.

«Chiba Sushi & More – це повноцінна композиція, кожна деталь якої перебуває на своєму місці. Предмети інтер’єру, майстерне шоу на відкритій кухні – усе це частина нової неповторної історії, місце затишних зустрічей, яскравих гастрономічних відкриттів,  яких завжди буде замало!», – кажуть у команді ресторану.


Коли

09:00–22:00

Де

м. Київ

вулиця Предславинська, 42

телефон

068 900 0995


Обрати страву та забронювати столик

Матеріал підготовлено за підтримки Chiba Sushi & More