Третій «Стадіон культури», йога-практика в Arsenal XXII, Fusion Hip-Hop Days у «Хвильовому» й вечірка до дня народження Cafe Marko – зібрали події на вихідні в місті.

Відкриття винного бару Kashtan Wine 

   

Цієї суботи відбудеться офіційне відкриття винного бару, який почав працювати в кав’ярні «Каштан» в приміщенні, де був розташований магазин вінтажного одягу. Запрошують продегустувати розмаїття натуральних вин, смакувати закуски й слухати добірний вініл від Poplava, Timan і Teshteasahovich. 

   

Коли: субота, 12 серпня, 13:00–21:30

Де: Kashtan, вулиця Рейтарська, 9-Б

 

Третій «Стадіон культури»

   

На цих вихідних пройде третя подія в межах серії івентів «Стадіон культури». У програмі музика, благодійний куточок, фудкорт, а також лекції від Віталія Юрасова, Максима Нагорняка, Марії Дячук й інших. У суботу виступлять ТНМК, TheKomaKoma, The Pamphlets, Roxolana та Seba Kerecky. У неділю – «Паліндром», Даша Коломієць, Teleport, lowcost49 та Kutovyi.

   

КОЛИ: 12–13 серпня, 14:00

ДЕ: проспект Глушкова, 9

Квитки: від 250 гривень 

Подія 

 

Виступ Kola на «Курені»

   

Співачка Kola, відома хітами «Чи разом» і «Біля серця», виступить з великим акустичним концертом на схилах Дніпра в артпросторі Kureni. 

   

КОЛИ: неділя, 13 серпня, 19:00

ДЕ: «Курені», Паркова дорога, 4 

Квитки: від 800 гривень 

Подія 

 

 

Йога-практика в Arsenal XXII

   

Цієї суботи в просторі Arsenal XXII йога стане справжнім перформансом, де кожний учасник – це частина всесвіту в потоці з викладачем і музикантом. На вас чекають дві йога-практики від Яни Бородіної в музичному супроводі Ivan Onsha й Native Outsider. 

Готуйтеся поринути в стан шавасану під ембієнт. На літньому майданчику буде маркет від резидентів Rerechi, попап від барів «Публічний» і «Вогник»

   

КОЛИ: субота, 12 серпня, 12:00

ДЕ: Arsenal XXII, вулиця Князів Острозьких, 8

Квитки: від 250 гривень 

Подія

 

Французька диджейка в Closer

   

Цієї суботи в Closer зіграє французька електронна музикантка Tau Car і резиденти клубу. У неділю свої сети поставить Adelina й диджейське тріо 192 GmbH. Хлопці стали відомі завдяки YouTube-каналу з селекцією хаусу, диско й електро. Зараз вони грають у відомих європейських клубах, відкрили свій лейбл 192 rec і підтримують Україну як своєю творчістю, так і приїздом у ці вихідні, кажуть у Closer.

   

КОЛИ: 12–13 серпня, 15:00–22:00

ДЕ: Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Квитки: від 250 гривень 

Подія 

 

Сольний концерт Lely45 в артпросторі Uyava

   

У п’ятницю у вас буде змога підспівувати хітам «Автомагістралі», «Вісім», «Світ мене ловив» інді-попспівачки Lely45 в артпросторі Uyava.

   

КОЛИ: п’ятниця, 11 серпня, 19:00

ДЕ: Uyava, проспект Глушкова, 1

Квитки: від 500 гривень 

Подія

 

Благодійний ярмарок у дворику ТС Pizza 

   

Цієї суботи у дворику ТС Pizza зберуться молоді гастрономічні проєкти й шефи, які готуватимуть стритфуд і збиратимуть кошти на такмед. У меню бургери від шефа Давида Бондаренка, паелья від Нікіти Некіша, люля кебаби й кукурудза з мангалу від Habibti, окономіякі від Артема Кабулахіна, а також морозиво Leilia Bakery. За музику відповідає Паша Полторакін. 

   

КОЛИ:субота, 12 серпня, 12:00–19:00

ДЕ: ТС Pizza, вулиця Гончара, 15/3

 

Третій концерт Mіasma of the Real у «Клубі на Кирилівській» 

   

Команда київського «Клубу на Кирилівській» (∄) організовує третій концерт з серії експериментальної музики Mіasma of the Real. У лайнапі сети молодих артистів формації Pep Gaffe і співзасновників лейблу Peauty Fute.

   

КОЛИ: субота, 12 серпня, 17:00

ДЕ: «Клубу на Кирилівській», вулиця Кирилівська, 41

Квитки: 300 гривень
Подія 

 

Ярмарок у Broen 

   

Бар на Пейзажці Broen зібрав українські бренди й запрошує на ярмарок, де ви зможете придбати вініли, рослини, свічки, квіткові букети, апсайкл-посуд, прикраси, книжки, футболки, сінабони й сухофрукти. Також у програмі портрет за донат від Анни Гольцберг і стритфуд на грилі від Broen. 

   

КОЛИ: субота, 12 серпня, 14:00

ДЕ: Broen, вулиця Велика Житомирська, 20

 

«Ода Місту» в «Багряному»

   

«Ода Місту» – це музична вистава в межах триптиху подій у «Багряному», кожна з яких репрезентує сучасних митців і мисткинь, які працюють з медіумами театру й музики. Театрально-музичний проєкт Mariia&Magdalyna досліджує літературу, переосмислює її, надає сучасних контекстів, нового звучання через співтворчість із різними музикантами й музикантками. Частина коштів з продажу квитків піде на великий збір «Києва Волонтерського» – мільйон гривень на розвідувальні дрони для ЗСУ. 

   

КОЛИ: четвер, 10 серпня, 19:00

ДЕ: «Багряний», вулиця Андріївський узвіз, 36

 

Polygon у Keller 

   

Співзасновник фестивалю «Брудний пес» лейбл Polygon готує вечірку в клубі Keller. У лайнапі європейський резидент Hermeth, Poly Chain, Alex Savage, Oleg Patselya, Cantrust й інші. 

   

КОЛИ: субота, 12 серпня

ДЕ: Keller, вулиця Кирилівська, 71 

 

Мистецький благодійний захід «Халепа» в Mezzanine

   

У клубі Mezzanine відбудеться дводенний фестиваль. Музиканти, актори й художник Владислав Чехута обʼєдналися, щоб підтримати музикантів, які зараз перебувають на фронті. Вечірка стане дебютною для об’єднання «Сцена». У перший день зіграють Валя Самурай, Лаючі Квіти, Баузес, Maple Maps, Навь. У другий – Sobakka, Яка Різниця, Spalah, Tepla, Мортидо.

   

КОЛИ: 12–13 серпня

ДЕ: Mezzanine, вулиця Нижньоюрківська, 31

Квитки: від 300 гривень
Подія  

 

Вечірка в просторі «В гості»

   

«В гості» – це культурний простір, де молоді виконавці можуть заявити про себе, а гості – відпочити, насолодившись українською музикою. У програмі також маркет із різноманітними брендами, бірпонг, чіл-зона, бар із кухнею. На сцені виступлять Oi Fusk, «артилерія», Sofia Shanti, Brykulets, Balkon й інші.

   

КОЛИ: субота, 12 серпня, 14:00–21:00

ДЕ: «В гості», вулиця Алімпія Галіка, 24

Квитки: 400 гривень 

Подія

 

Fusion Hip-Hop Days у «Хвильовому» 

   

Об’єднання Fusion підготувало новий івент, присвячений всесвітньому Дню хіп-хопу. У програмі джем, танцювальний батл від формації «Твій Рух», а також виступи різних диджеїв й артистів, серед яких Sasha Cypher, Jam x «Твій рух», Lasta, Klim Beats, Trash та Witness The Fitness.

 

   

КОЛИ: 12–13 серпня

ДЕ: «Хвильовий», вулиця Верхній Вал, 18

 

Вечірка до дня народження Cafe Marko й Sophia Hotel

   

Кафе «Марко» й готель Sophia запрошують гостей і друзів відсвяткувати свій перший день народження. На вас чекає частування спеціальним коктейлем вечора, настрій від диджейки Anna Aloka – електроніка й органічний хаус з українським присмаком.

   

КОЛИ: субота, 12 серпня, 18:00

ДЕ: Sophia Hotel, вулиця Софіївська, 19

 

Пікнік у «Самосаді» від Afternoon

   

Кафе Afternoon запрошує на черговий пікнік у Самосаді, де страви готуватиме шеф закладу. У меню класичні й веганські кебаби, вина, сидри. Окрім цього, пригощатимуть кавуном і вмикатимуть плейлист від команди Afternoon. 

   

КОЛИ: неділя, 13 серпня

ДЕ: «Самосад», вулиця Волоська, 18/17

 

Благодійний гест-бартендинг на Воздвиженці

   

Заклад S34 Cocktails & Haircuts відкриває серпневі гостьові зміни благодійним заходом із видавцем The Village Україна Андрієм Баштовим та Настею Соколовою. «Цієї неділі за бар стануть наші друзі Андрій Баштовий і Настя Соколова, щоб зібрати кошти на дрони та рації для 25-ї повітряно-десантної бригади! Для вас вони приготували авторські коктейлі, з продажу кожного буде перераховано по 100 гривень. Також у вас буде можливість підтримати збір, задонативши на банку», – кажуть в S34. 

   

Коли: неділя, 13 серпня,  17:00

Де: S34, вулиця Воздвиженська, 42