Бар «Хвильовий» відкрили після реконструкції, яка тривала три місяці. Серед іншого у закладі змінили планування, а також оновили барну систему, коктейльну карту та інтер'єр.

«У нас стало більше місця. Заради цього ми перенесли барну станцію – тепер вона не ліворуч від входу, а прямо напроти дверей. Тож тепер у нас удвічі більше посадкових місць і рази в чотири комфортніше», – розповідає The Village Україна співзасновник «Хвильового» Андрій Янковський.

Утім, через це у барі відмовилися від концертів. «Ми залишимо вечірки та виступи електронних музикантів, але як концертний майданчик внутрішнє приміщення більше не будемо використовувати. Натомість будемо влаштовувати заходи у внутрішньому подвір'ї», – кажуть у «Хвильовому». Зокрема, двір використовують для сезонних гаражних сейлів.

В оновленій коктейльній карті, зокрема, нові авторські коктейлі Rattlesnake (140 грн) на абсенті і бурбоні, а також Mrets (160 грн) і Klondike (160 грн). Оновили також коктейлі Hunter Thompson (160 грн), Coke (160 грн) і Trip-Hop (140 грн). Планують також доповнити асортимент крафтовим пивом на кшталт Brewdog.

 Наразі «Хвильовий» працює у тестовому режимі: у будні з 20:00 орієнтовно до 02:00, а в п'ятницю та суботу – з 20:00 до останнього гостя.

 Після виходу з режиму тестування бар почне працювати з 18:00.


«Хвильовий» зачинили на реконструкцію у серпні. Кошти на оновлення засновники збирають через краудфандинг.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

Фото: Анна Бобирєва для The Village Україна