Готель Sophia Hotel Kyiv відкрили у Києві біля Софійської площі.

Комплекс розташований на вулиці Софіївській, за 200 метрів від Софійського собору. У готелі є 39 номерів, ресторан Cafe Marko, зелений двір і тераса.

«Разом з прогресивними киянами я хотів створити готель: доступний, сучасний, відкритий, приємний з точки зору дизайну і естетики, – розповідає власник готелю Роман Татарський. – Зібравши команду однодумців, ми займалися створенням готелю, де б самі зупинялися».

За проєкт відповідало архітектурне бюро Balbek Bureau. Засновник Татарський уже працювали разом зі Славою Балбеком, вони запускали кафе «Дилетант» і «Дублер»

«В оформленні використовували меблі українських виробників. Лаконічний дизайн, який задовольняє запити гостей та не дисонує з архітектурою будівлі», підкреслюють у готелі.

За концепцією, надають перевагу співпраці з українськими виробниками. «До елементів декору додали кераміку від Gunia Project та підібрали арт-об’єкти талановитих митців разом з галереєю сучасного мистецтва The Naked Room. Створили унікальний аромат для готелю разом з засновником Arboretum, парфумістом та концептуалістом Владом Зваричем. З видавництвом IST Publishing для кожного номеру підібрали книжки для читання», – кажуть у закладі.

Косметику для номерів створювали разом з творчим простором Poetry Home. Мінібар також наповнений продуктами українських виробників.

Усього в готелі 39 номерів, зараз відкрили 28. Вартість номерів з вересня складатиме від 135 до 185 євро.


Де

м. Київ, вулиця Софіївська, 19

телефон

067 490 20 51


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.