Перелік 25 найкращих шеф-кухарів, які працюють в Україні, випустив британський видавець кулінарних книг і журналів Пітер Маршалл у співпраці з Fozzy Group.

До книжки «25 кращих шеф-кухарів України» ввійшли Марко Черветті (бренд-шеф Fozzy Group), Стефано Антоніоллі (Fenix), Олександр Йоурз (Yourz Space Bistro, Yourz Asia Bar), Володимир Ярославський (Lucky, Chef's Table), Юрій Кошик («Дуже висока кухня»), Юрій Нікітюк (Nunu), Юрій Приємський (Hey Guys, Mish-Mash), Олена Жаботинська («23 ресторани») і Юрій Ковриженко (Mriya).

У повному списку також Сергій Башинський, Артем Блаута, Ігор Брагін, Геннадій Гончар, Віталій Гуралевич, Тарас Хрущ, Денис Комаренко, Євген Корольов, Олексій Краковський, Ігор Крамаренко, Сергій Матузов, Вʼячеслав Попков, Петро Самань, Тарас Шевченко, Віктор Тимчишин й Олександр Якутов.

Це двомовне видання, написане українською й англійською мовами. Крім історій про шеф-кухарів там також є рецепти страв. Книжку можна придбати в супермаркетах «Сільпо», у Le Silpo, а також в онлайн-магазині мережі. Вартість – 1500 гривень.

  

Перший кулінарний журнал Chef Magazine видавець Пітер Маршалл запустив 15 років тому – у 2008 році. З того часу він видав понад 30 книг рецептів, зокрема й «25 кращих шеф-кухарів України».