Дайнер Nunu з авторською шаурмою почав роботу на Центральному залізничному вокзалі в Києві, у приміщенні кавʼярні One Love Coffee.

Шеф-кухар і засновник Nunu Юрій Нікітюк (колишній шеф Wine Love, співзасновник Once Upon A Time) відмовився від традиційного міксу капусти й мʼяса з вертеля, каже команда: «Так зʼявилася шаурма з томленою свининою, овочевою сальсою й горіховою тхіною. Мʼясо для неї готують протягом 10 годин, після чого смажать так, щоб воно завжди було ніжне й соковите».

У меню Nunu на Центральному вокзалі є два види шаурми (зі свининою й з куркою), а також салати й лаваш-роли. Лаваш і соуси до шаурми власного виробництва.

Із напоїв пропонують айран із зеленню й безалкогольний коктейль Virgin Mery.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Коли

12:00–21:00

Де

м. Київ, Вокзальна площа, 1


Nunu на Центральному вокзалі – другий дайнер Юрія Нікітюка. Першу локацію на Позняках відкрили в серпні 2022-го. Окрім авторської шаурми, там готують йогурт із горіховою тхіною, бабагануш й інші закуски.


На Центральному залізничному вокзалі в Києві вже працюють Milk Bar, One Love Coffee й Idealist. Крім того, планують запустити фудкорт, де будуть представлені «відомі мережі закладів харчування». Редакція The Village Україна спілкувалася про ці плани й оновлення іміджу з представниками «Укрзалізниці».

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.