Весна надихає турбуватися про себе: чи то піти в SPA, чи розділити з подружкою улюблені солодощі за келихом вина. Щоби кожен десерт розкрив свій смак, надавайте перевагу солодким винам, вони краще підкреслюють смак і підсилюють враження. Сухі вина рідше поєднують із солодощами, адже вони, навпаки, змінюють враження від десерту: він здається менш смачним, а вино більш кислим.

Для весняних експериментів бренд Aznauri пропонує колекцію солодких вин Fruit Collection, що вдало доповнить улюблені десерти. До неї ввійшли вишукані й водночас яскраві смаки: ніжний персик, спокуслива полуниця, пристрасна чорна смородина та соковита вишня. Кожен напій зможе доповнити будь-який ваш настрій і додати в буденність трохи весняної розкоші.

The Village Україна разом з Aznauri розповідають, які вина варто обрати до найвідоміших у світі десертів.

Біле вино Aznauri Peach зі смаком персика до яблучного штруделя

Подейкують, що свого часу наречених у Відні вибирали за вмінням готувати цей десерт. Крихке золотисто-коричневе тісто, кислі яблука, ромові родзинки, кориця, хрусткі, просочені вершковим маслом хлібні крихти – саме таким має бути ідеальний штрудель. Приготувати його нескладно, вам знадобиться приблизно година.

Смак яблучного штруделя мʼяко підкреслить біле вино Aznauri Peach, створене з натурального виноградного вина та стиглого персика. Його світло-золотистий колір і ніжний персиковий аромат доповнюють солодкі мармеладні ноти з нюансами апельсинової цедри й персикового джему

Рожеве вино Aznauri Strawberry зі смаком полуниці до крем-брюле

Десерт крем-брюле дуже легкий і містить велику кількість білка. Європейці полюбили його ще в 17 столітті, а Франція, Велика Британія й Каталонія досі сперечаються за право називатися його батьківщиною.

Ніжний смак вишуканого десерту доповнить вино Aznauri Strawberry блискучого рожевого кольору з тонким ароматом свіжої полуниці, вершків і марципанів.

Червоне вино Aznauri Black Currant зі смаком чорної смородини до ягідного чізкейка

Чізкейк – один із найпопулярніших десертів у світі, він представлений ледь не в кожних кавʼярні чи ресторані. Десерт майже повністю складається із сиру, а тому має вершковий смак із приємною кислинкою.

Щоби її відтінити, радимо обрати Aznauri Black Currant. Це вино глибокого темно-червоного кольору вина з елегантним ароматом чорної смородини з легкою терпкістю, прянощів і шоколадних трюфелів.

Червоне вино Aznauri Cherry зі смаком вишні до тирамісу

Тирамісу – це справжня магія, що поєднує ноти кави, какао та коньяку. Десерт дуже приємний і легко смакує завдяки ніжному крему на основі сиру маскарпоне.

Збалансований солодкий вишневий смак Aznauri Cherry вдало доповнить смакову палітру тирамісу й відкриється вам легким ароматом стиглої вишні, смаженого мигдалю, темного шоколаду, спецій і кави

Чотири весняні десерти з вином Aznauri для чотирьох твоїх настроїв. Кожна знайде свій фаворит, щоби подарувати собі справжнє весняне задоволення та створити атмосферу свята. Це не лише смакові відкриття, а й спосіб насолодитися кожним моментом, відчути себе особливою та подарувати трохи весняної розкоші в буденності

Чотири весняні десерти з вином Aznauri для чотирьох твоїх настроїв. Кожна знайде свій фаворит, щоби подарувати собі справжнє весняне задоволення та створити атмосферу свята. Це не лише смакові відкриття, а й спосіб насолодитися кожним моментом, відчути себе особливою та подарувати трохи весняної розкоші в буденності

– кажуть у команді AZNAURI

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ