У Києві, у Гідропарку, відкрили сноутюбінгову гірку довжиною 80 метрів, повідомляє КМДА. За словами організаторів, вона є найбільшою в Києві.

Зимова гірка розташована на території «Динопарку», тому, щоб на неї потрапити, потрібно оплатити вхід. Дорослий квиток коштує 150 гривень, дитячий – 100.

Безплатно відвідати парк можуть лише діти-сироти, діти з інвалідністю та їхній супровід, учасники АТО/ООС, діти загиблих учасників-АТО, діти-іменинники.

Також у парку встановили новорічну ялинку й прикрасили простір святковою ілюмінацією.

Подібну сноутюбінгову гірку встановили в «Містечку зимових розваг» поряд із палацом «Україна». На 7-метровому спуску дозволено кататися лише дітям від шести років включно.

Ще одна зимова гірка розташована в «Зимовій країні» на ВДНГ. Тут облаштували одразу два спуски: для дітей, висотою 4 метри, і для дорослих 9 метрів.

Також тюбінг-гірка, завдовжки 60 метрів, встановлена на Подолі. На вершині буде оглядовий майданчик.

Фото: Creative & Tech Projector Online Institute

18 грудня на Софійській площі засвітили головну ялинку країни. Там також працює новорічне містечко з фудкортами, ковзанкою у вигляді тунелю навколо памʼятника Хмельницькому, атракціонами та фото- й артзонами.

У Києві та в передмісті є такі новорічні локації: Roshen Winter Village біля станції метро «Деміївська», «Зимова країна» на ВДНГ, «Хеппі місто» на «Даринку» біля метро «Лісова», «Резиденція Доброчара» в «Добропарку» під Києвом, містечко на Банковій із ковзанкою та фудкортами, «сімейна» новорічна локація з резиденції святого Миколая в парку Шевченка.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: КМДА