Біля Офісу президента на Банковій відкрили новорічне містечко «Миколай приймає друзів».

На локації встановили ялинку, яку прикрашають 125 іграшок. У дизайні іграшок використали малюнки дітей з особливими освітніми потребами.

Також у містечку на Банковій традиційно працюватиме безкоштовна ковзанка. Для дітей з інвалідністю там проводитимуть інклюзивні тренування з тренером та за участю спортсменів-фігуристів, а для любителів хокею організовують майстер-класи від гравців київського хокейного клубу «Сокіл».

На Банковій також працює карусель для дітей і дорослих, резиденція Святого Миколая, фотозони, ялинковий ярмарок і торговельні будиночки, де можна придбати ласощі, напої та сувеніри.

Святкове містечко працюватиме щодня з 10:00 до 21:00 упродовж зимових свят.


Головну ялинку країни на Софійській площі офіційно засвітять 18 грудня. На локації буде ярмарок з фудкортом, ковзанка у вигляді тунелю навколо памʼятника Хмельницького, атракціони та фотозони.

З 19 грудня відкриють локацію з прогулянковою ковзанкою на Контрактовій і ще одне містечко на майданчику біля Арки дружби народів.

У парку Тараса Шевченка запрацює святкова локація з резиденцією святого Миколая.

Також у місті та поряд буде кілька новорічних містечок: Roshen Winter Village біля станції метро «Деміївська», «Зимова країна» на ВДНГ, «Хеппі місто» на «Даринку» біля метро «Лісова» та «Резиденція Доброчара» в «Добропарку» під Києвом.

Крім того, святкові ялинки відкриють у кожному районі міста.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Офіс президента