У маркет-моллі «Даринок», що біля станції метро «Лісова», з 11 грудня запрацювало зимове «Хеппі місто» з ковзанкою просто неба та новорічною поштою від Діда Мороза.

Ковзанка матиме площу 1500 м², вартість квитка становитиме 120 гривень у будні та 150 гривень – у святкові дні. Також є можливість придбати сімейний квиток, який коштує 240 гривень у будні й 300 гривень у святкові дні.

Окрім цього, на локації облаштують новорічний ярмарок, святкову пошту від Діда Мороза, а також проводитимуть для відвідувачів майстеркласи.

«Хеппі місто» працюватиме з 11 грудня по 9 січня 2022 року. У «Даринку» зазначають, що перебування у зоні розваг можливе лише за наявності дійсного ПЛР-тесту або принаймні однієї дози щеплення.


Загалом у Києві планують відкрити 14 новорічних локацій. Ялинки встановлять на Софійській і Контрактовій площах, біля Арки дружби народів та в кожному районі Києва.

Також буде кілька новорічних містечок: Roshen Winter Village біля станції метро «Деміївська», «Зимова країна» на ВДНГ і «Резиденція Доброчара» у «Добропарку» під Києвом.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: маркет-молл «Даринок»