У парку Тараса Шевченка 17 грудня відкриється новорічна локація–приймальня Святого Миколая, повідомляє директорка департаменту культури КМДА Яна Барінова.

Резиденцію святого Миколая розташують у «магічному київському трамвайчику».

Окрім новорічної ялинки та святкової ілюмінації, на локації поставлять сцену, фотозони та фудкорти. З 12:00 там працюватимуть аніматори.

За словами Яни Барінової, локація в парку Шевченка буде найбільш «сімейною», як порівняти з іншими новорічними локаціями: будуть розваги для дітей і для їхніх батьків.

На сцені біля ялинки 17, 18 та 19 грудня виступатимуть художні колективи Києва. Після святкового концерту 19 грудня влаштують діджей-сет.


Новорічна локація на Софійській площі відкриється 18 грудня. Там будуть фудкорти, фотозони, розваги для дітей, майстерня та музей новорічних прикрас, а також сцена, де проходитимуть виступи й конкурси.

Загалом у Києві створити 14 святкових локацій. Ялинки встановлять на Софійській і Контрактовій площах, біля Арки дружби народів та в кожному районі Києва.

Також буде кілька новорічних містечок: Roshen Winter Village біля станції метро «Деміївська», «Зимова країна» на ВДНГ і «Резиденція Доброчара» в «Добропарку» під Києвом.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: КМДА