На Софійській площі в Києві навколо пам’ятника Богдану Хмельницькому споруджують ковзанку у вигляді тунелю, передає кореспондент The Village Україна.

Розташована ковзанка біля головної ялинки Києва, яку засвітять 18 грудня. Також на площі буде артзона для відпочинку, дитячі атракціони та фотозони.


Загалом до новорічних свят у Києві відкриють ще декілька ковзанок.

На Подолі 19 грудня запрацює перша прогулянкова ковзанка. Одна з льодових доріжок пролягатиме через парк Петра Сагайдачного, загальна довжина ковзанки – понад 200 метрів. У центрі буде зона для відпочинку, кафе й музична сцена, на якій гратиме оркестр.

Також 19 грудня планують відкрити ковзанку біля Офісу президента. Одночасно там зможе кататися до 40 осіб.

У маркет-моллі «Даринок», що біля станції метро «Лісова», з 11 грудня вже запрацювало зимове «Хеппі місто» з ковзанкою просто неба, площею 1500 м². Також там розташовується новорічна пошта від Діда Мороза.

Ще одна ковзанка просто неба розташована біля станції метро «Деміївська». Вона працює з 12:00 до 22:00 у будні та з 10:00 до 22:00 у вихідні. Вхід на територію Roshen Winter Village безкоштовний, вхід на саму ковзанку – від 170 гривень. Ціна залежить від дня тижня та часу відвідування.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Максим Когутяк для The Village Україна