Раменна Ramen vs Marketing почала роботу на вулиці Костянтинівській біля Контрактової площі. Це четвертий моноформат супу з локшиною від компанії Food vs Marketing у Києві, який раніше мав назву Noodle vs Marketing.

«Думаю, це найкращий ресторан, який ми побудували. Кожна з наших чотирьох раменних різна – від 36 квадратних метрів [на «Арсенальній»] до 120 м² [на «Шулявці»]. У цьому приміщенні в нас близько 85 м², тут використали досвід відкриття всіх попередніх закладів», – розповідає The Village Україна шеф-кухар і співзасновник Food vs Marketing Женя Михайленко. 

У закладу таке саме меню, як у перших трьох раменних: кілька видів рамену та рису, а також напої. У перші дні роботи Ramen vs Marketing працює з цінами, які не змінювали протягом року, але згодом їх піднімуть – в середньому на 15%. 

З меню:

Shio Ramen – 58/89 грн

Shoyu Ramen – 67/106 грн

Miso Ramen – 78/117 грн

Spicy Ramen – 99/138 грн

Regular Jasmine Rice – 81/99 грн

Old Fashioned Jasmine Rice – 89/107 грн


Shoyu Ramen та Old Fashioned

У нового Ramen vs Marketing 36 посадкових місць, заклад розташували у приміщенні неподалік від перетину вулиць Костянтинівської та Спаської. 

У закладі згодом почне роботу й магазин: продаватимуть лазанью та комплекти для приготування рамену вдома, які Food vs Marketing запустили під час карантину.

Як і перші дві раменні, заклад працюватиме з перервою – з 16:00 до 17:00. У п'ятницю та суботу працюватимуть до 23:45. 

 The Village Україна анонсував відкриття Ramen vs Marketing у матеріалі «12 закладів, які почнуть роботу в Києві восени».

 Noodle vs Marketing – це раменна, яку шеф-кухар Женя Михайленко відкрив на Печерську після повернення з роботи у США. Детальніше історію раменної та компанії Food vs Marketing Михайленко розповідав The Village Україна.

 Заклади Ramen vs Marketing працюють біля станції метро «Арсенальна» та «Шулявська», а також на ринку «Столичний». Окрім того, працює моноформат сендвічів бань мі Banh mi vs Marketing.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Коли

12:00–21:00 (з неділі по четвер), 12:00–23:45 (п'ятниця та субота), перерва – 16:00–17:00

Де

вулиця Костянтинівська, 2-А

Обкладинка та фото: Food vs Marketing, Ярослав Друзюк для The Village Україна