Нові концерти в артпросторі Uyava на ВДНГ, благодійний розпродаж речей фотографки Віки Темнової та виступ Alyona Alyona в «Курені», – зібрали події на 31 серпня – 3 вересня в місті. 

Третій благодійний «Кураж» 

   

«Кураж» завершує сезон благодійних івентів у Garage. Тож якщо ви пропустили попередні дві події, у вас буде змога наздогнати все в перші вихідні вересня. А саме: сфотографуватися за донейт, послухати лекції, узяти участь у майстер-класах, танцювати на екваторі дня і, звісно ж, купувати вінтаж, одяг, аксесуари, декор, меблі, книжки та вініл на барахолці. Детальніше про новий «Кураж» – в інтерв’ю засновниці Альони Гудкової The Village Україна.

 

КОЛИ: 2–3 вересня, 12:00–22:00

ДЕ: Garage, вулиця Межигірська, 82 

 

КВИТКИ: 250 гривень 

 

Йога та чаювання в «Самосаді»

   

Кав’ярня «Афтернун» разом з ініціативою I See UA Flag проведуть шість практик йоги в межах дводенного шоукейсу про інструменти саморегуляції. На вас чекають практики від майстрів: Павла Гончарука, Яни Бородіної, Артура Малімона й Аліни Олексюк. Також у програмі чайні церемонії. Половину від вартості тренувань організатори переведуть на банку дніпровського фонду «Перемога». 

 

   

КОЛИ: 2–3 вересня 

 

ДЕ: «Самосад», вулиця Волоська, 18/17

 

 

Шефська вечеря від Макса Огнєвого у Broen 

   

В останній день літа шеф-кухар Broen Макс Огнєвой приготує чотири авторські страви на грилі: брускету з чукою та тофу, броколі в арахісовому соусі, ерінги з мухаммарою й диню на грилі з сорбетом із сицилійського лимона. Вечеря супроводжуватиметься дегустацією вина. 

 

КОЛИ: четвер, 31 серпня, 19:00

 

ДЕ: Broen, вулиця Велика Житомирська, 20

 

  

Selection Room в «Окно»

   

Цієї суботи резиденти Selection Roomзіграють у барі «Окно». На вас чекають сети від київського діджея та поціновувача вінілу Valera zld, анрелізи від продюсера Gulaev і добірка детройтського електро від Mortal Person та P.one. 

 

КОЛИ: субота, 2 вересня, 17:00 

 

ДЕ: «Окно», вулиця Хмельницького, 33/34

 

КВИТКИ: 100 гривень 

 

Попап в Octo Tower 

   

Кафе «Зустріч» завітає в Octo Tower, щоби разом провести попап і приготувати вареники. У меню солодкі начинки: з маком чи кокосом і заварним кремом, а також солоні: з мʼясом і соусом деміглас, картоплею та грибним соусом. А вже з 17:00 на вас чекають декілька видів негроні на даху Octo з краєвидом на вечірній Київ. 

    

КОЛИ: субота, 2 вересня, 12:00

 

ДЕ: Octo Tower, вулиця Мечникова, 5

 

 

Благодійна вечеря в Mates 

   

На завершення літа Mates разом із шеф-кухарем Назаром Джурляком організовують звану вечерю зі страв подільської кухні. У меню: оселедцеві кульки з печеною картоплею, томатний салат із бринзою та заправкою вінегрет, шпундра з молодими буряками та сливами, картопляним пюре та квашеним огірком, вареники з вишнями та маковою карамеллю. Вечеря супроводжуватиметься подільськими піснями від Захара Давиденка. Зібрані кошти з вечері підуть на відбудову теплиці для дітей у санаторній школі-інтернаті №21 за ініціативи благодійного фонду «Рішучі». 

   

КОЛИ: четвер, 31 серпня, 18:00 

 

ДЕ: Mates, вулиця Гоголівська, 25 

 

КВИТКИ: 2000 гривень 

 

Виступи Paradox і Hugh Hardie в Uyava 

   

До Києва з благодійним виступом приїдуть індійсько-британський продюсер і діджей Paradox та автор бренда D'n'B Hugh Hardie, чиї треки Siren, Emerald City, Bluebird, Butterfly Effect розлетілися по всіх можливих хіт-парадах багатьох країн світу. Підтримають виступ хедлайнерів українські продюсери Elmar, Votuma, The Lumb і Buzzkeeper

КОЛИ: субота, 2 вересня, 15:00–22:00 

 

ДЕ: ВДНГ, проспект Глушкова, 1

 

КВИТКИ: 400 гривень 

 

Благодійний захід «Love 3 ОШБ» в Uyava 

   

Артпростір Uyavaразом із Третьою окремою штурмовою бригадою організовують благодійний захід, щоби закрити потреби військових на нулі. Мета благодійного заходу – 300 тисяч гривень. У програмі: тренінг із домедичної допомоги від представників Третьої ОШБ, показ документального фільму «Воїни», благодійний концерт за участі українських виконавців, а саме: Roxolana, Юля Юріна, Probass & Hardi, Burla, Sofia Shanti, Уляна Ройс, Kazaxoslav, Dayton та інших. 

 

КОЛИ: неділя, 3 вересня, 15:00–22:00 

 

ДЕ: ВДНГ, проспект Глушкова, 1

 

КВИТКИ: 200 гривень 

 

Винна дегустація в Supra 

   

Цієї суботи у Supra в Bursa Hotel відбудеться винна дегустація від тернопільської винарні Father’s Wine. Лекторкою буде Оксана Буячок, яка продовжує в компанію справу батька. У програмі: сім позицій вина та закуски до нього від Supra. 

 

КОЛИ: субота, 2 вересня, 18:00 

 

ДЕ: Supra, вулиця Костянтинівська, 11 

 

КВИТКИ: 900 гривень 

 

Печерський гурт від «Печерських котиків»

   

Волонтерська спільнота «Печерські котики» організовує захід, на якому збиратимуть російськомовну літературу на перероблення. Її відправлять на макулатуру, а гроші передадуть на підтримку волонтерського руху «Як ти, брате?», що створює та поширює посібники про те, як спілкуватися та підтримувати стосунки під час війни. У програмі також ярмарок, жива музика, майстер-клас із плетіння маскування. 

 

КОЛИ: неділя, 3 вересня, 12:00–18:00 

 

ДЕ: книгарня «Сенс», Латвійський сквер

 

 

Благодійна барахолка від фотографки Віки Темнової та фонду Vilni Volunteers 

   

Фотографка, кліпмейкерка та стилістка більшості своїх проєктів Віка Темнова роками збирала власну колекцію одягу по секондах і вінтажних маркетах України і Європи. 2 вересня можна буде оновити гардероб речами з її колекції. Свої вироби протягом івенту також продаватимуть маленькі українські бренди. Окрім цього, на вас чекають діджей-сети для «бурхливих танців». Усі зароблені на барахолці гроші підуть на рації українського виробництва Himera для ССО.

 

КОЛИ: субота, 2 вересня, 14:00 

 

ДЕ: Будинок актора, вулиця Ярославів Вал, 7

 

 

Літній розпродаж від M1R 

   

Цієї суботи український бренд одягу M1R запрошує долучитися до розпродажу літньої колекції, що була створена спільно з брендом карабінів із переробленого пластику Аnumo та брендом глиняних свистунців Oshelest. На події ви зможете також випити чаю, послухати платівки й увімкнути свої. 

 

КОЛИ: субота, 2 вересня, 13:00–20:00 

 

ДЕ: M1R, Золотоворітська, 6-А

 

 

Виступ Blooms Corda в «Культ мотив»

   

Інді-гурт Blooms Corda виступить у просторі «Культ мотив» «фанкі, джазі пісні» з поетичними україномовними текстами: «Будуть як добре знайомі бенґери, так і ті, що грають рідко». Частину грошей із продажу квитків музиканти перерахують на потреби української армії.

 

КОЛИ: субота, 2 вересня, 19:00 

 

ДЕ: «Культ мотив», вулиця Ревуцького, 15

 

КВИТКИ: 500 гривень 

 

Виступ Tember Blanche на терасі D12 

   

Інді-поп-дует Tember Blanche виступить на терасі D12 просто неба. Обіцяють нові акустичні аранжування зі струнними та легка нотка summertime sadness. 

 

КОЛИ: четвер, 31 серпня, 18:00 

 

ДЕ: D12, вулиця Десятинна, 12

 

КВИТКИ: 450 гривень 

 

Виступи Alyona Alyona, Mamarika, Nichka та Fiinka в Kureni 

   

Цієї неділі на схилах Дніпра виступлять одразу чотири українські виконавиці: Alyona Alyona, Mamarika, Nichka та Fiinka. Також в артпросторі Kurenі буде ярмарок українських виробників, фудкорти і бари. Головна мета події – зібрати кошти на тепловізори для ЗСУ. 

 

КОЛИ: неділя, 3 вересня, 16:00–22:00

 

ДЕ: Kureni, Паркова дорога, 4 

 

КВИТКИ: 300 гривень 

 

обкладинка: Kureni