Святкування 10-річчя «Лісового причалу», вечірка від «Галас» в Otel’ і літній кебаб у подвір’ї TC Pizza. Зібрали події на перші липневі вихідні в місті.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

Літній кебаб у подвір’ї T.C.Pizza


У перші вихідні липня TC Pizza та Habibti об'єднаються, щоб влаштувати дні кавказько-їзраїльської їжі. Habibti – це мандрівний мангал проєкт від співзасновниці Foodies Яни Жадан і шеф-кухаря Тимура Габуєва. На події ви зможете скуштувати кебаб та овочі на мангалі. TC Pizza відповідальні за вино, а Leilia Bakery приготує пахлаву з лимонним морозивом.

Коли: 1–2 липня

Де: TC Pizza, вулиця Гончара, 15/3

Сольник Єгора Шатайла в «Жовтневому»


Єгор Шатайло виступить із новим сольним стендап-концертом «Секунда бабака» в Жовтневому. Сольник був написаний ще в перші місяці після повномасштабного вторгнення, однак тоді Єгор не був готовим його випускати. Тепер він запрошує послухати свої жарти про чудодійну силу сучасної психіатрії, часовий парадокс буття українцем, повітряні тривоги, цивільні накрути, рожеві окуляри, літеру «і» й експертів, після читання яких хочеться втопитись у відчаї реалізму.

Детальніше про нову програму ми розпитували Єгора Шатайла в інтерв’ю.

Коли: п’ятниця, 30 червня, 18:00

Де: МЦКМ, алея Героїв Небесної Сотні, 1

Подія

Квитки: від 350 гривень

Відкриття проєкту «Ті самі слова» в Lavra Gallery


Цієї п’ятниці в галереї мистецтв Lavra Gallery відкривається проєкт «Ті самі слова». Упродовж місяця ви зможете відвідати виставку та познайомитися з роботами художників Міті Фенечкіна, Валентина Лапшина, Володимира Семківа, Софії Рибак та інших. Зібрані кошти з квитків передадуть благодійному фонду «Вільні», а саме на турнікети для полку «Азов».

Коли: п’ятниця, 30 червня, 17:00

Де: Lavra Lavra Gallery, Лаврський провулок, 7

Святкування 10-річчя «Лісового причалу»


На цих вихідних Лісний Причал відзначає сої десять років роботи. У суботу виступить Лоренс Ашер із Франції, а в неділю – представник уругвайської сцени Еміліо. Також гратимуть діджеї Igor Glushko, Bilchik, Brother G, Alex Savage, Shults та інші.

Коли: 1–2 липня, 12:00

Де: Closer, Нижньоюрківська, 31

Подія

Квитки: від 300 гривень

Попап Octo Tower + 25 Coffee Roasters


Оcto Tower організовує попап разом з обсмажувальною компанією 25 Coffee Roasters. Варитимуть каву на зернах з Ефіопії та Руанди. На другому поверсі о 13:00 відбудеться відкритий капінг. Також усі охочі зможуть придбати каву та дріпи від 25 Coffee Roasters.

Коли: неділя, 2 липня, 12:00–17:00

Де: Octo Tower, вулиця Мечникова, 5

Подія

Квитки: від 300 гривень

Попап у Nuga Studio


Цими вихідними в шоурумі українського бренда Nuga відбудеться попап, на якому презентують колекцію Innocent Itself. Ви зможете подивитися нові речі, придбати квіти від «Природи», прикраси від Chego, Gutsulka Ksenya, Cote & Jeunot і сумки від Bagllet.

Коли: 1–2 липня, 12:00–20:00

Де: Nuga, вулиця Липинського, 2

Концерт Otoy


Цієї п’ятниці репер Otoy, який нещодавно представив свій новий альбом «Недовготривалі відносини», виступить у столичному клубі Stereo Plaza.

Детальніше про новий альбом – в інтерв’ю Otoy The Village Україна

Коли: п’ятниця, 30 червня

Де: Stereo Plaza, проспект Лобановського, 119

Подія

Квитки: від 500 гривень

Faine Misto: In Azov We Trust


Рік тому фестиваль Faine Misto перетворився у благодійний фонд підтримки бригади «Азов». Цими вихідними організатори влаштовують дводенний захід у київському Volume Club. У суботу виступлять гурти Rohata Zhaba, «Марний», Folkulaka, Omana, «Скажи щось погане». У неділю – Burned Time Machine, 0%Mercury, Fitz Roy й інші.

Коли: 1–2 липня

Де: Volume Club, вулиця Гарматна, 26\2

Подія

Квитки: від 300 гривень

Вечірка від «Галасу» в Otel’


У суботу об’єднання «Галас» влаштовує третю благодійну техно-вечірку в київському клубі Otel’. На події виступлять Igor God, Septim b2b Ponomar, Access Mode, Sasha Trey, Sen3. Також буде відкрите подвірʼя з окремим лайнапом. Весь прибуток з івенту буде направлено на збір на дрон для підрозділу у складі 65 ОМБР.

Коли: субота, 1 липня

Де: Otel', вулиця Нижньоюрківська, 31

Вечори симфонічної музики на терасі Gulliver


На терасі торгово-розважального центру Gulliver пройдуть вечори симфонічної музики. У подіях візьмуть участь GosOrchestra – оркестр, що виконуватиме пісні Queen, Nirvana та Maneskin, а також Aniko Dolidze Swingtet, що гратиме джаз. Частина коштів від продажу квитків на заходах організатори відправлять фонду Helper, який зараз займається допомогою потерпілим унаслідок трагедії в Херсонській області. Крім цього, на заході можна буде долучитися до благодійного аукціону.

Коли: 1–2 липня

Де: ТРЦ Gulliver, Спортивна площа, 1-А

Подія

Квитки: від 300 гривень

Shaleni в Octo Tower


Цієї суботи в Octo Tower виступлять харківські діджеї, які гратимуть у двох локаціях: на даху вежі й у барі The Sinners. У лайнапі: Kiptilov, Irzhik, Zaiets, Easy. Також ви зможете скуштувати страви закладу, випити ігристе та коктейлі на барі. У межах події відбудеться невеличкий попап і мерч Shaleni. Частина коштів піде на благодійність у фонд Rescue Now.

Коли: субота, 1 липня

Де: Octo Tower, вулиця Мечникова, 5

Подія

Квитки: 300 гривень

Джаз на терасі D12


Літній сезон концертів на даху продовжується. Цієї суботи на терасі D12 виступлять The Impressions Jazz Quintet. Ви зможете насолодитися джазом і зустріти захід сонця просто неба Києва.

Коли: субота, 1 липня, 19:00

Де: D12, вулиця Десятинна, 12

Подія

Квитки: від 250 гривень

Благодійний рейв із Kittin у Keller


Київський клуб Keller проведе благодійний концерт із хедлайнеркою Kittin – французькою диджейкою, яка виступає з початку 2000-х. У лайнапі також будуть українські виконавці Ana B, Eternity, Louwave and Splinter і Сергій Лещенко. Напередодні, 30 червня, у школі електронної музики Module Exchange пройде відкрита зустріч із Kittin. За словами організаторів, диджейка у форматі відкритого діалогу розкаже про власний творчий процес. Усі кошти з продажу квитків, а також гонорари артистів підуть на потреби військових і волонтерів.

Коли: субота, 1 липня

Де: Keller, Кирилівська, 71

Подія

Квитки: від 400 гривень

Концерт Андрія Бармалія й Олександра Явдика в Bel etage


Андрій Бармалій та Олександр Явдик – тандем саксофона й ударних, що поєднується з експресивною електронікою (а ще долучився до гурту «Стас Корольов»). Цієї п'ятниці вони виступлять на руфтопі Bel etage. Також до музикантів доєднаються Євген Пугачов, Мар’ян Карпінський і Станіслав Дяченко.

Коли: п’ятниця, 30 червня

Де: Bel etage, вулиця Шота Руставелі, 16А

Подія

Квитки: від 500 гривень

Обкладинка: D12