Де їсти в кожному з районів Києва? The Village Україна продовжує серію гідів районами з Троєщини. Раніше ми розповідали про Русанівку, Позняки, а також вулиці Велику Житомирську та Мечникова.

Піцерія Holly Food на кіностудії Film UA

Формат: піцерія

Де: Film.UA, вулиця Закревського, 22 (вхід з вулиці Електротехнічної)

Коли: 10:00-22:00

Facebook

Holly Food – це піцерія від власника The Burger i SHO Валерія Созановського, розташована на території кіностудії Film.UA. Але заклад доступний для всіх охочих: вхід облаштували на в’їзді на студію з вулиці Електротехнічної. Він працює у форматі піцерії, тут пропонують кілька видів неаполітанської піци. Спеціальна пропозиція для Троєщини – піца з чотирма видами ковбаси. Також у меню бургери, паста і салати. По Троєщині та Воскресенці доставка безкоштовна, за замовлення на інші райони лівого берега просять доплатити 40 гривень.

Грузинський ресторан Vano Ivano

Формат: ресторан грузинської кухні

Де: вулиця Димитрова, 11-Г

Коли: 11:00-23:00

Facebook

Vano Ivano – це мережевий ресторан грузинської кухні, представлений, крім Троєщини, на Кловському узвозі, Броварському узвозі, Позняках і біля озера Тельбін. «Грузинський ресторан з чесною грузинською кухнею, зі збереженням усіх вікових традицій кавказьких вершин», – кажуть у закладі. Vano Ivano на Троєщині відкрили влітку 2018 року, загалом ресторан може вмістити кілька сотень гостей. Окрім трьох зал, тут є внутрішнє подвір’я із шатрами, будиночками та альтанками.

Італійська кухня у Pepenero на Воскресенці

Формат: ресторан італійської кухні

Де: вулиця Воскресенська, 16-В

Коли: 11:00-23:00

Facebook

Pepenero – сімейний ресторан італійської кухні у житловому комплексі «Паркові озера» на Воскресенці. У меню традиційні італійські страви на кшталт піци, пасти та ризото. Особливістю закладу є наявність дитячої кімнати, також тут проводять заходи для малечі. Про інші нові простори з дитячими кімнатами ми розповідали тут.

Великий пивний ресторан «This is Пивбар»

Формат: пивний ресторан

Де: вулиця Лісковська, 9-А/22

Коли: 11:00-23:00

Facebook

«This is Пивбар» – це мережа пивних ресторанів, яка також має заклади на вулиці Басейній, на Оболоні та Харківському масиві. Найбільший із них – на Троєщині. У компанії кажуть, що пропонують найбільший вибір розливного пива в місті та можливість ознайомитися з новинками із «головних пивних країн світу». Наприклад, у «This is Пивбар» є розливне і пляшкове пиво з Німеччини, Бельгії, Чехії та США. До напоїв пропонують страви, закуски та десерти. За всі заклади мережі відповідала команда архітектора Слави Балбека.

Піца з доставкою у Family Pizza

Формат: піцерія

Де: вулиця Запорожця, 26-А

Коли: 09:00-21:00

Facebook

Family Pizza – це піцерія на вулиці Петра Запорожця на Воскресенці. «Сімейні цінності, любов до смачної їжі та домашнього затишку лягли в основу створення нашого закладу», – кажуть у піцерії. У меню 16 видів піци від 110 гривень, включно з піцою із прошуто, горгонзолою і виноградом, а також салати і десерти. При замовленні від 200 гривень доставка безкоштовна.

Кава у джезві в кав’ярні «Турка»

Формат: кав’ярня

Де: вулиця Градинська, 3

Коли: 08:30-21:00 (будні), 10:00-21:30 (вихідні)

Facebook

«Турка» – це кав’ярня на вулиці Градинській поряд із ТРЦ «РайON». «Це маленька родинна кав’ярня на Троєщині, яка назавжди залишиться у вашому серці», – кажуть у закладі. Додають, що пропонують не лише свіжообсмажену каву, а й «бабусині» десерти – від «Наполеона», тирамісу і чизкейка до солодкої домашньої ковбаски. Окрім класичних кавових напоїв, тут можна замовити й каву по-східному, зокрема різновиди з імбирем та спеціями.

Кава і десерти в Cafe Lia Dezi

Формат: кав’ярня

Де: вулиця Градинська, 7

Коли: 09:00-21:00 (будні), 10:00-21:00 (вихідні)

Facebook

Cafe Lia Dezi – це заклад на Градинській у форматі «кав’ярня-бутик». «Це затишна кав’ярня, що приймає гостей і прогощає великим вибором кавових напоїв, авторським чаєм і свіжими десертами», – кажуть у закладі. Окрім класичних кавових напоїв, какао і матчі, тут пропонують, наприклад, круасани, еклер зі смаком граната і полуниці, а також цукерки.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

ФОТО: обкладинка – Діана Андруник для The Village Україна, 1 – Діана Андруник для The Village Україна, 2 – Vano Ivano, 3 – Pepenero, 4 – «This is Пивбар», 5 – Family Pizza, 6 – «Турка», 7 – Cafe Lia Dezi