The Village Україна розповідає про нові ресторани із повноцінними дитячими кімнатами, які розпочали роботу в Києві протягом минулого року.

Il Riccio на Подолі

Формат: ресторан італійської кухні

Де: Контрактова площа, 8

Коли: 12:00-00:00 (з неділі по четвер), 12:00-02:00 (п’ятниця і субота)

Facebook

Il Riccio – італійський ресторан із терасою у внутрішньому дворі на Подолі. Розташували заклад на понад 200 посадкових місць в історичній будівлі на Контрактовій площі, у якій раніше працювали кожум’яцькі майстерні. Тут є дві дитячі кімнати: одна для дітей дошкільного віку, друга для підлітків з ігровою консоллю та настільним футболом.

Yoshi Fujiwara у «Новопечерських Липках»

Формат: ресторан японської кухні

Де: вулиця Драгомирова, 11

Коли: 11:00-23:00

Facebook

Yoshi Fujiwara – третій ресторан японського шеф-кухаря Йошихіро Фудзівари в Києві, розташований у житловому комплексі «Новопечерські Липки». Це найбільший японський ресторан у країні та один із найбільших у Східній Європі, кажуть у закладі. За інтер’єр відповідала архітектурна майстерня Sergey Makhno Architects. На 1 000 м² знайшли місце не лише для японського гриля робата та літньої тераси, а й для дитячої кімнати.

«Маяк» на Дніпровській набережній

Формат: ресторан

Де: Дніпровська набережна, 2

Коли: 12:00-23:45

Facebook

«Маяк» – новий ресторан європейської кухні з акцентом на морепродукти на Дніпровській набережній. Тут понад півтисячі посадкових місць і є власний маяк. В окремій дитячій кімнаті – ігрова консоль та інші розваги. Окрім того, в закладі проводили кулінарну академію для дітей.

Spezzo біля площі Льва Толстого

Формат: ресторан і пекарня

Де: вулиця Велика Васильківська, 32

Коли: 10:00-23:45

Facebook

Третій заклад мережі італійських ресторанів із пекарнями Spezzo в Києві – на вулиці Великій Васильківській. В основі меню – домашня італійська кухня. Як і в іншому закладі мережі на Русанівській набережній, у Spezzo є дитяча кімната. На вихідних у ресторані влаштовують майстер-класи та інші заходи для дітей.

«Кухмейстер» на «Осокорках»

Формат: сімейний ресторан

Де: вулиця Єлизавети Чавдар, 36

Коли: 11:00-23:00

Facebook

«Кухмейстер» – триповерховий сімейний ресторан на вулиці Єлизавети Чавдар, між станціями метро «Осокорки» і «Позняки», який може розмістити до 450 людей. За легендою закладу, його відкрив кухар у третьому поколінні. У ресторані є окрема зона для дітей із лабіринтом та іграшками.

Pepenero на Воскресенці

Формат: ресторан

Де: вулиця Воскресенська, 16-В

Коли: 11:00-23:00

Facebook

Pepenero – італійський ресторан, розташований у житловому комплексі «Паркові озера» на вулиці Воскресенській на лівому березі. У закладі кажуть, що орієнтуються на сімейну аудиторію. У прозорій дитячій кімнаті – іграшки та інші розваги. Крім того, у ресторані влаштовують дитячі свята та майстер-класи.

Argentina Grill на Позняках

Формат: м’ясний ресторан

Де: вулиця Ахматової, 22

Коли: 08:00 – до останнього клієнта

Facebook

Argentina Grill на Позняках – третій ресторан мережі закладів аргентинської кухні в Києві. Як і в просторі на Оболоні, тут є дитяча кімната. Відкрили ресторан у грудні 2017 року, але частина закладу з кімнатою для дітей розпочала роботу 2018-го.

Фото: обкладинка – pan xiaozhen / Unsplash, 1 – Анна Бобирєва для The Village Україна, 2 – Роман Шаламов для The Village Україна, 3 – «Маяк», 4 – Spezzo, 5 – «Кухмейстер», 6 – Pepenero, 7 – Анна Бобирєва для The Village Україна