«Доставка дня» – смузі та боули з Bali Bowl Cafe. У закладу з площі Льва Толстого та Kyiv Food Market власна служба пішої доставки, у якій працюють офіціанти Bali Bowl Cafe.

«[У меню] майже нічого не змінилось, улюблені страви залишились. Додались товари: веганська нутела, арахісова паста, два види хумусів, напівфабрикати (заморожені) сирників і фалафелю. Також додали холодну каву на рослинному молоці, яку зручно перевозити і закупити на кілька днів», – розповідає співзасновниця Bali Bowl Cafe Світлана Мусій.

Наприклад, у меню – овочеві (115-130 грн) та фруктові (120-180 грн) боули, а також сніданки, роли, тости, смузі, десерти, фреші і морозиво власного виробництва Bali Pops.

з Меню:

Арахісовий боул – 120 грн

Асаї-боул – 135 грн

Боул із авокадо й норі – 125 грн

Фалафель-боул – 130 грн

Авокадо-рол – 115 грн

Смузі – 60-120 грн

Як замовити: Замовлення на доставку приймають через сайт і за номером 097 122 55 18. «Ви можете самостійно забрати покупку з точки самовивозу або замовити доставку кур'єром по Києву», – кажуть у закладі. На локації в радіусі кілометра від закладу на площі Льва Толстого доставляють безкоштовно, до 5 кілометрів – 50 гривень, від 5 кілометрів – 100 гривень. За межі Києва можуть доставити замовлення від 1000 гривень – за 150 гривень. 

 Окрім того, Bali Bowl Cafe готує свіжі соки й каву для диспетчерів і медиків швидкої, а також збирає кошти для підтримки лікарів.


 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати у такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували у рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: Bali Bowl Cafe