Заклад Bali Bowl Cafe готуватиме і доставлятиме свіжі соки й каву для медпрацівників і диспетчерів, які працюють в одному з центрів медичної допомоги Києва.

«Щоранку ми будемо готувати і привозити свіжі соки та каву для бригади швидкої допомоги і диспетчерів, які працюють у «Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва», – повідомили у закладі.

У Bali Bowl Cafe кажуть, що власних запасів фруктів вистачить на тиждень. Тому пропонують допомогти й підтримати ініціативу, зробивши переказ на будь-яку суму.

Щоб отримати реквізити для переказу – просять написати у приват Bali Bowl Cafe. Звіт про тих, хто приєднався до акції будуть публікувати щодня.

За останню добу заклад зібрав таким чином 755 гривень і прозвітував про це.


 Раніше ми розповідали про Bali Bowl Cafe та про ще понад 50 ресторанів і кафе у матеріалі про доставку з київських закладів.


 Станом на ранок 25 березня в Україні офіційно зафіксовано 113 лабораторно підтверджених випадків інфікування коронавірусом. За добу було зафіксовано 29 нових випадків. Чотири людини, за офіційними даними, померли від вірусу.

ЧИТАЙТЕ, ЩО РОБИТИ, ЯКЩО У ВАС Є ПІДОЗРА НА КОРОНАВІРУС

Уряд запровадив режим надзвичайної ситуації в Україні терміном на місяць і на місяць продовжив карантин – до 24 КВІТНЯ. Першопочатково карантин в Україні запроваджували до 3 квітня. Також Україна закрила кордони для іноземців, закрила авіасполучення і пасажирські перевезення всередині держави.

Фото: Bali Bowl Cafe