Доставка дня – страви з необістро «Асамблея». У закладі пропонують позиції зі скороченого меню, адаптовані для доставки. 

У меню – кілька позицій сніданків, обідніх страв, закусок і десертів. Наприклад, доставляють «Міський сніданок» із манниками та кремом із ряжанки (115 грн), «Сицилійський омлет із бобами» (125 грн) і «Запечене курча із філе з цвітної капусти» (215 грн).

з Меню:

Сири з хлібом і джемом із зелених томатів – 195 грн

Сендвіч із домашнім пастрамі – 195 грн

Свинина та запечені овочі – 189 грн

Овочева лазанья – 149 грн

Філе-міньйон із грушею – 250 грн

Бісквіт із сухофруктів із обліпиховим кремом – 75 грн

Як замовити: Замовлення на доставку приймають щодня з 12:00 до 21:00, а також через сервіси Uber Eats, Glovo і Bolt.Доставка. «Також у нас можна зробити самовиніс, набравши заздалегідь по телефону, або написавши в Telegram на номер 050 141 33 31», – додають в «Асамблеї».

Окрім замовлення їжі, також пропопонують сертифікати з 20% бонусом, які можна використовувати одразу ж як депозит. Купити їх можна на сайті.


 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати у такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували у рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: «Асамблея»