The Village Україна розповідає про вісім нових закладів, які вже відкрили цьогоріч біля Бессарабського ринку.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

I’m Burger

Формат: бургерна

Де: ТРЦ «Арена-Сіті», вулиця Басейна, 1-3/2

Коли: 10:00-00:00

Facebook

I’m Burger – це бургерна у ТРЦ «Арена-Сіті» від холдингу Bulldozer Group (Eshak, «Рыба-Пила»). У меню – чизбургери Kanye West та Jay Z, а також 50 Cent, бургери з сиром камамбер. У закладі автоматизована система замовлення, готують бургери на відкритій кухні.

Salo Bar

Формат: ресторан української кухні

Де: ТРЦ «Арена-Сіті», вулиця Басейна, 1-3/2

Коли: 10:00-00:00

Facebook

Salo Bar – це ресторан української кухні від Bulldozer Group, розташований на другому поверсі закладу I’m Burger. Акцент у ресторані зробили на сало та рецепти борщу з різних регіонів України. Крім того, у меню є вареники, зрази, деруни та шашлики.

NaVi Bar

Формат: кіберспортивний бар

Де: ТЦ «Метроград», Бессарабська площа, -2 поверх

Коли: 12:00-21:00 (з понеділка по четвер), 12:00-01:00 (п’ятниця), 17:00-01:00 (субота), 17:00-23:00 (неділя)

Facebook

NaVi Bar – це перший український кіберспортивний бар під брендом вітчизняної команди Natus Vincere. Заклад у ТЦ «Метроград» на Хрещатику називають «простором, що поєднує класичний американський спорт-бар та майданчик для перегляду кіберспортивних змагань». «Це фан-бар команди Natus Vincere, тобто місце для геймерів і кіберспортсменів, де можна цікаво провести час із друзями та швидко поїсти», – розповідають у NaVi Bar. За кухню фан-бару відповідає команда Food vs Marketing, також відома за закладами Noodle vs Marketing, Banh Mi vs Marketing i Window 1. Зверніть увагу, що наразі заклад не працює в неділю.

Takava Coffee-Buffet

Формат: кафе

Де: вулиця Велика Васильківська, 1-3

Коли: 08:00-23:00

Facebook

Takava Coffee-Buffet – це кафе на колишній локації Cafe Select Eatery та Kafe Selekta. На відміну від першого закладу між станціями метро «Площа Льва Толстого» та «Олімпійська», у закладі пропонують не лише каву й десерти, а й повноцінне меню та сніданки цілий день. Хумус із гранатом і тост на гречаному хлібі з креветкою і яйцем-пашот – серед страв від шеф-кухарки з Москви Даші Хоміцької.

Mr. Butcher

Формат: фастфуд

Де: Бессарабський ринок, Бессарабська площа, 2

Коли: цілодобово

Facebook

Mr. Butcher – цілодобова точка зі стритфудом на Бессарабському ринку. Основа формату – ріссоле. «Це унікальний продукт, який поєднує соковитість бургера та зручну форму хот-дога», – пояснюють у закладі. Подають м’ясо від фермерів у тортільях. Ціна – від 45 до 75 гривень.

Anahata Fine Food

Формат: вегетаріанське/веганське кафе

Де: ТЦ «Метроград», Бессарабський ринок, -2 поверх

Коли: 10:00-21:00

Facebook

Anahata – це кафе з вегетаріанськими та веганськими стравами у ТЦ Метроград під Бессарабською площею. «Ми віримо, що людина може харчуватися смачно, чисто, здорово і, головне, гідно, не завдаючи шкоди планеті та її мешканцям», – кажуть у закладі. У меню є зокрема сендвічі, роли, смузі та кава. Це частина першої черги нового фудкорту торговельного центру, який відкрили у лютому. Також у першій черзі фудкорту – точки з гамбургерами, суші та кавою.

Пиріжкова «Тітка Клара»

Формат: пиріжкова

Де: Бессарабський ринок, Бессарабська площа, 2

Коли: 08:00-21:00

Facebook

«Пиріжкова «Тітка Клара» – це мережа пиріжкових із позиціями від одинадцяти гривень. Точка на фасаді Бессарабського ринку – чотирнадцята в Києві. Відкрили заклад на колишній локації кафе «Глінтвейня».

Mira Cafe

Формат: фастфуд

Де: Бессарабський ринок, Бессарабська площа, 2

Коли: 08:00-21:00

Facebook

MIRA Cafe – це мережа закладів швидкого здорового харчування від засновника «Пиріжкової «Тітки Клари». Точка на Бессарабці – четверта у Києві. Основний формат – to-go, проте для тих, хто хоче поїсти в закладі, пропонують стійку зі стільцями. Інші заклади мережі можна знайти на вулиці Ярославів Вал, Воздвиженській та Оболонській набережній.

Фото: обкладинка – Марго Дідіченко для The Village Україна, 1 – I'm Burger, 2 – Salo Bar, 3 – Таїсія Куденко для The Village Україна, 4 – Марго Дідіченко для The Village Україна, 5 – Mr Butcher, 6 – Anahata, 7 – «Пиріжкова «Тітка Клара», 8 – Mira Cafe