Новий епізод подкасту ВЧОМПРИКОЛ про другий сезон «Відьмака», свіжий фільм Паоло Соррентіно («Велика краса», «Молодий Папа») й техно-демо «Матриці». 

Ми знаємо, що головна прем’єра тижня – новий фільм про «Людину-павука». Та про «Додому шляху немає» ми вже випустили окремий епізод (і, якщо ви підписані на наш подкаст, то не пропустили його в стрічці), де обговорили найбільш очікуваний фільм року й без спойлерів, і з лютими спойлерами.

А тепер розбираємося з іншими планами на вихідні. Передусім із «Відьмаком», який повертається на другий сезон на Netflix.

#7 ВЧОМПРИКОЛ «Відьмака», нової гри за «Матрицею» і Соррентіно 

СЛУХАЙ, ДЕ ЗРУЧНІШЕ

слухай, де зручно

Крім цього, у новому епізоді:

«Матриця» й техно-демо Unreal Engine 5;

??  повернення Паоло Соррентіно додому в Неаполь;

?  серіал про пандемію (який почали робити до пандемії) «Одинадцята станція»;

? красива документалка про океан.


У подкасті The Village Україна «ВЧОМПРИКОЛ» Андрій Баштовий і Ярослав Друзюк обговорюють нові серіали, фільми, альбоми й ігри (і в процесі розбираються, в чому їхній прикол).

У першому епізоді подкасту знаймилися з 10 новими супергероями Marvel (Eternals). А в другому з’ясовували, за що ж ми так любимо маніяків (Dexter, You). А у третьому ловили привидів (Ghostbusters: Afterlife). У четвертому стежили, як Леді Ґаґа, Адам Драйвер і Джаред Лето розвалюють Дім Ґуччі. У п’ятомуперемивали кістки Бенедикту Камбербетчу, а в шостому – Стівену Спілбергу

Обкладинка: Netflix