У новому епізоді подкасту ВЧОМПРИКОЛ вдруге за три тижні обговорюємо фільм із Бенедиктом Камбербетчем. Цього разу не «Котячі світи Луїса Вейна», а «У руках пса»


Тільки за цей рік Бенедикт Камбербетч зіграв на екрані прокурора у фільмі «Мавританець», шпигуна під час Холодної війни («Код: «Залізна кора»); художника, який малював котів («Котячі світи Луїса Вейна»).

У новому фільмі «У руках пса» на Netflix він грає покидька на ранчо в декораціях вестерну. Ще за кілька тижнів знову вдягне розумний плащ Доктора Стренджа в новому «Людині-павуку», а навесні повернеться в сиквелі того ж «Доктора Стренджа». Розповідаємо, чому не варто пропускати його перформанс в «У руках пса» (і чому там узагалі не про собак) і як театральний актор пройшов шлях до «Шерлока» й Marvel.

#5 ВЧОМПРИКОЛ Бенедикта Камбербетча (і «Паперового будинку»)

СЛУХАЙ, ДЕ ЗРУЧНІШЕ

слухай, де зручно

Крім цього, У новому епізоді:

♟ екранізація Цвайґа про шахи (на заміну «Гамбіту королеви»);

?? фінал головного неангломовного серіалу Netflix «Паперовий будинок»;

? документалка про хлопця, який підкорив 14 вершин за 7 місяців;

? найдовший ситком в історії американського ТБ «У Філадельфії завжди сонячно»;

? закінчення «Загублених у космосі»;

? нові альбоми космічної Arca;

Щоб не загубитися у всьому цьому контенті, зібрали всі фільми, серіали й альбоми тижня у форматі «Вихідні вдома».


У подкасті The Village Україна ВЧОМПРИКОЛ Андрій Баштовий і Ярослав Друзюк обговорюють нові серіали, фільми, альбоми й ігри (і в процесі розбираються, в чому їхній прикол).

У першому епізоді подкасту знайомилися з 10 новими супергероями Marvel (Eternals). У другому з’ясовували, за що ж ми так любимо маніяків (Dexter, You). У третьому ловили привидів (нові «Мисливці на привидів»), а в четвертому розбиралися в «Домі Ґуччі».

Обкладинка: Netflix