Стівен Спілберг зробив блокбастер як індустрію зі «Щелепами», сучасну комп’ютерну графіку з «Парком Юрського періоду», уже класичний «Список Шиндлера» (і ще кілька десятків великих фільмів!), а тепер, у 74 роки, зняв перший мюзикл. Ми вже подивилися його версію «Вестсайдської історії», і, як зазвичай буває, розійшлися в оцінках.

Але це гарна нагода поговорити про кіномюзикли як жанр, ба більше, що цьогоріч їх було багато: від «На висотах Нью-Йорка» до «Тік-тук... Бум!» та «Аннетт», а також серіалу «Шмигадун» .

#6 В ВЧОМПРИКОЛ «Вестсайдської історії» і мюзиклів + спеціальний гість Вася Байдак

СЛУХАЙ, ДЕ ЗРУЧНІШЕ

слухай, де зручно

А ще цього тижня в нас спеціальний гість – український комік Вася Байдак, якого ми запросили в офіс, нагодували мандаринками й розпитали його новий стендап-концерт.

Крім цього, у новому епізоді:

? Крістен Стюарт у ролі принцеси Діани

? продовження «Сексу та міста»

?? українська спортивна драма й українська класика

⚽️ документальний серіал про футбольний клуб «Баварія»

? німецький стендап


У подкасті The Village Україна «ВЧОМПРИКОЛ» Андрій Баштовий і Ярослав Друзюк обговорюють нові серіали, фільми, альбоми й ігри (і в процесі розбираються, в чому їхній прикол).

У першому епізоді подкасту знаймилися з 10 новими супергероями Marvel (Eternals). А в другому з’ясовували, за що ж ми так любимо маніяків (Dexter, You). А у третьому ловили привидів (Ghostbusters: Afterlife). У четвертому стежили, як Леді Ґаґа, Адам Драйвер і Джаред Лето розвалюють Дім Ґуччі. У п’ятому – перемивали кістки Бенедикту Камбербетчу.