Другий благодійний «Кураж» відбудеться з 29 до 30 липня на локації Garage, повідомляє засновниця проєкту Альона Гудкова. Увесь прибуток «Кураж» передасть на благодійність.

«Ми подумали й вирішили, що поки є сили, підтримка та натхнення, маємо робити Кураж, щоби допомогти ще більше», – каже Гудкова.

Барахолку розмістять усередині павільйону, прохід між рядками буде ширшим, а значить – більше учасників, кажуть у «Куражі». Зареєструватися учасником барахолки можна тут. На території Garage також працюватиме пекарня Bakehouse, поруч облаштують столи для пінг-понгу.

Квитки можна придбати за посиланням. Вартість – 250 гривень. Вхід вільний для військових, людей з інвалідністю, вагітних жінок, дітей до 12 років, а також літніх людей. Квиток, придбаний онлайн, дає можливість одразу зайти на територію «Куражу», без черг.


Коли

12:00–22:00

Де

м. Київ

вулиця Межигірська, 82

телефон

097 337 9356


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Кураж» – це благодійний фестиваль із барахолкою, музичною програмою, майстер-класами, лекціями й перформансами, який проводили щомісяця. Перший «Кураж» відбувся у 2014 році, ще під назвою «Кураж базар», на Артзаводі «Платформа». На ВДНГ фестиваль проводили з 2018 року. Благодійну барахолку закрили в жовтні 2021 року через будівництво Президентського університету.

У лютому 2021 році в межах підготовчих робіт до будівництва Президентського університету на ВДНГ почали руйнувати павільйон №19, де проводили благодійну барахолку «Кураж». Цей павільйон побудували в 1974 році в стилі радянського модернізму, він був присвячений «товарам народного споживання». У лютому 2022 року активісти виходили на протест проти руйнування «Куражу», але за кілька днів його повністю знесли.


Після 20 місяців паузи «Кураж» повернувся на локації Garage. Редакторка The Village Україна Ірина Виговська поговорила із засновницею проєкту Альоною Гудковою про творчу паузу, плани на майбутнє, безбар’єрність і місто.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі