«Лун.Місто» запустили карту закладів по всій Україні, де є укриття. Її можна знайти тут.

На цій карті відмітили заклади, де можуть перечекати повітряну тривогу не лише гості закладу, але й ті перехожі, кого тривога застала посеред дня, каже команда.

Також «Лун.Місто» запрошує долучитися власників закладів, які можуть забезпечити тимчасове укриття на час повітряної тривоги. Для цього треба заповнити Google-форму.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У Києві відкрили ще 127 укриттів відкрили в Києві з початку року. Їх кількість зросла до 4141. У КМВА також пообіцяли, що закритих укриттів у місті більше не буде. За їхніми словами, укриття, на які скаржилися містяни, перевірили й усунули проблеми в більшості з них. 


На мапі «ЛУН Місто» можна моніторити тимчасове житло на Київщині, якість повітря в шістьох містах України, масштаби руйнування новобудов у Бучі, Ірпені й Гостомелі, становище ринку нових ЖК, ціни на пальне на АЗС Києва, результати ЗНО, бокси, де можна залишити одяг на благодійність. Також можна перевірити, які заклади мають автономне живлення й працюють навіть під час загальних відключень світла. Крім того, туди додали, де можна знайти автомати для збору пластикових пляшок «Япомогабокси».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі