«Мурал Кличка» створила на Оболоні засновниця ГО «Громадський рух Почайна» Аннабелла Моріна. 

 Читайте також: Як мурали впливають на міський простір

За словами Аннабелли Моріної, саме на цьому місці планують будувати «величезний не потрібний оболонцям» багаторівневий паркінг. Створенням цього муралу активістка хоче запобігти будівництву цього паркінгу. 

«Поки малювала, міркувала, що саме призвело до того, що відомий спортсмен почав програвати свої бої. На Поштовій. На Героїв Дніпра. На Осокорках і Позняках. На Мінському масиві. У парку «Наталка». На Оболонському острові й вулиці Прирічній. Я згадаю ті, що мені близькі, але ж їх набагато більше. Усі ці бої мер столиці програв корупції», – написала активістка.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Наприкінці березня стало відомо, що на вулиці Прирічній КМДА хочуть збудувати мегапаркінг і виділять для цього з місцевого бюджету 120 мільйонів гривень. Петиція проти будівництва цього паркінгу на Прирічній набрала 6 000 підписів.


На Прирічній для будівництва паркінгу почали вирубувати здорові дерева, імовірно, щоб облаштувати проїзд до мегапаркінгу. У КМДА це заперечують і кажуть, що дерева були аварійними і їх прибрали ще в січні.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі