З 12 березня у Києві обмежать проведення масових заходів до кінця березня. Про це йдеться у розпорядженні постійної комісії з питань техногенно екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Заступник голови КМДА Микола Поворозник заявив, що рішення цієї комісії обовязкові до виконання. Про це передає журналістка The Village Україна з пресбрифінгу КМДА.

За його словами, обмеження на зібрання стосуються насамперед заходів у приміщеннях

«У першу чергу заборона стосується заходів у приміщеннях. Наприклад, концертів. Такі заходи, як вуличні фестивалі, ми поки не обмежуємо. Для них заборони немає», − пояснив Поворозник.

На території міста обмежать масові заходи на понад 60 осіб, а до участі цих заходів допускатимуть лише тих людей, яким виміряли температуру.

Також КМДА вирішила не допускати працівників компаній з ознаками інфекційного захворювання.

Які події в Києві скасують бо перенесуть через коронавірус

Читати


ЧИТАЙТЕ, ЩО ВАРТО ЗНАТИ ПРО НОВИЙ ВІРУС З КИТАЮ.

ЧИТАЙТЕ, ЧИ МОЖУТЬ ЗАРАЗИТИ НАС ЛЮДИ, ЕВАКУЙОВАНІ З КИТАЮ?


У грудні 2019-го в китайському місті Ухань зареєстрували перші випадки захворювання на коронавірус. Станом на 6 березня на коронавірус захворіли вже 102 тисячі людей у 92-х країнах світу. Найбільше випадків у Китаї − 80 тисяч.

 Перший випадок зараження коронавірусом в Україні виявили у Чернівцях. Наразі це єдиний такий випадок в країні.

 Уряд запровадив карантин в Україні на 3 ТИЖНІ у зв'язку з розповсюдженням коронавірусу, а КМДА − з 12 березня до кінця місяця.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: КМДА