Мережа креативних бізнес-просторів Creative States анонсувала запуск нового коворкінгу Creative State of Arsenal. Це другий простір мережі на колишній території заводу «Арсенал», який готують запустити в лютому 2021 року.

Creative State of Arsenal займе 3000 м² і буде сполучений з першим корпусом завдяки зоні для відпочинку просто неба. Таким способом мережа працюватиме на понад 7200 м² колишнього заводу. Зону на відкритому повітрі планують запустити у вересні. 

Creative State of Arsenal є спільним проєктом Creative States Іллі Кеніґштейна та девелоперської компанії A-Development

Друга частина Creative State of Arsenal розрахована на 500 резидентів, у такий спосіб загальну кількість робочих місць у просторі доведуть до 1 200.

«З погляду архітектури Creative State of Arsenal 2 буде продовжувати історію першого корпусу», – кажуть у мережі. Також на території облаштують підземний паркінг на 200 автомобілів. 

 Простір Creative State of Arsenal офіційно відкрили в червні. Коворкінг розташований у трьохповерховому корпусі площею 4200 м², він розрахований на 700 робочих місць.

Перший коворкінг Creative State відкрили навесні 2019 року в БЦ Senator. У кінці червня також відкрили простір у бізнес-центрі Gulliver на 29 поверсі. Також мережа працює в Дніпрі. 

 Раніше ми розповідали про перезапуск Fedoriv Hub, Platforma на Подолі, True Office біля палацу «Україна», «Перемога Space» на Ярославовому Валу та цілодобовий коворкінг The Space.

Фуд-хол, коворкінг й освітній центр: розповідаємо, як змінюється територія одного з найбільших українських військових заводів «Арсенал».

Обкладинка та фото: Creative States