У Києві 15 травня починає роботу новий коворкінг The Space площею 5500 квадратних метрів – він стане найбільшим в Україні, кажуть у The Space.

«Це новий робочий простір загальною площею 5500 квадратних метрів, що розташований у 3-х хвилинах від станції метро «Дарниця». Коворкінг об’єднає під одним дахом понад 750 резидентів», – розповідають у компанії.

Ідея The Space – зібрати в одному місці фахівців і бізнеси різних сфер, які можуть бути корисними один одному. Тут можна буде знайти підрядників, партнерів, клієнтів і друзів, створювати нові проєкти.

Облаштували три поверхи з п’ятьма lounge-зонами, open space, приватні офіси, два конференц-зали, а також переговорні, скайп-кімнати, власне кафе, ігровий  бар і бібліотеку.

Вартість розміщення терміном на місяць коштує від 45 доларів (за раннього бронювання).

«Резиденти будуть знати, хто їхні сусіди й зможуть знаходити однодумців і партнерів. Усі зможуть безкоштовно відвідувати happy-hours, розважальні та освітні івенти The Space, вечірки, а також проводити власні заходи в лекційних на 450 і 150 осіб», – розповідають у компанії.

У коворкінг доступ резидентам необмежений 24/7. Там буде цілодобова охорона і  відеоспостереження. У коворкінгу також є 2 великі кухні й душові кімнати.

До 15 травня діє акція early bird price – знижка 50% на перший місяць, незалежно від розміщення.


 Найбільшим коворкінгом донині був Platforma на вулиці Боричів тік, на Подолі (четверта локація мережі). Його площа – 4600 метрів квадратних і розрахована на одночасну роботу 800 людей.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі


Коли

ЦІЛОДОБОВО

Де

вулиця Попудренка, 1А

телефон

067 210 43 02


Фото: The Space