З 1 вересня простір Fedoriv Hub на Великій Васильківській перетвориться на Kooperativ Hub. В оновленому проєкті обладнають коворкінг і майданчики для заходів, сказали в пресслужбі Kooperativ для БЖ.

Зміни заплановано з огляду на появу нових співвласників коворкінгу Kooperativ – засновників компанії «Нова пошта» Володимира Поперешнюка та В’ячеслава Клімова.

«Разом ми будемо розвивати Kooperativ далі. Першим кроком стане інтеграція в Kooperativ нашого легендарного простору в «Арені» площею близько 1 000 м². Fedoriv Hub стане з 1 вересня Kooperativ Hub, а колишній офіс Fedoriv – коворкінгом приблизно на 100 резидентів», – написав засновник Fedoriv Group і Fedoriv Agency Андрій Федорів.

Kooperativ відкрився в 2019 році в колишньому офісі Fedoriv Agency. Коворкінг розрахований на 100 осіб із робочим простором і місцем для заходів.


Коворкінг Андрія Федоріва Kooperativ почав роботу поблизу Львівської площі. Це триповерховий коворкінг із руфтопом на близько 5 000 м², розташований у колишньому приміщенні книжкової фабрики «Жовтень» на вулиці Січових Стрільців, між Львівською площею та клубом Atlas.

Обкладинка:  Fedoriv Hub